Hanımefendi doktora gidip de ac mi geliyim tok mu deyim ? Burda hormon tahlili yaptıran bir ton bayan vardır. Benim gideceğim yer şehrin öbür ucu . Ve imkanlarım sınırlı. Tüylenme için 4. Gün giden oldu mu ? Aç mi gittiler tok mu ?Sağlık konularını doktora sorsanız.
Peki normalde adetin 3. Günü gidilir ya, benim bir gün geçti üstünden gidilir mi ?Hormon için ac gitmeniz gerek
Hayır hayir istenme durumu yok yani randevu durumu yok. Ben kendim tüylenme için hormon testi yaptiracaktim . Daha önce yaptırdım 2 sene önce falan ama unuttum kaçın çi gün gittim diye.3.gün istenen teste 4. Gün gitme mantığı?
Benim doktorum genelde hormon icin adetin 3, 4, 5 gunlerinden birinde gel der, tabi tüylenme icin bu durum farkli mi onu bilemiyorumPeki normalde adetin 3. Günü gidilir ya, benim bir gün geçti üstünden gidilir mi ?
Bir Labaratuara arayip sorun bence.Benim doktorum genelde hormon icin adetin 3, 4, 5 gunlerinden birinde gel der, tabi tüylenme icin bu durum farkli mi onu bilemiyorum
Yanlis alinti oldu sanirim, konu sahibi ben degilim :)Bir Labaratuara arayip sorun bence.
Sabah sabah bos yere gitmiş olmazsınız
Olabilir olabilir :)))Yanlis alinti oldu sanirim, konu sahibi ben degilim :)
İstenme durumu yok onu anladım da hormon testi için 3. Gün gel der ya doktorlar. Ondan bahsediyorum istenme derken. Ne zaman geleyim desen 3. Gün der doktor. Doğru gününde git doğru sonuç olsun. Birdahaki ay gidersin.Hayır hayir istenme durumu yok yani randevu durumu yok. Ben kendim tüylenme için hormon testi yaptiracaktim . Daha önce yaptırdım 2 sene önce falan ama unuttum kaçın çi gün gittim diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?