Tüp Bebek Merkezleri Arkadaşlar Aranızda Samsun Medicana'da Tüp Bebek Yaptıran Var Mı ?

jasmin28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2010
59
11
98
Daha önce fakülte de iki kere negatif tüp bebek denemem oldu üçüncü deneme için medicana'yı düşünüyorum. Hastane ile ilgili deneyimi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim.

Daha önce fakülte de iki kere negatif tüp bebek denemem oldu üçüncü deneme için medicana'yı düşünüyorum. Hastane ile ilgili deneyimi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim.

Canım merhaba bende Samsun'da tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum ama çok kararsızım bilgilerini paylaşırmısın omü den sonuç alamımışsın peki özeller hakkında fikir sahibimisin araştırmaların varnı lütfen benide bilgilendir...

merhaba canım ben omü de idris beye tedavi oldum kendisindende gayet memnunum kendisi aynı zamanda medicana da da tüp bebek tedavisi yapıyor üçüncü tedavi için medicananın bizim için daha iyi olacağını söylemişti çünkü oranın laboratuvarı daha iyiymiş.Bizde sorun eş kaynaklı olduğu için birde 2 negatif sonuç alınca laboratuvarın kaliteli olması daha ön planda oluyor.İdris beyi sanada öneririm. Fiyatlar omü de raporlu 2 bin raporsuz 3 bin medicanada da 4.5 - 5.5 arası.

Özel düşünüyorum canım basarı oranlarını merak ediyorum sen merkezdemı oturuyorsun? Ben 3 saatlik mesafedeyım samsun yakın olduğu için tercim

Özel düşünüyorum canım basarı oranlarını merak ediyorum sen merkezdemı oturuyorsun? Ben 3 saatlik mesafedeyım samsun yakın olduğu için tercim

Bende 3 saatlik mesafede giresunda oturuyorum.Benimde tercihim yakın olması sebebiyle samsundu doktorumdan da memnun kalınca 3.denemeyide idris beyde düşünüyorum fakat dediğim gibi bu sefer özelde yaptıracağız. Ama özelin başarı oranı hakkında bir bilgim yok henüz orada deneyimi olan kimsedende bilgi alamadım.Yalnız doktorumun başarı oranı yüksek pozitif sonuç alan çok hastası var. Canım senin ilk denemen mi olacak sorun neydi acaba ?

Benim 6 yasında kızım var yasım 27 kızımdan sonra dış gebelik geçirdim tüpümün biri alındı ondan sonra bir düşük yaptım ve 18 aydır gebe kalamıyorum.gonalf kullandım iki ay 1 yumurta gelişti gebelîk oluşmadı aşılama önerdi dr um daha sonra da tup bebeğe yönlendiririm olmazsa dedi ben aşılama tercih etmedım direk tup bebek düşünüyorum çünkü ılaca benim yumurtalıklarım az yanıt veriyo zaman kaybetmek istemiyorumm

Aşılama zaman kaybı en iyisi tüp bebek yaşında gençmiş o yüzden tüp bebekle başarı şansın daha yüksek.Hakkında hayırlısı olsun dilerim ikinci evladınıda en kısa sürede kucağına alırsın.

İnşallah mevlam herkesin gönlüne göre versin, Rabbim herkesin yüzünü güldürsün bizde içlerinden ayırmasın

merhaba yazını görünce yardımcı olmak bende fakültede çok uğraştım 3 defa aşılama 2 defa tüp bebek yaptırdım tutmadı ve fakülte beni çok yormuştu çok araştırdım ve sonunda medicana hastanesinde doç.dr.ali ender telliyi buldum allah ondan razı olsun şuanda 3 aylık hamileyim doktorum tedavi boyunca çok destek oldu moral verdi 6 sene üstüne bana bu sevinci yaşattı allah sizede bu mutluluğu yaşatmayı nasip etsin ender bey olmasa vazgeçicektim ilk muayene gittiğimde çok ilgiliydi bütün hastalarına aynı ilgiyi gösteriyor şahit oldum ve iki arkadaşıma önerdim biri hamile biri şuan tedavi görüyor onunda güzel haberlerini bekliyoruz inşallah sizde medicanada bebek sahibi olursunuz

canım öncelikle deneyimini ve bilgilerini benimle paylaştığın için çok teşekkürederim. Allah hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasipetsin. Canım medicanada fiyatlar nasıl ilaçlarda fiyata dahil mi ben 4.5 -5.5 arası diye biliyorum ama net bir bilgim yok.

merhaba. benim bir yakınım yaptırdı medicanada. suan 2 aylık hamile. doktrundan çok memnun. :) hatta şimdi bir arkadaşım daha tedaviye başladı. kesinlikle tavsiye ediyorum. :)

ne demek canım sagol insallah hayırlısıyla sonunuda görürüz evet fiyatları dediğin gibi ilaçları kendin alıyorsun ama zaten parayı düşünmüyosun olsun yeter ki diyorsun git bi muayene ol anlıcaksın zaten hastanenin farkını beni sürekli arıyorlar halimi hatrımı soruyorlar aylık kontrole gidiyorum doğumumu da ender bey yapıcak

merhaba bencede özelde yaptırın ben medicanada doç.dr.ender telliye gidiyorum su an 3 aylık hamileyim doktorum çok bilgili sabırlı ben çok stresliydim ve ümitsiz gitmiştim muayeneye çok mutlu olarak çıktım iyiki ender beyi buldum sizede yardımcı olmak istedim fakülteden hiç memnun kalmadım çok yıprandım orda sizde ender beyi düşünebilirsiniz

ne demek canım sagol insallah hayırlısıyla sonunuda görürüz evet fiyatları dediğin gibi ilaçları kendin alıyorsun ama zaten parayı düşünmüyosun olsun yeter ki diyorsun git bi muayene ol anlıcaksın zaten hastanenin farkını beni sürekli arıyorlar halimi hatrımı soruyorlar aylık kontrole gidiyorum doğumumu da ender bey yapıcak

cnm sana sormak ıstıyrum 4 yıllık evlıyım cocugum olmuyo sorun esımde asılama yaptırdımolmadı sımdı samsunda ıyı bı doktor arıyorum tabı maddıyatınıda arastıyorum bana yardım edermısınız asamaları ve ne kadara mal oldugunu

cnm fakü

ankara medicana da kızım ameliyat oldu hastane ortamı çok güzel bilginize....

arkadaşlar bende Ender beyi düşünüyordum ancak çok kararsızım hakkında iyi yorumlarda var kötü yorumlarda tedavi süreci olumsuz geçenler biraz negatif, olumlu geçenler daha pozitif dr hakkında. Benim 3. denemem olacak ilk ikisi devlet hastanesinde oldu İstanbul'da yanlış tedavi olumsuz sonuç. O yüzden çok kararsızım bilgi verirmisiniz? yardımcı olursanız çok sevinirim Samsunda tedavi olabileceğim güveniliri iyi bir merkez arıyorum.

ben samsun medicanada tamer bülent karaliye yaptırdım sonuç negatif tavsiye etmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…