- 17 Mart 2025
- 30
- 13
- 3
- 28
Predictor early, softec ve mimar testler. Sonuçlar bu şekilde. Bir eczacı da sikilse negatiftir dedi. Kafam karıştı lütfen aydınlatın beniMarkaları ne testlerin eğer nimo markaysa yalancı pozitif veriyor ben dün nimo test yaptım hemen çok net şekilde ikinci çizgi çıktı bugün kan verdim negatif çıktı nimo erken gebelik testi sakın yapmayın
Üç marka da silikse hamilesinizdirPredictor early, softec ve mimar testler. Sonuçlar bu şekilde. Bir eczacı da sikilse negatiftir dedi. Kafam karıştı lütfen aydınlatın beni
Şimdi kan testi vermeye geldimÜç marka da silikse hamilesinizdir
Tebrik ederim hayırlı olsun sağlıkla kucagınıza alırsınız inşallahBeta hcg 100 çıktı
Benim de nimo marka bakar mısınMarkaları ne testlerin eğer nimo markaysa yalancı pozitif veriyor ben dün nimo test yaptım hemen çok net şekilde ikinci çizgi çıktı bugün kan verdim negatif çıktı nimo erken gebelik testi sakın yapmayın
Bu hangi markaydı bn de yaptım çizgi çok silik yeri belli oluyor sadece bnmkini de ekleyeyim bi bakar mısınız
Sakın nimo teste güvenmeyin başka marka test yapın ben yaptım ikinci çizgi çok net çıktı başka marka yaptım çıkmadı kaset test yaptım çıkmadı emin olamadım kan verdim negatif hamile değilim ve adet oldum nimo testimin fotoğrafını atıcam bu kadar belirgin yalancı pozitif mi olur ya benim başıma geldi işte çok umutlanmıştım hakkımı helal etmiyorum nimo testi üretenlereBenim de nimo marka bakar mısın
Merhaba sağlıklı bir gebelik diliyorum sizin içinPredictor early, softec ve mimar testler. Sonuçlar bu şekilde. Bir eczacı da sikilse negatiftir dedi. Kafam karıştı lütfen aydınlatın beni
Merhaba umarımMerhaba sağlıklı bir gebelik diliyorum sizin içingecikmeden sonra mı yaptınız bu testleri
Ben de aynı marka testleri kullanmıştım böyle çıkmıştı ama kanım adete bir gün kala 31çıktı iki gün sonra ölçtürdüm 131 çıktı iyi gidiyor mu bilmiyorum. Tedirginim. Sizin yükselişler nasıl olduMerhaba umarımReglime 6 gün vardı ben bu testi yaptığımda
Evet çok iyi gidiyor, iki gün sonraki sonuç öncekinin iki katı olması gerek ben bugün kalp atışlarını duydum darısı başınızaBen de aynı marka testleri kullanmıştım böyle çıkmıştı ama kanım adete bir gün kala 31çıktı iki gün sonra ölçtürdüm 131 çıktı iyi gidiyor mu bilmiyorum. Tedirginim. Sizin yükselişler nasıl oldu
Çok sevindim darısı tüm isteyenlerin başınaEvet çok iyi gidiyor, iki gün sonraki sonuç öncekinin iki katı olması gerek ben bugün kalp atışlarını duydum darısı başınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?