Ben akrep burcuyum mesela. Genç kızlık dönemimden bahsedeyim. Öyle feci bir güzelliğe sahip değildim, güzeldim ama standart bir güzellik denebilir veya bir tık üstü belki. Ama zayıftım, hatlarim yuvarlaktı, alımlı, çekiciydim.. Bana söyleneni söylüyorum. Fiziğin güzel, çekici kızsın falan derlerdi. Erkeklerden güzel olduğumu duyardım ama hemcinslerin de güzelsin diyorsa gerçekten standart üzeri güzelsindir. Çok güzel olmak zaten başka birşey, onu bilirsin, çok iltifat gelir zaten her iki cinsten de. Güzel olmak da yetmiyor bazen, mesela benim tanıdığım bir kız vardı, fiziği tam manken fiziğiydi, erkeklerin çok bakacağı sarışın bir kız. Ama ağzını açmasın, asla ilişkileri yürümüyordu,çünkü çok takıntılıydı, astroloji takıntısı vardı mesela, garsona bile burcunu sorardı, çok yorucu bir tipti. Benden güzel olmasına rağmen ben daha çok ilgi görürdüm (ortamlarimiz aynı değildi) çünkü sohbetim akıcıydı, alanıma çekerdim vb.. Ama benim beğendiğim tiplerden de beni istemeyenler oldu mu, elbette oldu. Bir arkadaşım daha vardı, bence o standart altiydi, tip olarak kadınsı da değildi bence ama hiç boş kalmazdı çok kısmetliydi gerçekten..Sonuç olarak bir erkeği elde etmek başka birşey, elde tutabilmek başka birşey...Öyle veya böyle önce dış görünüşe gelirler, iç görünüşü de severlerse kalırlar.. "Güzellik" göreceli evet ama "çok güzellik" kavramının göreceliği daha az...Aşk başka bir durum ama , kimin kime aşık olacağı belli olmaz. Enerji, çekim işin içine girince olayların rengi değişir

Ayy yazmaktan yoruldum