Bir kadin neden sevilmez istenmez

Çekici olmak lazım şeker
Akrep kadınları mesela yakıyorlar 🤣
Siz başak veya oğlak olabilir misiniz🫣
Ben akrep burcuyum mesela. Genç kızlık dönemimden bahsedeyim. Öyle feci bir güzelliğe sahip değildim, güzeldim ama standart bir güzellik denebilir veya bir tık üstü belki. Ama zayıftım, hatlarim yuvarlaktı, alımlı, çekiciydim.. Bana söyleneni söylüyorum. Fiziğin güzel, çekici kızsın falan derlerdi. Erkeklerden güzel olduğumu duyardım ama hemcinslerin de güzelsin diyorsa gerçekten standart üzeri güzelsindir. Çok güzel olmak zaten başka birşey, onu bilirsin, çok iltifat gelir zaten her iki cinsten de. Güzel olmak da yetmiyor bazen, mesela benim tanıdığım bir kız vardı, fiziği tam manken fiziğiydi, erkeklerin çok bakacağı sarışın bir kız. Ama ağzını açmasın, asla ilişkileri yürümüyordu,çünkü çok takıntılıydı, astroloji takıntısı vardı mesela, garsona bile burcunu sorardı, çok yorucu bir tipti. Benden güzel olmasına rağmen ben daha çok ilgi görürdüm (ortamlarimiz aynı değildi) çünkü sohbetim akıcıydı, alanıma çekerdim vb.. Ama benim beğendiğim tiplerden de beni istemeyenler oldu mu, elbette oldu. Bir arkadaşım daha vardı, bence o standart altiydi, tip olarak kadınsı da değildi bence ama hiç boş kalmazdı çok kısmetliydi gerçekten..Sonuç olarak bir erkeği elde etmek başka birşey, elde tutabilmek başka birşey...Öyle veya böyle önce dış görünüşe gelirler, iç görünüşü de severlerse kalırlar.. "Güzellik" göreceli evet ama "çok güzellik" kavramının göreceliği daha az...Aşk başka bir durum ama , kimin kime aşık olacağı belli olmaz. Enerji, çekim işin içine girince olayların rengi değişir 🦋 Ayy yazmaktan yoruldum 😊

Yok çıkma teklifi değil yani bir sohbet açma, alakasiz da olsa bir konu ile ilgili laf atma, ne bileyim sosyal medyadan takip etme vsvsvs hatta bunların olmasını bırak ben bir ortama girdigim zaman onlar o ortamdan çıkıyor hani ne var bende de cikiyosunuz gercekten anlamadim. Kimseye ölüp bitmiyorum ama bana gösterilen tavır maalesef bu
Bence senin psikolojin çok bozuk.ben güzel bir kadınım.hatta öyle ki bir günde 2 kişiden teklif aldığım oluyordu.ama ama kendimi kötü hissettiğim zamanlar senin dediğin gibi resmen yolunu değişiriyordu insanlar.vebalıymışım gibi kaçıyorlardı. Aura enerji bu kadar önemli birşey.o bozuk psikoloji en aptal insan tarafından bile hissedilecek düzeyde oluyor.kurtarmiyor tek başına demek ki.o kafanın rahat olması lâzim işte.

Bu konuyu sürekli aciyorum belki ama artık gerçekten bu durum beni üzmekten çok meraka düşürmeye başladı.
Ayrica o kadar bıktım ki bu durumdan. Bak ilkokuldan beri hiçbir kimse tarafından sevilmedim. Anaokulunda birini seviyordum çocuk benden kaçıyordu. İlkokulda birini sevdim o da aynı şekilde dalga geçti. Ortaokulda sevdim o da başkasını sevdi benimle alay etti. Lisede sevdim o da başkasını sevdi. Kimseden karşılık görmedim. Ve başka kimse de beni sevmedi. Çirkin değilim, ya da yüzüne bakilmayacak biri değilim ama durum bu.( şimdi ne biliyorsun çirkin olmadığını diyebilirsiniz ama gerçekten değilim ya, bir de sürekli manken gibisin yüzün çok güzel falan derler yani kendimi övmek için değil gelecek cevaplara ithafen yaziyorum. Zaten askin tiple ilgili olmadigini da biliyorum)
Üniversitede arkadaşıma teklifler yağarken bana kimse gelmedi. İş hayatına gectim orda da durum pek farklı değil. Yani durum vahim. Cok canim sıkılıyor kimse tarafından sevilmeye layık görülmemek, kimse tarafından seçilmemek. Kendimi hep eksik hissettim ve hissetmeye devam edeceğim. En ufak bir şeyi ilgi sanmaktan hayal kırıklığı yaşamaktan yoruldum. En ufak bir bakışa binlerce anlam yüklemekten sıkıldım. Hep ayni şeyleri yaşıyorum aradan yıllar geçti 1 allahin kulu da bana aşık olmadı. Ben bu kadar mı sevilmeye layık olmayan bir insanım. Tipini begenmedigim insanlar bile beni sevmiyor. Ben niye yaşıyorum ki o zaman? Sevmek ve sevilmek duygusu olmayınca bence hayat çok anlamsız. Ben aşk insanıyım aşkı ve ilişkileri çekmek isterim kendime, ama o kadar uzağım ki yıllardır. Sizce neden böyle olabilir?
Kendine kimlik oluşturmuşsun. Kimliğin adı kimse beni sevmiyor,sevmeyecek,dalga geçiyor. İnsanlardan sevilme medeti ummayı bırakmalısın. Tabii ki sevmek sevilmek güzel. Ama umuda girmemelisin.
Benim lisede erkek sınıf arkadaşımın tipini görsen dersin ki kimse buna bakmaz. Orta halli bir çocuktu.Caliskan idi. Bu ayrı mevzu. Ama çocuğun hiçbir kızla işi olmazdi. Erkek arkadaşı çok kız arkadaşı hiç yoktu. Ders dışında muhatap olmazdı. Gizemli bir tipti. Kızlar onu çok beğeniyordu mesela:) tipinden mi hayır. Duruşundan,hareketlerinden dolayı. Sonra duydum. Universiten bir kızla evlenmiş. Kız da benim teyze kızının liseden en yakın arkadaşı çıktı :) hatta eşi de aynı şeyleri kuzenime anlatmış. Yere göğe sigdiramiyor dedi :)
Anlayacağın sevilmek için çabalama. Gelene hay hay gidene bay bay. Tüm sır bu.

Ben akrep burcuyum mesela. Genç kızlık dönemimden bahsedeyim. Öyle feci bir güzelliğe sahip değildim, güzeldim ama standart bir güzellik denebilir veya bir tık üstü belki. Ama zayıftım, hatlarim yuvarlaktı, alımlı, çekiciydim.. Bana söyleneni söylüyorum. Fiziğin güzel, çekici kızsın falan derlerdi. Erkeklerden güzel olduğumu duyardım ama hemcinslerin de güzelsin diyorsa gerçekten standart üzeri güzelsindir. Çok güzel olmak zaten başka birşey, onu bilirsin, çok iltifat gelir zaten her iki cinsten de. Güzel olmak da yetmiyor bazen, mesela benim tanıdığım bir kız vardı, fiziği tam manken fiziğiydi, erkeklerin çok bakacağı sarışın bir kız. Ama ağzını açmasın, asla ilişkileri yürümüyordu,çünkü çok takıntılıydı, astroloji takıntısı vardı mesela, garsona bile burcunu sorardı, çok yorucu bir tipti. Benden güzel olmasına rağmen ben daha çok ilgi görürdüm (ortamlarimiz aynı değildi) çünkü sohbetim akıcıydı, alanıma çekerdim vb.. Ama benim beğendiğim tiplerden de beni istemeyenler oldu mu, elbette oldu. Bir arkadaşım daha vardı, bence o standart altiydi, tip olarak kadınsı da değildi bence ama hiç boş kalmazdı çok kısmetliydi gerçekten..Sonuç olarak bir erkeği elde etmek başka birşey, elde tutabilmek başka birşey...Öyle veya böyle önce dış görünüşe gelirler, iç görünüşü de severlerse kalırlar.. "Güzellik" göreceli evet ama "çok güzellik" kavramının göreceliği daha az...Aşk başka bir durum ama , kimin kime aşık olacağı belli olmaz. Enerji, çekim işin içine girince olayların rengi değişir 🦋 Ayy yazmaktan yoruldum 😊
Kısaca KISMET diyorsun 😁

Çekici olmak lazım şeker
Akrep kadınları mesela yakıyorlar 🤣
Siz başak veya oğlak olabilir misiniz🫣
Burçla alakası yok bunun. Tanıdığım 3 başak burcu kadın var hepsi de güzel ve çekici. Ben mesela oğlak burcuyum erkeklerle konuşmayı flörtleşmeyi severim. Bir erkeğin yanında kendimi güvende ve rahat hissediyorsam bolca cilve yaparım bazen de çocuklaşırım :) Öyle aman aman bir güzelliğim yok ama güzelim yani.

Kısaca KISMET diyorsun 😁
Tamamen kısmet diyemem. Ama bazı kişilerin kısmetli olduğunu görüyordum. Tabii bir de şöyle birşey var, onun çıktığı adamlar öyle yakışıklı tipler değildi mesela ben o minvalde adamlarla arkadaşlıkta kalabilirdim. Ben güzel adam seviyorum yani kalbimde hep yakışıklı adamları sevdi yalan yok, kocam da pek yakışıklıydı mesela, kız kocan ne güzelmiş derlerdi arkadaşlarım 😊 şimdi yaşlanıyoruz gittikçe tabii, 50'lere merdiven dayadık. Yaşımizin güzeliyiz diyelim..😄Hey gidi gençlik bee. Ama şimdiki aklımız o yaşta olsa çok daha iyi olurdu, kimlere ne gözyaşı döktük zamanında, bu akılla hepsini hazırola dizerdim valla 😄😄 o zamanlar duygularımiza yenik düşüyorduk tabii 😊 çok şükür kocamın kalbi de çok güzel çıktı 🙏🧿 Sonuç olarak dış güzelliği severek başlasak da içi güzel olmazsa nefret ediyorsun..

Burçla alakası yok bunun. Tanıdığım 3 başak burcu kadın var hepsi de güzel ve çekici. Ben mesela oğlak burcuyum erkeklerle konuşmayı flörtleşmeyi severim. Bir erkeğin yanında kendimi güvende ve rahat hissediyorsam bolca cilve yaparım bazen de çocuklaşırım :) Öyle aman aman bir güzelliğim yok ama güzelim yani.
İşte biraz güzellik varsa biraz da işve, cilve, sohbet, sosyallik varsa yeterli geliyor..

Akrebin çok çok güzel olmasına gerek yok zeten:) benim tanıdım akrepler Çekici ve ateşli hatunlardı

Alakası var yada yok bir gözlem var ama
Oğlaklar çok çapkında olabilir
Misal İbrahim tatlıses😅
Acı ama gerçek🤔
Çok realist bir burç bazen kaçırıyor milleti
Başaklar ise mükemmeliyetçi e haliyle üsten bakan bir duruşları var
Balıklar da çok kıymetsiz olabiliyor

Alakası var yada yok bir gözlem var ama
Oğlaklar çok çapkında olabilir
Misal İbrahim tatlıses😅
Acı ama gerçek🤔
Çok realist bir burç bazen kaçırıyor milleti
Başaklar ise mükemmeliyetçi e haliyle üsten bakan bir duruşları var
Balıklar da çok kıymetsiz olabiliyor
Başak erkekleri illallah ettiriyor. Eski sevgilim başak burcuydu çok detaylara takılan biriydi. Ama Başak kadınları eleştirel yapıları, mantıklı,olgun duruşları ile meşhurdur. Kadını erkeği de farklı oluyor burçların. Konu sahibi çekingen birisi anladığım kadarıyla. İletişim ve güleryüz çok önemli .

Başak erkekleri illallah ettiriyor. Eski sevgilim başak burcuydu çok detaylara takılan biriydi. Ama Başak kadınları eleştirel yapıları, mantıklı,olgun duruşları ile meşhurdur. Kadını erkeği de farklı oluyor burçların. Konu sahibi çekingen birisi anladığım kadarıyla. İletişim ve güleryüz çok önemli .
Evimi başak burcu bekar bir erkeğe kiraya verdim 3 yıl oturdu
Herkes delirdin mi bekar erkeğe ev verilir mi dedi evden umudunu kes dediler
İnanın verdiğimden daha temiz derli toplu devraldık
Ondan sonra Başaklar mı? tamam diyorum
Kiracı olarak süperdi sevgili olarak bilemeceğim:)))
Konu sahibi balık olabilir bu duygusallık kısmetsizlik balığada uyuyor
Geriye 9 burç kaldı illaki biri olacak:)))

Evimi başak burcu bekar bir erkeğe kiraya verdim 3 yıl oturdu
Herkes delirdin mi bekar erkeğe ev verilir mi dedi evden umudunu kes dediler
İnanın verdiğimden daha temiz derli toplu devraldık
Ondan sonra Başaklar mı? tamam diyorum
Kiracı olarak süperdi sevgili olarak bilemeceğim:)))
Konu sahibi balık olabilir bu duygusallık kısmetsizlik balığada uyuyor
Geriye 9 burç kaldı illaki biri olacak:)))
Evet Başak burçları çok temiz titiz oluyor. :) Bakalım merak ettim ben de hangi burç olduğunu

Ya kusura bakma da bu is burcla olsa hepimiz ayni seyleri yasardik.
En yakin arkadaslarimin biriyle ayni burcuz. O nisanlanmak uzere, ben besbekarim. Ee noldu niye boyle oldu simdi :D

Ayrica hayatımda tanidigim cinsel anlamda en sakin, sabırlı, talepsiz adam akrep. Hani akrep erkegi yuruyen libidoydu :D

Ya kusura bakma da bu is burcla olsa hepimiz ayni seyleri yasardik.
En yakin arkadaslarimin biriyle ayni burcuz. O nisanlanmak uzere, ben besbekarim. Ee noldu niye boyle oldu simdi :D

Ayrica hayatımda tanidigim cinsel anlamda en sakin, sabırlı, talepsiz adam akrep. Hani akrep erkegi yuruyen libidoydu :D
Evet işte o yüzden burçla alakası yok yazmıştım bir üstteki yorumda. Kişilik , karakter yapısı, ailenin yetiştirme şekli çok etkiliyor. Ama akrep erkeğinin sakin, sabırlı, talepsiz olmasına çok fazla şaşırdım. Akreplerin adı çıkmış yüksek libidoyla :)

Evet işte o yüzden burçla alakası yok yazmıştım bir üstteki yorumda. Kişilik , karakter yapısı, ailenin yetiştirme şekli çok etkiliyor. Ama akrep erkeğinin sakin, sabırlı, talepsiz olmasına çok fazla şaşırdım. Akreplerin adı çıkmış yüksek libidoyla :)
Valla adami iki ay once bir kez optum, daha devamini getirmedim. O da oylece duruyor ahshd

Artik nasil optuysem aklini mi aldim naptim ahshd

Ben kimseye ask itirafı yapmadim ama bir şekilde duyuldu. Ben uzaktan sevmelerin insanıyım maalesef yapışkanlık miymiylik gibi şeyler olamaz o yüzden. Ama demek ki negatif bir enerjim var belki de itici buluyorlar beni bunu bilemem tabi
uzaktan uzağa severek sevilmeyi beklemeniz aşırı komik değil mi ortada kurulan bir bağ yok neyinizi sevsinler. pasif davranmışsınız başkaları kapmış olay bu dram yaratmanıza gerek yok

Valla adami iki ay once bir kez optum, daha devamini getirmedim. O da oylece duruyor ahshd

Artik nasil optuysem aklini mi aldim naptim ahshd
Ahahahah bence de güzelliğinden ve o güzel buseden dolayı aklı uçmuştur ya da bir yerleri küçüktür devamını getirmek istememiş olabilir. Yahu ben cinsellikle ilgili yazılar okurken bile yükseliyorum. Şimdiki prenses erkeklerin geldiği hale bak puuuu yazıklar olsun

Back
X