Kuzu bilemedim diğer çizgi bozuk duruyor bozuk durduğu için emin olamadım. Ama var gibi tekrar yapsanadetim uc gun gecikti sabah test yaptım sizce gebemiyim
smdı tekrar baksam cıkarmı yoksa yarınımı beklemeliyimBence tekrar edin ya da direkt kan tahlili verin kafada soru isareti kalmaz
Eğer varsa çıkarsmdı tekrar baksam cıkarmı yoksa yarınımı beklemeliyim
yapayım o zaman tesekkür ederımEğer varsa çıkar
yo dört damla yazıyordu oyle yapmıstım bende bıraz beklım tekrar edıcem evetMalesef bu test bozuk gecerli sayılmıyor varsa elinizde tekrarlayın testi sıvı tüketimini azaltıp biraz bekleyip yeniden yapın idrarı fazla mi damlattiniz acaba
2 3 damla yeterli geliyor genel testlerin arkasında yazar hep ama belki sizin ki farklıdır ama bu test dağılmış bozuk malesefyo dört damla yazıyordu oyle yapmıstım bende bıraz beklım tekrar edıcem evet
benimki albi markaydı dört damla yZıyordu brazdan tekrarlıcam testi ins vardır2 3 damla yeterli geliyor genel testlerin arkasında yazar hep ama belki sizin ki farklıdır ama bu test dağılmış bozuk malesef
bende albi ile yapmistim 4 damla fazla。benimki albi markaydı dört damla yZıyordu brazdan tekrarlıcam testi ins vardır
benimki albi markaydı dört damla yZıyordu brazdan tekrarlıcam testi2 3 damla yeterli geliyor genel testlerin arkasında yazar hep ama belki sizin ki farklıdır ama bu test dağılmış bozuk malesef
svet yaptm smdi bes dk da böyle olduTekrarladınız mı
Ben görüyorum cizgiyi kan verin isterseniz:))benimki albi markaydı dört damla yZıyordu brazdan tekrarlıcam testi
svet yaptm smdi bes dk da böyle oldu
evet öyle yapıcam smdı daha net Allah isteyen herkese nasp etsnBen görüyorum cizgiyi kan verin isterseniz:))
Amin inşallah canımevet öyle yapıcam smdı daha net Allah isteyen herkese nasp etsn
Bende gördüm gibi kan verin inşallah vardır güzel haberi bizede verin amin inşallahevet öyle yapıcam smdı daha net Allah isteyen herkese nasp etsn
maalesef kan verdm sonuc negatifBende gördüm gibi kan verin inşallah vardır güzel haberi bizede verin amin inşallah
Bunda nasıl çizgi görüyorsunuz insanlari boşuna umutlandiriyorsunuzbenimki albi markaydı dört damla yZıyordu brazdan tekrarlıcam testi
svet yaptm smdi bes dk da böyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?