arkadaşlar 5 aylık hamileyim hapşırmaktan her yerim kasılıyor kasıklarık bile ard arda 10 kere 15 kere hapşırıyorum benim gibi olan varmı bazen kasıklarım kasılıyor çok korkuyorum.
Canım benımde herŞeye alerjım var toza,polene,yÜne dolayısıyla sÜreklı hapŞu vazıyetındeyım ard arda 10-15 defa olmasa da 6-7 defa hapŞurıyorum.. Aynen dedıĞın gıbı benımde kasıklarımda ve karnımın altında Çok aĞrı ve yanma oluyor..
Benımde aklıma geldı acaba bebeĞe zarar verırmı kendımı bu kadar kasmam dıye..
benim aslinda biseye alerjim yok ama bende hapsuruyorum neden bilmiyorum..gecenlerde dolaptaki kistan kalma giyisileri havalandirmistim biraz tozlanmis tabi hapsurmaktan ölmüstüm ya..karnim cok agrimisti o gün..
ya aslında ben doktora sordum birşey olmaz dedi hapşırmaktan ama kasık larımda birden kasılma oluyor demedim eğer hapşırırken karnımı elimle tutarsam birşey olmuyor ama geceleri uyuyamıyorum devamlı bekliyom gelcek diye elerji kötü birşey dilerim bebeklerimizde olmaz beynim patlıycak gibi oluyorbebekleri alerjiden korumak için hamileyken haftada en az dört elma yemek iyimiş gerçi ben günde dört yiyorum belki sizde yersiniz yazıyım dedim.
ya aslında ben doktora sordum birşey olmaz dedi hapşırmaktan ama kasık larımda birden kasılma oluyor demedim eğer hapşırırken karnımı elimle tutarsam birşey olmuyor ama geceleri uyuyamıyorum devamlı bekliyom gelcek diye elerji kötü birşey dilerim bebeklerimizde olmaz beynim patlıycak gibi oluyorbebekleri alerjiden korumak için hamileyken haftada en az dört elma yemek iyimiş gerçi ben günde dört yiyorum belki sizde yersiniz yazıyım dedim.
Bende de aynı sorun var canım Allah kimseye yaşatmasın valla çok zor...Yaşamayan bilmez...Bende doktoruma sormayı düşünüyodum açıkcası...ınsan korkuyo valla..ınşallah dediğin gibi bebeklerimizde olmaz...
bende bu derten muzdaribim. hamileligimin ilk gununden beri hapsiriklarim devam ediyor.
yaz aylarinda gecdi gibi ama yine geri geldi. Allah' a sukur dr kontrollarimda hiç bir sorun cikmadi.
Allah cc koruyo meleklerimizi....
7 haftalık hamileyim. Baştan beri burnum tıkanıyor ve sürekli hapşırıyorum. Benim gibi olupta bebegini sağlıklı kuçağına alan varmı? Acil yardım. ne yapmam lazım:92:
Benim de allerjikrinitim var. Doktorumla görüştükten sonra uygun bir antihistaminik kullanmaya başladım. Hiç bir sıkıntım bulunmuyor. Bence doktorlarınız ile görüşün. Hastadan hastaya durum değişir tabi. Belki bir çözüm bulabilirler :)
ben alerjik astım hastasıyım. sakın dert etme. bende çok hapşurdum. eğer doktorun varsa gebe ikende kullanabileceğin alerji ilaçları var. ben kullandım öyle rahatladım