Arkadaşlar, Aşk-ı memnu dizisinde oynasaydınız kimi oynamak isterdiniz?

kaderim_48

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2008
1.286
3
116
63
Muğla

Ben Matmazeli oynamak isterdim..
Hem seviyor, hem de sabırlı bir kişiliği canlandırıyor..
Bir de çocuklara düşkünnnnnn...

o dizinin hiçbir karakterini oynamak istemezdim hepsi de birbirinden tuhaf ,adnanı çok beğeniyorum ama onun da karsıı tarafından aldatılan masum erkek rolunde olduğu için oynamazdım ,bazı gerçekleri görmekten yoksun çünkü bu kadar da ii niyetli olunmaz ,ben losttaki jack rolünü oynasam olmaz mı :)

ismimin bihter olması durumundan dolayı zaten o dizide oynamadan da bu konudaki muhabbetlerden dolayı başım yeterince şişiyor:))) yinede oturup izlemekten geri kalmıorum o ayrı bir konu, ama oynamak istesem nihal olabilirdim, çok temiz kalpli çünkü..

nihal in saf ve temiz sevgisi çok hoşuma gidiyor..tipimi de benzeten var Nihal diyorum :))

Ben Bihter olurdum kesin..

Başrol oynarım ben, rolun ne olduğu önemli değil, profesyonel düşünmek lazım..

peyker veya matmazel olabilirdim :delphin:
lakin aşk-ı memnuda başroller ya ahlaksız ya da aptal oluyorlarşakkıdı

Ben Matmazeli oynamak isterdim..
Hem seviyor, hem de sabırlı bir kişiliği canlandırıyor..
Bir de çocuklara düşkünnnnnn...

peykeri oynamayı isterdim...

yaşayış tarzı olarak benziyorum

Son düzenleme:
o dizinin hiçbir karakterini oynamak istemezdim hepsi de birbirinden tuhaf ,adnanı çok beğeniyorum ama onun da karsıı tarafından aldatılan masum erkek rolunde olduğu için oynamazdım ,bazı gerçekleri görmekten yoksun çünkü bu kadar da ii niyetli olunmaz ,ben losttaki jack rolünü oynasam olmaz mı :)

Başka dizilerden ele alırsak Kasabadaki Yağmur rolünü de beğeniyorum..Kadınların değeri olmayan bir toplumda haayt mücadelesi verdiği için..Her şeye rağmen ayakta kalabilen bir kadın olduğu için..

Back
X