Aşılama arkadaşlar aşılamada acı oluyor mu?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm aşılama olanlar acı hissediyormu nasıl yapılıyor bilgi verir misiniz

merhaba benim 4 aşılamam var.hatırladığım kadarıyla anlatıyım.yumurtaların belli bi büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi oluyosun bu iğneden yaklaşık 36 saat sonra bazen 40 işlem gerçekleşiyo aynı gün eşin labaratuar sperm vericek spermler yıkanacak,ayıklanıcak işlem saatinde aşılama yerine getirilicek.sonra makasa benzer bişey varya adını bilmiyorum kusura bakma onunla vajina ağzını iyice açıcaklar biraz acıtabilir ama dayanılmıcak bişey değil gerçekten ucu incecik bi tüp yardımıyla spermler rahimde yumurtalara en yakın yere bırakılacak.bu işlemde rahminin şekli çok önemli rahmin nekadar düzgünseişlem okadar acısız oluyo 20 dakika kadar dinleniceksin sonra evine inşallah...benim çok hafif olmuştu acım inşallah seninkid öyle olur..Hayırlı haberler inşallah

slm aşılama olanlar acı hissediyormu nasıl yapılıyor bilgi verir misiniz

Canım merhaba

Hiç merak etme. Benim 1.aşılamamda hiç canım yanmadı. 2 ve 3. yapan biraz acemiydi, sadece spekulum takarken yandı, ama çok az. spekulum takıldıktan sonra ince bir kateterle. ,ımm şöyle söyleyim. serum borularını düşün. Onu rahime doğru itiyorlar.Bu kaetetrin dışında kalan kısımdan sırıngayla spermi veriyorlar. Çok kolay yani . Birazda yanma şeklinde acın oluyor. Kısaca hiç korkmana gerek yok. Basit bir işlem. Bunu kafana takıp kendini yorma. İyi şanslar

Son düzenleme:
KARABİBER VE TINY hiç gözünüzde büyütmeyin aşılamanın en acılı kısmı çatlatma iğnesi oda bildiğimiz sıradan kalçadan yapılan bir iğne 3 kez aşılama yapıldı ve hiç birinde zerre kadar ne rahatsız eden acı nede yanma hissi oluşmadı hatta işlemin ne zaman yapıldığı ne zaman bittiğini hiç anlamadım. standar muayene koltuğunda muayene olur pozisyonda düşünün işlemin kolaylığını. ben klinikte 2 saat kalmıştım hemen ayağa kalkıp gitmedim yastıksız yatmak sıkıcı işte. ve sonrasında 12 gün beklemek sakın korkmayın hiç bir rahatsız edici yanı yok.

aşılam ağrın olmuyor canım çok basit bir işlem.Nevinırmak tam detaylı olarak anlatmış sana.hiç kormamanı tavsiye ederim.

bu arada ağrı acı çok olmuyor yani korkulacak birşey yok kızlar zaten ulturason muayenesi gibi bişey aşılama sırasında verildiğini anlamıyosunuz bile sadece rahim ağzına taktığı alet hafif acı verdi o da anlık işlem 10 dk sürüyo zaten 20 dk dinlenme veriyor

:1ninca:Hatırlamak bile istemiyorumm.
Acımıyorum diyenlere özeniyorumm.
acımasa Defalarca yaptırmaya razıyım ama ilk ve sondu benim için o masaya yatmak.Kabus gibiydii.Seslerimi dışardan eşim duydu..Dr doğum kanalımın dar olduğundan dolayı acı hissettiğimi söyledii.
:1ninca:

canım ben dün yaptırdım şu aleti rahim ağzına yerleştirirken bayağı acıdı ama ben tam idrara sıkışmamıştım tam göremedi doktor ondan sanırım biraz zedelendi ve kanamam oldu ama merak etme dayanılmıcak gibi değil...
İnşallah bebeğin gelir ve hep seninle kalır:roflol:

Ben 4 yıl evvel yaptırmıştım. Ağrı hissetmedim diyebilirim. Haziranda nasipse tekrar aşılamam var. Cerrahi bir işlem olmadıkça ağrılar birazda endişelerimizden kaynaklanıyor sanırım. ıyi bir sonuç için katlanmaya değer. Nelere katlanmıyoruzki....kaydirigubbakcemile5

:1ninca:Hatırlamak bile istemiyorumm.
Acımıyorum diyenlere özeniyorumm.
acımasa Defalarca yaptırmaya razıyım ama ilk ve sondu benim için o masaya yatmak.Kabus gibiydii.Seslerimi dışardan eşim duydu..Dr doğum kanalımın dar olduğundan dolayı acı hissettiğimi söyledii.
:1ninca:

keşke anestesi alsaydın ozaman hiç acımıyor

hiii valla çk basit bi işlem diyolardı ama bnm hiç öyle olmadı baya canım yandı kanamamda oldu azıcık,,,bünyeden bünyeye değişiyor demekki inşallah meleklerimiz gelirde bir daha uğraşmayız artık herşey Allahtannnnn biz üzerimize düşen her acıyı herşeyi yaptıkkkk Allahım dualarımız kabul et:ecrin_bebek:

keşke anestesi alsaydın ozaman hiç acımıyor
:delphin:Rahim fliinde almıştım .Ama aşılamda dr beni kandırdı malesef acımıcaak dedi.Doktorun oyununa düştümm.birde sitede arakadaşlarda acımıcak demiştikaydirigubbakcemile3
Kızlar valla benim bayağı canım acıdı. Kanül girmedi. Rahmin duruşundanmış. Bayağı uğraştı.

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenAynı benim gibi kanülll girerken çok zorlandıı..Off bir dahamıı aslaaaaaa:1ninca:

offffffff rahim filmi kadar acı vericiydi diyebilirim 2 defa yaptırdım dün 2.oldu spekulum kırıldı hatırlamak bile istemiyorum bütün gece rüyamda aynı şeylri gördüm çıldırcaktım artık birde bana ilişki önerdi ne ilişkisi eşim dokunsa kıyameti koparırım kendim bile şeyimi yıkayamaz duruma geldim benim norml usg de bile canım çok acıyor spekulum takarken problem yok ondan sonrası dehşet işte tamamıyle yapıyla alakalı ama benim vajenim rahim ağzım dar rahmim ufak ve çatım dar o yüzden çok canım acıdı sonrasında 1 saat yatırdı dr ne acı ne acı anlatamam ilki daha kolay olmuştu halbuki ve aynı dr yapmasına rağmen sanırım bilinçli girdiğim için kendimi çok kastım hepten darlaştı orası.
birdaha genel anestesi olmadan yaptırabileceğimi sanmıyorum.
şimdi ise bi ağrım sızım yok hafif kasıklarımda var şişkinlik ve kabızlık var.

Son düzenleme:
Back
X