• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Arkadaşlar Aranızda Samsun Medicana'da Tüp Bebek Yaptıran Var Mı ?

benim hiç sorunum yoktu canım gayet iyidim sperm azlığı sorunumuz vardı o kadar ama hormon yüklemesi yapıldı ve doğru düzgün tahlil bile yapılmadı bana.ayrıca yumurta takibinde günlük e2 değerine bakılır ve ona göre gonalf iğnesinin dozaji arttırılır yada düşürülür o bile yapılmadı yirmi yumurta toplandı transfer oldu ve tabiki negatif sonuç alındı ve iki ay kendimi toparlayamadı vucudum arayı çok açmadan ankara başkent hastanesi hulusi zeyneloğlunda tedavi oldum çok şükür şimdi 4 haftalık hamileyim buralarda tüp bebek yaptırma derim.sizin doktorunuz kim peki medicanada

tüp bebek tedavisi basit bi işlem değil ankaradaki doktorum hulusi hocam tüp bebek tedavisine başlamadan evvel yeme ve içememe bile yön verdi akdeniz diyeti uyguladı zeytinyağı balık ve avakado tükettim etten uzak durdum bir buçuk ay. sonra tedavime başladı ikinci tüp bebeğime çok ara vermeden hemen başladık ordaki ekibi ve doktorun tedavi şeklini görünce...bana medicanada o kadar yüzeysel bi tedavi yapılmışki dedim hormon yüklemesi yapmışlar resmen düzgün kontrol bile değil. şimdi kapısından geçmiyorum ve gerekli yerlerede şikayette bulundum

he şunu anlarım düzgün tüm tahlillerin olur rahim filmin çeilir ofis yapılır ve tüm tenkitler yapıldıktan sonra tedavi uygulanır durum kitiktir ve tutunmamıştır negatif olur onu anlarım ama diğer türlüsünü kabul edemem.. sizin ilk denemenizmi

ankara başkent hastanesi hulusi hocayı araştırın derim şiddetle hep nokta atışı kişiye özel tedavi ve çok sonuç alıyorrr imkanınız varrsa

Back
X