• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaslar arkadasim adina yardim lutfen

Kadin elindeki kına ile dügünü tek basina iptal etmek zorunda kaldi, adam ailesi ile beraber ortadan kayboldugu icin. Kadin bence sansli. Evlense bile huzuru olmayacakti. Kendini sükür cabuk toparladi isinde gücünde yine
Umarım çok mutlu olur şuan burada ezan okunuyor o aşagalik adam umarım asla mutlu olmaz

arkadaslar arkadasim bura uye degil o yuzden benim bir konu amami rica etti ve telefonu olmadigi icinde acamiyor gecici sure...

benim arkadasim 3 yil once esinden ayrildi.ve cocuguda var.netten biriyle tanismis ve oglan 23 yasinda arkadasim 36 oglan yasini bile bile yasantisini bile bile bununla ciddi arkadaslik teklifi yapmis. arkadasim cok red etmis ama oglan o kadar sorumluluk alabilcek herseyi ustlencek guclu biri oldugunu soylemis.ve kafa yapisi her konuda uyusuyorlarmis kiz arkadadim gelecekten korkuyor.cok soylemis olmaz diye ama sans ver demis.suan konusuyorlar.sait oldum sizce olurlarmi.nolur arkadasima on yargiyla bakmayin.sadece fikir ve dusuncelerinizi almak istiyor.ben acarken bile onun adina ne yorum gelcek diye korkarak aciyorum.cunku esinden cok cekmis.ve anlastigi biri cikmis.ama hep yasta gelecekten korkuyor.dun agladi ne yapcagimi bilemedim.sevgi ask yas dinlemiyor ama cevre bakis acisi insani bu hale getirdi malesef...
23 yaşındaki çocuğun cocuk hevesi.Erkekler geç olgunlaşır . Ayrıca 36 yaşında hanımla ortak neleri olabilir ki.biri ak der biri kara. Olmayacak duaya emin demek gibi bir şey. Her şeyi geçtim ailesi bile istemez. Bende olsam istemem.Çünkü sonrası pişmanlık oluyor . Aradaki yaş farkı bayağı fazla . Erkeğin olgunluğu için arada 5-6 yaş erkek büyük olmalı ama kusura bakmayın arkadaşınız bir çocukla birlikte.

Yaş farki çok çok fazlaymiş, benim esimde benden 3 yaş küçük yeri geliyor o bile düşünce farkina neden olabiliyor. Birde internetten tanişma kismi korkutucu biraz, tvlerin gündüz kuşaklarindaki konular hep böyle tanişmalarla dolu dikkatli olmakta fayda var. Ki 23 yasinda bi erkek ergen sayilir macera için herseyi söyler ciddiyi der evlenelim der ama sadece der.

23 yaş dediğin hala çocukluk çağıdır yahu. Nasıl bi sorumluluk alabilir ki ? Ne kadar güçlüdür mesela? Engellesin arkadaşınız çocuğu bu kadar zor mu?

Umarım çok mutlu olur şuan burada ezan okunuyor o aşagalik adam umarım asla mutlu olmaz

Insallah. Adamin ne yaptigini bilmiyorum. Ailesi ona birini bulur. Biz ne kadar da sevgi herseyin üstesinden gelir diye düsünsek de gercek hayatda iste böyle durumlar olusuyor. Adamin ailesi bastan karsiydi, ama son dakika nasil ikna ettiler bilmek isterdim dogrusu. Isteme, kina gecesi felan hersey olmus, sadece nikah/dügün kalmisti.🤷‍♀️

25 yaşındayım ben bile 23 yaşındaki erkekle birlikte olmak istemem. Nedeni de erkeklerin geç olgunlaşması. Aklıma başka başka şeyler geliyor bu ilişkide. Hadi 30-36 olur anlarım ama 23-36 🤔

36 yaşındaki anne olan bir kadının 23 yaşındaki çocukla ne işi olur Allah aşkına ya
Aşk meşk demeyin bana çocuk daha çocuk
Evladını düşünen bir annenin böyle bir ilişkide ne işi var?
Yok dedi olmaz dedi çocuk dinlemedi arkadaşım çaresiz filan demeyin ya ben birine olmaz diyecem o ısrar etti diye çaresiz kalıp ilişki yürütecem şaka mı bu? Neden kestirip atmıyor arkadaşınız, peşini bırakmıyorsa neden şikayet etmiyor?

arkadaslar arkadasim bura uye degil o yuzden benim bir konu amami rica etti ve telefonu olmadigi icinde acamiyor gecici sure...

benim arkadasim 3 yil once esinden ayrildi.ve cocuguda var.netten biriyle tanismis ve oglan 23 yasinda arkadasim 36 oglan yasini bile bile yasantisini bile bile bununla ciddi arkadaslik teklifi yapmis. arkadasim cok red etmis ama oglan o kadar sorumluluk alabilcek herseyi ustlencek guclu biri oldugunu soylemis.ve kafa yapisi her konuda uyusuyorlarmis kiz arkadadim gelecekten korkuyor.cok soylemis olmaz diye ama sans ver demis.suan konusuyorlar.sait oldum sizce olurlarmi.nolur arkadasima on yargiyla bakmayin.sadece fikir ve dusuncelerinizi almak istiyor.ben acarken bile onun adina ne yorum gelcek diye korkarak aciyorum.cunku esinden cok cekmis.ve anlastigi biri cikmis.ama hep yasta gelecekten korkuyor.dun agladi ne yapcagimi bilemedim.sevgi ask yas dinlemiyor ama cevre bakis acisi insani bu hale getirdi malesef...
Bu siz olmayın ?

Geçen burada 25 yaşındaki sevgilisinden ayrılan 36 yaşındaki bir kadın vardı. Arkadaşınızın ilişkisinin sonu da ayrılık. Genç erkekler farklı amaçlarla yaklaşıyor.

Benimde başıma geldi aynı şey. Ama aramızda 3 yaş fark vardı. Önce ben yaparım herşeyi üstlenirim diyen adam bugün karşıma olmaz diye çıktı. Üzgünüm ama olmaz. Ben evladım için vazgeçtim. Sonradan acı çekmeye değmez. Şimdiden hayır desin

Benimde başıma geldi aynı şey. Ama aramızda 3 yaş fark vardı. Önce ben yaparım herşeyi üstlenirim diyen adam bugün karşıma olmaz diye çıktı. Üzgünüm ama olmaz. Ben evladım için vazgeçtim. Sonradan acı çekmeye değmez. Şimdiden hayır desin
3 yaş çok fazla bir fark değil aslında. başka sebepleri olabilir

Ama sizinki farklı
Sizin eş adayınız çocugunuzu bahane etmişti

Back
X