arkadaşlar acil?

elmas gzl

penguen yürüyüşlu hatun :)
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
3.636
2.930
133
Arkadaşlar. Bugün adetimin 4. Günü. Yani cuma akşamı leke oldu, cumartesi sabahı adet oldum . Bugün tüylenme için doktora gidip hormon tahlili yaptırabilir miyim ve ac mi gitmem gerekir tok mu ?

Sağlık konularını doktora sorsanız.
Hanımefendi doktora gidip de ac mi geliyim tok mu deyim ? Burda hormon tahlili yaptıran bir ton bayan vardır. Benim gideceğim yer şehrin öbür ucu . Ve imkanlarım sınırlı. Tüylenme için 4. Gün giden oldu mu ? Aç mi gittiler tok mu ?
Sorum gayet açık.

3.gün istenen teste 4. Gün gitme mantığı?
Hayır hayir istenme durumu yok yani randevu durumu yok. Ben kendim tüylenme için hormon testi yaptiracaktim . Daha önce yaptırdım 2 sene önce falan ama unuttum kaçın çi gün gittim diye.

yok arkadaşım ya bir günden birşey olmaz doktor değerlerin bir günde ne kadar düşüp düşmeyeceğini aşağı yukarı tahmin eder gidin bence geçmiş olsun

Gitmişsimizdir belki de ben yazayım yine de akşam 17 sonrası olan regllerin birinci günü ertesi gün kabul ediliyormuş

Arkadaşlar yazdığınız için teşekkür ederim ama babam götürmedi. Sabah sabah yine oturup ağladım .

Hayır hayir istenme durumu yok yani randevu durumu yok. Ben kendim tüylenme için hormon testi yaptiracaktim . Daha önce yaptırdım 2 sene önce falan ama unuttum kaçın çi gün gittim diye.
İstenme durumu yok onu anladım da hormon testi için 3. Gün gel der ya doktorlar. Ondan bahsediyorum istenme derken. Ne zaman geleyim desen 3. Gün der doktor. Doğru gününde git doğru sonuç olsun. Birdahaki ay gidersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…