• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Arkadaşlar akil verir misiniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar biliyorsunuz gebelik düşünüyorum uzun zamandir bir ayda olmadı malesef 🥲
Şimdi adetin 1.günü
Şimdi kafamda şöyle bı düşünce var.
Doktor rahîm filmi çekelim dedi tekrardan polip ve rahîm kalınlığindan şüpheleniyor. Ama şuan maddi olarak çektiren belki Aralık ocak ayında çekilebilirimm...

1.esim arı sütü propolis bal kullanalim öyle değerlendirelim diyor

2.bende ovulasyon testi mi denesem yada ovulasyon testine vereceğim parayı doktora verip klomen ve çatlatma iğnesi mi kullansam diyorum

Kizlar sizi rahatsız ediyorum kusura bakmayin ama sizin düşünceleriniz benim için çok önemli
@Merve Jou Jou @cevizli tarcinli kek @Dediyy @Teyocan

Etiket yasak mı bilmiyorum o yüzden diğer arkadaşlarımı etiketleyemedim
Merhaba öncelikle sorununuz ne biliyor musunuz ? Ona göre bir şey söyleseydik 🙈
Ahh ahh 2018 yılında 200 TL ye rahim filmi çektirmiştim o bile fazla gelmişti 😂
Propolis gibi takviye edici şeyler gerçekten işe yarıyor . Eşimin ilk sperm testi 20 milyondu son aşılama yaptırdığımızda 76 milyon olmuştu. Ama onun yanında vitaminlerde kullanıyordu. Hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim en kısa zamanda nasip etsin 🤲🏻

Merhaba öncelikle sorununuz ne biliyor musunuz ? Ona göre bir şey söyleseydik 🙈
Ahh ahh 2018 yılında 200 TL ye rahim filmi çektirmiştim o bile fazla gelmişti 😂
Propolis gibi takviye edici şeyler gerçekten işe yarıyor . Eşimin ilk sperm testi 20 milyondu son aşılama yaptırdığımızda 76 milyon olmuştu. Ama onun yanında vitaminlerde kullanıyordu. Hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim en kısa zamanda nasip etsin 🤲🏻
Çok teşekkür ederim 🙏 öyle yapmaya karar verdim eşimin sperm sayısında sıkıntı yok sadece ileri hızı 22 falan

Sizin ileri hızlı iyimiş bizim 0 dı onun için tüp bebek bizim son çaremizdi 🥺
Doğal yolla mi gebe kaldınız peki tüp bebek mi ?
Bizim son yitirdiğimiz sperm sayısı 400 milyon çıkmış takviye kullanmıştı eşim 3 çeşit

IMG_20211030_124445.webp
bunlari aldım kizlar bu ayda böyle kullanalım bakalım arı sütü karışımı nurs lokman hekim ürünüymüş başka da yoktu

Back
X