• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaslar arkadasim adina yardim lutfen

arkadaslar arkadasim bura uye degil o yuzden benim bir konu amami rica etti ve telefonu olmadigi icinde acamiyor gecici sure...

benim arkadasim 3 yil once esinden ayrildi.ve cocuguda var.netten biriyle tanismis ve oglan 23 yasinda arkadasim 36 oglan yasini bile bile yasantisini bile bile bununla ciddi arkadaslik teklifi yapmis. arkadasim cok red etmis ama oglan o kadar sorumluluk alabilcek herseyi ustlencek guclu biri oldugunu soylemis.ve kafa yapisi her konuda uyusuyorlarmis kiz arkadadim gelecekten korkuyor.cok soylemis olmaz diye ama sans ver demis.suan konusuyorlar.sait oldum sizce olurlarmi.nolur arkadasima on yargiyla bakmayin.sadece fikir ve dusuncelerinizi almak istiyor.ben acarken bile onun adina ne yorum gelcek diye korkarak aciyorum.cunku esinden cok cekmis.ve anlastigi biri cikmis.ama hep yasta gelecekten korkuyor.dun agladi ne yapcagimi bilemedim.sevgi ask yas dinlemiyor ama cevre bakis acisi insani bu hale getirdi malesef...
Nedense bu arkadaş sizsiniz gibi geldi

Zorlasa çocuğu olacak yaşta kusura bakmayın ama bu iş olmaz net ablam 38 yaşında kızı 21 . Arkadaşınız sağlıklı düşünemiyor çocuk olgun seviyor ama aşk anlamda değil bunun çevre faktörü çok çok olur kim ister ki 23 yaşındaki oğlunun 36 yaşında biriyle olmasını ben boyl dedim diye lincte yiyebilirim ama hayatın gerçeği bu burda deseydin arkadaşım 23 yaşında adamda 36 yaşında gene olumlu bakmadım ama diğerine göre o kadar fazla yadirganmazdi kafa yapıları kesinlikle uyuşmaz erkekler geç olgunlaşır

Olmaz. Adam daha 23 yasinda. Diyelim mucize vir sekilde iliski ilerledi ve evlenmeye kalktilar. Ailesi karsi cikar. Ben dügün günden önce terk edilen bir kadini taniyorum. Oda bosanmis cocuklari var, adam yasca kücük. Ailesi ne yapip etti dügünden bir gece önce vazgecirtti adami. Bunu da göze alsin "arkadasiniz"

Olmaz. Adam daha 23 yasinda. Diyelim mucize vir sekilde iliski ilerledi ve evlenmeye kalktilar. Ailesi karsi cikar. Ben dügün günden önce terk edilen bir kadini taniyorum. Oda bosanmis cocuklari var, adam yasca kücük. Ailesi ne yapip etti dügünden bir gece önce vazgecirtti adami. Bunu da göze alsin "arkadasiniz"

Valla coluklu cocuklu koskoca kadinlar/erkekler nasil kucucuk cocuklarla evlenmeye kalkiyor sasiriyorum. Evlenilse bile uzun vadede mutluluk getirmez gibi geliyor bana.

36 yasinda yani 23 yasinda cocugun herseyi ustlenirin, gucluyum, her turlu sorumluluk alirim vs demesini de ciddiye alip inaniyor bide. 🙄🙄 23 yasinda ne anlar cocuk sorumlulugundan, cocuklu ev geciminden yahu.

Erkekler kadınlara göre geç olgunlasiyor düsunce yapısı.23 yaş cahil çocuk 36 yaş bi kadın bunu sizde söyleye bilirdiniz olmaz yani çok saçma

Valla coluklu cocuklu koskoca kadinlar/erkekler nasil kucucuk cocuklarla evlenmeye kalkiyor sasiriyorum. Evlenilse bile uzun vadede mutluluk getirmez gibi geliyor bana.

36 yasinda yani 23 yasinda cocugun herseyi ustlenirin, gucluyum, her turlu sorumluluk alirim vs demesini de ciddiye alip inaniyor bide. 🙄🙄 23 yasinda ne anlar cocuk sorumlulugundan, cocuklu ev geciminden yahu.

Aynen. Daha büyük ihtimalle annesi gömleklerini ütülüyordur ama sorumluluk alabilir. Heleki cocuklarin. Yani bence insanin agzi bir kere yanmissa ikincisinde daha da dikkatli secmeli. Heleki isin icinde cocuklar varsa

arkadaslar arkadasim bura uye degil o yuzden benim bir konu amami rica etti ve telefonu olmadigi icinde acamiyor gecici sure...

benim arkadasim 3 yil once esinden ayrildi.ve cocuguda var.netten biriyle tanismis ve oglan 23 yasinda arkadasim 36 oglan yasini bile bile yasantisini bile bile bununla ciddi arkadaslik teklifi yapmis. arkadasim cok red etmis ama oglan o kadar sorumluluk alabilcek herseyi ustlencek guclu biri oldugunu soylemis.ve kafa yapisi her konuda uyusuyorlarmis kiz arkadadim gelecekten korkuyor.cok soylemis olmaz diye ama sans ver demis.suan konusuyorlar.sait oldum sizce olurlarmi.nolur arkadasima on yargiyla bakmayin.sadece fikir ve dusuncelerinizi almak istiyor.ben acarken bile onun adina ne yorum gelcek diye korkarak aciyorum.cunku esinden cok cekmis.ve anlastigi biri cikmis.ama hep yasta gelecekten korkuyor.dun agladi ne yapcagimi bilemedim.sevgi ask yas dinlemiyor ama cevre bakis acisi insani bu hale getirdi malesef...
Bacim netten 23 yasinda cocukla konusabiliyorsa gonder kadinlar kulübüne kendi konu acsin bana gore Tl"nin değer kazanmasi kadar imkansiz bu is🤦🏻‍♀️

Telefonu yok ama internetten biriyle tanışmış. Telefonu yok ama biriyle telefonda konuşuyor. Olmaz diyor ama mecburen olmayan telefonuyla internetten biriyle görüşüp konuşuyor. Bence arkadaşınız imkansızı başarmış bırakın yansın.

açıkçası çok dikkatli olsun. şimdi çocuk 23 yaşında , arkadaş çevresi , özgürlük isteyecek. sorumluluk alabilirmiş ama neyin sorumluluğunu ? eve maddi manevi yetebilir mi? ailesine karşı eşini, çocuğu koruyabilir mi? şimdi rahat özgürce konuşuyor , peki işler ciddiye binince ne olacak ? burda her konuda şahit oluyoruz. seviyorum , anlaşıyoruz yetmiyor.
ben çok sağlıklı bulmadım. çocuğun yaşı çok küçük, arkadaşınız ciddi ilişki istiyor ama o bunu henüz karşılayamaz. sadece biz ciddiyiz der geçer. arkadaşınız kendini çok kaptırmasın.

Back
X