Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun umarım yalancı pozitif değildir son zamanlarda fazlaca bununla karşılaşıyoruzArkadaşlar adetime 4 gün kaldı erken gebelik testi yaptım böyle çıktı kuruma çizgisimi gebelik mi bilmiyorum
Benimde böyle çıktı son durumunuz nedir acbaArkadaşlar adetime 4 gün kaldı erken gebelik testi yaptım böyle çıktı kuruma çizgisimi gebelik mi bilmiyorum
Bende adetime 5 gün kala test yaptım hamile olduğumu öğrendim kan verdim beta değerim 268 di ve suanda 10+5 günlük hamileyim Umarım hakkınızda hayırlısı olsun :)Arkadaşlar adetime 4 gün kaldı erken gebelik testi yaptım böyle çıktı kuruma çizgisimi gebelik mi bilmiyorum
Sağlıkla kucaginiza alın inşallah şüpheleriniz neydi ?Bende adetime 5 gün kala test yaptım hamile olduğumu öğrendim kan verdim beta değerim 268 di ve suanda 10+5 günlük hamileyim Umarım hakkınızda hayırlısı olsun :)
Hayrli olsun cnm bende hamileym adetm 4 gun gecikti 4 bin degerle ogrendm ve gecenlerde mide bulantim cok oldu suan ck az idrara sk cikardm suan okdr degil ve 6 haftamdayim biraz korktum normalmi senceBende adetime 5 gün kala test yaptım hamile olduğumu öğrendim kan verdim beta değerim 268 di ve suanda 10+5 günlük hamileyim Umarım hakkınızda hayırlısı olsun :)
siz ya çok erken yumurtlamışsınız, ya kimyasal yaşıyorsunuz ya da ikiz gebelik. doktora gittiniz miHayrli olsun cnm bende hamileym adetm 4 gun gecikti 4 bin degerle ogrendm ve gecenlerde mide bulantim cok oldu suan ck az idrara sk cikardm suan okdr degil ve 6 haftamdayim biraz korktum normalmi sence
Sağlıkla kucaginiza alın inşallah şüpheleriniz neydi ?
Ben ovülasyon testi kullanıyordum adetime dört gün kala sürekli ovülasyon testinde pik şekilde koyulaşmaya başlamıştı bundan şüphe ettim ve gebelik testi yaptım pozitif çıktı kan verdim o zaman da hamile olduğum kesinleştiSağlıkla kucaginiza alın inşallah şüpheleriniz neydi ?
Şu anda ben de öyleyim çok sık midem bulanıyor baş dönmeleri var migren ataklari geçiriyorum aşırı uyku halim vardı biraz daha rahatladı bol bol su içmeye çalış her bünye bir değil sonuçta herkes kadar sık idrara çıkman gerektiğini düşünmüyorum ama vücudun susuz kalmasın günlük en az 2:30 3 litre su içmeye çalış Canım bence normal ben sekizinci haftaya kadar bir şey yiyip içemiyordum yeni yeni bir şeyler yiyip içmeye başladımHayrli olsun cnm bende hamileym adetm 4 gun gecikti 4 bin degerle ogrendm ve gecenlerde mide bulantim cok oldu suan ck az idrara sk cikardm suan okdr degil ve 6 haftamdayim biraz korktum normalmi sence
Hayırlı olsun canım bende 7 haftalığım bende adetin gecikmesinin 4 ncü günü gitmisdim 2485 cikmisdi kesemi gördüm cuma kalp atışı için gideceğim inşallah güzel sonuçlar alırım ve alırız. Benim de dün hariç 1 hafta gün icinde mide bulantım vardı dün ve bugün yok mesela belli olmuyor ki kimin ki hiç olmuyor mesela çok sorun olacağını düşünmüyorum doktora gittin miHayrli olsun cnm bende hamileym adetm 4 gun gecikti 4 bin degerle ogrendm ve gecenlerde mide bulantim cok oldu suan ck az idrara sk cikardm suan okdr degil ve 6 haftamdayim biraz korktum normalmi sence
Doktora adetin 4 gecikmesinde gttm ultrasonla bakti kese goruyorum dedi snra kan al emin olalim dedi sinuc cikncada gebelik var 3 hafta sonra gelin dedi hic bilmiyorum bende cok korktumsiz ya çok erken yumurtlamışsınız, ya kimyasal yaşıyorsunuz ya da ikiz gebelik. doktora gittiniz mi
Bende suan oyleyim su hem kokuyor hem tadi igrenc hersyden tiksiniyorum napcm boyle ne zaman bitecek acebaŞu anda ben de öyleyim çok sık midem bulanıyor baş dönmeleri var migren ataklari geçiriyorum aşırı uyku halim vardı biraz daha rahatladı bol bol su içmeye çalış her bünye bir değil sonuçta herkes kadar sık idrara çıkman gerektiğini düşünmüyorum ama vücudun susuz kalmasın günlük en az 2:30 3 litre su içmeye çalış Canım bence normal ben sekizinci haftaya kadar bir şey yiyip içemiyordum yeni yeni bir şeyler yiyip içmeye başladım
Carsamba gunu gitcem bende cnm guzel haberlerle doneriz insallahHayırlı olsun canım bende 7 haftalığım bende adetin gecikmesinin 4 ncü günü gitmisdim 2485 cikmisdi kesemi gördüm cuma kalp atışı için gideceğim inşallah güzel sonuçlar alırım ve alırız. Benim de dün hariç 1 hafta gün icinde mide bulantım vardı dün ve bugün yok mesela belli olmuyor ki kimin ki hiç olmuyor mesela çok sorun olacağını düşünmüyorum doktora gittin mi
İnşallah tatlım güzel haberlerini bekliyoruzCarsamba gunu gitcem bende cnm guzel haberlerle doneriz insallah
Bende aynıyım canım 3. Ay dan sonra rahatlar diyorlar ya bakalımBende suan oyleyim su hem kokuyor hem tadi igrenc hersyden tiksiniyorum napcm boyle ne zaman bitecek aceba