Arkadaşlar aranızda düşük yapan varmı?

Japon KIZ

IŞIL & ARAS 🧿
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2007
1.781
55
683
Ben de 6 haftalık düşük yaptım. Aramızda düşük yapan varsa bana yardımcı olabilir mi? Ne kadar zaman sonra hamile kaldınız uzun süre mi beklemem gerekiyor bebişimi?

geçmiş olsun kürtaj olmadınmı merak ettim düşükten sonra kürtaj yapılıyomuş ya içinde bişey kalmasın diye 4 8 ay beklemen gerekiyor vücut kendini toparlasın diye

canım ben 2 ay önce düşük yaptım. doktor kürtaja gerek görmedi. ayrıca 1 ay korun dedi. vücudun kendini toparlaması ve SAT nin belli olması için.

geçmiş olsun Camdan Kalp.

Not: Profilimiz aynı, hemen hemen bi bekar- evli kısmında :uhm:laelaelaelaelaeb

:1shok:Ay ödüm koptu, bu kız bekardı dedim bende.Sonra baktımda biriniz Camdankalp, biriniz Camdan kalp.

Geçmiş olsun Camdan kalp.:teselli:

Benim bebeğim 18 haftalıkken karnımda öldü düşük yaptım. Sonra kürtaj oldum. 3-5 ay sonra tekrar hamile kalabilirsin dedi. Ama hamile kalmadan önce mutlaka kontrole gitmek istiyorum.

Canim Burda Düşük Yapmayan Yok Heralde Bende 10 Haftalik Bebeğimi Düşürmüştüm.2 Ay Sonra Tekrar Hamile Kaldim..kimi Doktor 2 Ay Kimi Doktor 6 Ay Kimisi Ise 8 Ay Yapmayin Bekleyin Diyolar Ama Ben 2 Ay Bekledim Sadece..

bende iki kere düşük yaptım.birincisinde 7 haftalık düşük yaptım.doktor tekrar hemen hamile kalabilirsin dedi.2 ay sonra tekrar hamile kaldım ama oda düştü.ama onun düşükle ilgisi yoktu sinirseldi yani.merak etme yani ama ikinciden sonra 6 ay dedi.kansızlık falan olunca

Canim Benimde 9 Haftalik Bebeğimin Kalbi Durmuştu Iki Ay Geçti.gamzeninde Dediği Gibi Düşük Yapan çok Var.kendini Birakma Canim.eminim En Kisa Zamanda Tekrar Hamile Kalacaksin.

selam canım bende mayıs ayında 8 haftalık bebeğimi düşürdüm
1 ay korunduk
şimdi 4 aydır istiyoruz ama hala hamile kalamadım
nasip

geçmiş olsun öncelikle ben düşük yapmadım bilmiyorum kayınvalidem 5 düşük yapmış ona sordumda 3-4 ay arayla hamile kalmış.Allah gönlüne göre versin cnm umarım en kısa zamanda tekrar hamiş olursun

benimde düşük tehlikem var..6 haftalık ama küçücük...şeyy çok mu kötü düşük.çok mu acılı?korkuyorumm herkese geçmiş olsun.

:1shok:Ay ödüm koptu, bu kız bekardı dedim bende.Sonra baktımda biriniz Camdankalp, biriniz Camdan kalp.

Geçmiş olsun Camdan kalp.:teselli:

canım sen yanlış yere geldin galiba, burası geyik bölümü değil gebelik bölümü.
geyik bölümü ana sayfada biraz aşağılarda kalıyor.....:kızgın::kızgın:

Hışşşttt, hopssss, ben başıma geleceği biliyorum anam bekar olan camdankalp yani ben Çok üzgünüm çoook
evli olup düşük yapan Camdan Kalp

yanlış anlaşılmalara meydan olmasın.
Ben beyazatlı prensimi bekliyorum dizimi kırdım da tatlicadiarzuşakkıdı

kuzum uyanık kadınsın vesselam laelaelaelaelae

düşük belirti veriyor aslında kanama vede ağrı ağrı ise hep aynı noktada oluyorsa düşük mutlaka oluyor anladığım kadarıyla bende 3 ay önce düşük yaptım şimdi 5 haftalık hamileyim çok korkuyorum aynı şeyi yaşamaktan

canım,arkadaşların dediği gibi burda düşük yapmayan neredeyse yok gibibişey...demek ki gerçekten de hemen her kadın hayatında 1 düşük yapabiliyor..ben de yaptım 10 haftalıkken..şimdi 11 haftalık hamileyim...korkularla yaşıyorum......
geçmiş olsun,çok ara verme derim ben sana.zaten çok küçükken düşmüş.fazla beklemene gerek yok,tabii dr una da sor...

Canım bende 7 haftalıkken düşük yaptım. Doktorum korunma vermedi ve 6 ay sonra şimdi yeniden hamileyim.

Back
X