Aşılama arkadaslar asıda 15. gunum

• Konu Sahibi Konu Sahibi larra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
L

larra

Ziyaretçi
bugun asım olalı tam 15 gun oldu ama adetim gelmedi hala kasıklarım ara ara ağrıyıp geciyo ha geliyo diyorum ama yok.gogüslerim biraz sismisti ama geri indi.baska hicbir belirti yok akıntımda tamamen kesildi.ben olmadıgını biliyorum insan hisseder bunu.bedenim benle oyun oynuyor. sizce hamile olabilirmiyim.niye gelmiyo adetimmm.

Bence hemen bir tahlil al bu soru işaretleriyle kafanı karıştırmaktansa. İnşallah bize müjde verirsin:)

Canım kan tahlılı yaptırsana bıtanem inşşşşş hamiledırsın

bugun asım olalı tam 15 gun oldu ama adetim gelmedi hala kasıklarım ara ara ağrıyıp geciyo ha geliyo diyorum ama yok.gogüslerim biraz sismisti ama geri indi.baska hicbir belirti yok akıntımda tamamen kesildi.ben olmadıgını biliyorum insan hisseder bunu.bedenim benle oyun oynuyor. sizce hamile olabilirmiyim.niye gelmiyo adetimmm.

hemen bir tahlil yap yada kan tahlili ver. bence bekleme ben bekleyemezdim valla. inşallah hamilesindir

bugun hastalandım kızlar.olmadığını biliyodum gelince ağlamıycam dedim ama olmuyo sabahtan beri aaglıyorum.cok zor ya cook.

bugun hastalandım kızlar.olmadığını biliyodum gelince ağlamıycam dedim ama olmuyo sabahtan beri aaglıyorum.cok zor ya cook.

Allah c.c. su vaktı rdılen duamızı kabul etsın inşallah cumle cocuk ısteyenlere hayılrısıyla hayırlı,saglıklı,evlatlar nasıp etsın en kısa surede inşallah..
amınnnn.

canını sıkma ıns

canım benimmm, güzel hemşerim sakın üzülme, umutsuzluğa kapılma.vardır bun da da bir hayır...

Back
X