Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dört gün kala böyle çıktı dün benim de bugün yaptım negatifArkadaşlar adetime 4 gün kaldı erken gebelik testi yaptım böyle çıktı kuruma çizgisimi gebelik mi
Kan verdiniz mi tekrar ne durumdasınız gebelik var mıKızlar bugün sabah tekrar ilk idrarla test yaptım bilmiyorum var mı yok mu üç günüm kaldı çarşamba günü kanda çıkmadı
Kan vermerim ama daha bir günüm geçtiKan verdiniz mi tekrar ne durumdasınız gebelik var mı
Anladım benim de durumum benzer de onun için merak etmiştim benimki sizinkinde daha silik sanırımKan vermerim ama daha bir günüm geçti
Gününüz geçti miAnladım benim de durumum benzer de onun için merak etmiştim benimki sizinkinde daha silik sanırım
Yok 3 gün var dahaGününüz geçti mi
Hımm bnm de üç günüm vardı bn test yaptımYok 3 gün var daha
Testiniz kaç dk içinde silik çıktı kuruma çizgiside olabilirYok 3 gün var daha
Kuruma çizgisi olabilir çünkü ilk dakikalarda çıkmadı sizin kaç dkda çıktıTestiniz kaç dk içinde silik çıktı kuruma çizgiside olabilir
Bir de hangi marka testinizTestiniz kaç dk içinde silik çıktı kuruma çizgiside olabilir
İlki erken gebelik testiydi bir beş dk içinde çıktı kaset test ilk idrarla yaptım oda beş dk içinde çıktıKuruma çizgisi olabilir çünkü ilk dakikalarda çıkmadı sizin kaç dkda çıktı