- 23 Temmuz 2021
- 26
- 7
- 36
- 28
- Konu Sahibi Papatya098
-
Yumurta rezervin fazla E2 bu yüzden yüksek herhalde gerekli tedavi ve takviye vitaminler deneArkadaşlar adetten sonra vermiştim test 23. Günde
Amh 7.64
Fsh 3.81
Estradiol 138
Lh 8.82
Bilgisi olan bakabilir mi ya amh çok mu yüksek
Merhaba benimdeKuzum pcos olabilirsin doktoruna muhakkak sormalısın amh 3 üstü olunca pcos riski var
Kaçıncı gün verdiniz kanıMerhaba benimde
Amh:4.2
Estradiol:57
Lh:5.26
Fsh:4
Sizce değerlerim nasıl
Adet bittikten 4 gün sonra ama Amh da adet gecikmem var bugün 7. Gün gecikmenin 2. Günü verdimKaçıncı gün verdiniz kanı
Kaçıncı gün verdiniz kanıma hariç diğerleri adetim bittikten 4 gün sonra verdim bir tek Amhı gecikmenin 2. Günü verdim
Canım amh değerin düşük değil ama çok yüksek değil yani yumurta tembelliği olabilir ama bu gebeliğe engel olmaz bence. Doktorun en iyisini bilirAdet bittikten 4 gün sonra ama Amh da adet gecikmem var bugün 7. Gün gecikmenin 2. Günü verdim
Doktor çocuğun olmaz direk tüp bebek düşün dedi pek iyi bir doktor değilCanım amh değerin düşük değil ama çok yüksek değil yani yumurta tembelliği olabilir ama bu gebeliğe engel olmaz bence. Doktorun en iyisini bilir
Polikistik over var gibiArkadaşlar adetten sonra vermiştim test 23. Günde
Amh 7.64
Fsh 3.81
Estradiol 138
Lh 8.82
Bilgisi olan bakabilir mi ya amh çok mu yüksek
Pkos ta seçenek ama adetim çok düzenlidir yumurtlamam düzenlidir tüylenme ya da sivilce problemim yok kilo problemim yokPolikistik over var gibi
Kötü bir sonuç sayılmaz
Biraz destekle olur gibi
Fazla üretiyorsunuz hatta yumurtayı
Pkos ta seçenek ama adetim çok düzenlidir yumurtlamam düzenlidir tüylenme ya da sivilce problemim yok kilo problemim yok
Ayyy bana yazdın zannettim kusura bakmaPolikistik over var gibi
Kötü bir sonuç sayılmaz
Biraz destekle olur gibi
Fazla üretiyorsunuz hatta yumurtayı
Benim de öyleydi 28 günde bir adet olurdum ama pcosum ben de. Ultrasondaki görüntü yeterliydi zaten pcos içinPkos ta seçenek ama adetim çok düzenlidir yumurtlamam düzenlidir tüylenme ya da sivilce problemim yok kilo problemim yok
Ama tek görüntü yeterli olmuyormuş işte en az 3 tane belirti olması gerekiyormuş bazı kadınların yumurta rezervi çok olduğu için ultrasonda pkos görünümü olabiliyormuşBenim de öyleydi 28 günde bir adet olurdum ama pcosum ben de. Ultrasondaki görüntü yeterliydi zaten pcos için
Doktor bunu ayırt edebiliyor. Canlı yumurta ile kisti algılayabiliyorlar.Ama tek görüntü yeterli olmuyormuş işte en az 3 tane belirti olması gerekiyormuş bazı kadınların yumurta rezervi çok olduğu için ultrasonda pkos görünümü olabiliyormuş
Benim lh ve fsh gayet iyi düzeyde sadece Amh değerim 4.2 bu biraz yüksek çıktıDoktor bunu ayırt edebiliyor. Canlı yumurta ile kisti algılayabiliyorlar.
Belletiniz var zaten arkadaşım. Lh/fsh oranınız var.
Lh fsh düzeyi iyi.Benim lh ve fsh gayet iyi düzeyde sadece Amh değerim 4.2 bu biraz yüksek çıktı
Oranı hesapladım gerçekten bilmediğimden yazıyorum aralarındaki oran 1.32 yaşımda baz alınınca iyi oluyormuş 2 nin altı evet sıkıntıymış ama 1 olmayınca iyi olarak geçiyormuşLh fsh düzeyi iyi.
Ben birbirine oranından bahsettim. Pcos belirtisi demek bu.
Lh/Fsh
Oranı hesapladım gerçekten bilmediğimden yazıyorum aralarındaki oran 1.32 yaşımda baz alınınca iyi oluyormuş 2 nin altı evet sıkıntıymış ama 1 olmayınca iyi olarak geçiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?