arkadaşlar acill görüşmem lazım yardımınıza ihtiyacım var

pek anlamadım ama tatlım üromisin şaşe ilaç heralde seni bu konuda üzen nedir

cnm ben 2.5 senelik evliyim ve yaklaşık 1,5 sene bebek düşünüyoruz doktora falan gittik eşim ve bende bı sıkıntı cıkmadı ben son zamanlarda yanma ve ıdrar da koku olustu dun doktora gittim kan ve ıdrar tahlili yaptı kanda demir ve kan eksikliği idrarda enfeksiyon cıktı bana üromisin şaşe ve ferrosanol (yanı folik asit)gebe kalma kolaylaştırıyor onları verdi üromisin enfeksiyon içinmiş toz halinde birtane ilaçtı sadece dün gece yatmadan önce içtim ve bugun sabah idrardan sonra kanamam geldi çok korktum ne olabilir

tatlım benimde idrar yollarımda enfeksiyon vardı bebeklikten başlamış 11 yıl kadar dürmüştü bir arkadasımdada bu rahatsızlıktan dolayı kanama gelmişti ama korkulacak bir şey bu konuda emin olabilirsin doktoru ara veya bir daha kesin sonuç belli olur ama su durumda bebek yapma telaşenizi bir kenara bırakmanız gerekiyor doktora gidip bütün her seyi anlatmanda fayda var

bebek yapma derken neyi kastettin inan kafam durmuş

bebek yapma derken neyi kastettin inan kafam durmuş

1.5 senedir bebek düşünüyoruz demedin mi tatlım sen ondan dedim ilk başta kendi sağlık durumunu bir yola koy sonra bence bebek düşünmeye devam edin demek istedim umarım sağlına kavuşursun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…