Çok belli olmuyor kamerada ama ben gözle görülür biçimde bir çizgi görüyorum fotoğrafı ekledimFotoğraf yok ama bir daha atabilir misiniz
Evet hafif var gibi ama testin markası artı med ise yalancı pozitif veriyor çok başka marka alıp deneyin yarın da kan verin gecikmeniz var mıÇok belli olmuyor kamerada ama ben gözle görülür biçimde bir çizgi görüyorum fotoğrafı ekledim
Bende test yaptığımda çok silik bi çift çizgi vardı durdukça koyulaştı gidip direkt kan testi vermelisin herhangi bir klinik bile olabilir 200 lira gibi bir şey ödemiştim. Şu an 13 haftalık hamileyim
Bu testi adetiniz kaç gün gecikten sonra yaptınızBende test yaptığımda çok silik bi çift çizgi vardı durdukça koyulaştı gidip direkt kan testi vermelisin herhangi bir klinik bile olabilir 200 lira gibi bir şey ödemiştim. Şu an 13 haftalık hamileyimEki Görüntüle 3596406
Bazen regl başlangıcı böyle olabiliyor. Şüpheniz yoksa bekleyin olursunuz muhtemelenmerhabalar benim de kafama takılan bir şey var kızlar her ay adetim gecikiyordu benim 3 4 gün geçen ay 25 nisanda oldum dün gece çamaşırımda ufak bi kan gördüm regl oluyorum diye ped koydum ama gece boyu gelmemiş karnım da şiş kramplar oluyor yani öyle bi ilişki de yaşamadım iyice paranoyak oldum ya
şüphem yok, çok teşekkür ederim beklemedeyimBazen regl başlangıcı böyle olabiliyor. Şüpheniz yoksa bekleyin olursunuz muhtemelen
3 Gün gecikmiştiBu testi adetiniz kaç gün gecikten sonra yaptınız
Bende test yaptığımda çok silik bi çift çizgi vardı durdukça koyulaştı gidip direkt kan testi vermelisin herhangi bir klinik bile olabilir 200 lira gibi bir şey ödemiştim. Şu an 13 haftalık hamileyimEki Görüntüle 3596406
Artımed markası böyle yalancı pozitif veriyorEki Görüntüle 3596476 kan tahlili sonucum çıktı evet değilim
Evet canım belli oluyor kan verKızlar hamile miyim sizce, hafif ikinci çizgi belirdi 2-3 dakika sonra
Reglime 2 gün daha var daha üç marka var toplamda üçü de silik, bilemedim acaba yalancı pozitif miEvet canım belli oluyor kan ver
Markaları ne testlerin eğer nimo markaysa yalancı pozitif veriyor ben dün nimo test yaptım hemen çok net şekilde ikinci çizgi çıktı bugün kan verdim negatif çıktı nimo erken gebelik testi sakın yapmayınReglime 2 gün daha var daha üç marka var toplamda üçü de silik, bilemedim acaba yalancı pozitif mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?