Benimde ilk gebelikte silik cikti burda bi yazida okudum parmakla kendini kontrol ediyosun eskiden yapmistim elim sert biseye geliyodu simdi cok yukarda ve dudak gibi yumusak bisry var gidip kan vericem yarin sabahişte bende korkuyorum onu demeye çalışıyorum bu sefer sılık çıksa içim içimi yerzaten karnım davul şişmiş goren 4 aylık sanack
Bende oyleBen cok sabirsiz bir insanimdir ama kendimde test yapmaya korkuyorum
Gunun gectimi seninBende oyleeczanenin onunden dondum resmen almadim test
Ama kesin kanda cikiior idrar testleri yaniltiyor canimAslinda benim elimde test olsaydi hemen yapardim ben test alinca iceri girer girmez tuvalete kosuyodum kan vermeye korkuyorum
Olmama 4gun varGunun gectimi senin
Evet yarjn vericem insallah ikinci bebisim yoldadirAma kesin kanda cikiior idrar testleri yaniltiyor canim
Ozaman biraz daha bekle insallah sende hamilesindir en azindan umut var adet olmadin daha varOlmama 4gun var
Insallah canim bizide haber verEvet yarjn vericem insallah ikinci bebisim yoldadir
Zaman gecmiyor durdu sanki cmrtsi kanda baktircam insallah canimOzaman biraz daha bekle insallah sende hamilesindir en azindan umut var adet olmadin daha var
Sende cok acelecisin bence pzt yi bekleZaman gecmiyor durdu sanki cmrtsi kanda baktircam insallah canim
Tamam canim merak etme soylerim gecen ayda kimyasal oldu malesefInsallah canim bizide haber ver
Konu sahibi huuu huuuuu karariniz aynimi burda meraktan catlamis bir uye varişte bende korkuyorum onu demeye çalışıyorum bu sefer sılık çıksa içim içimi yerzaten karnım davul şişmiş goren 4 aylık sanack
Tesekkr ederim canim darisi senin başına Insallahayy canım çok sevindim çok mutlu oldum senin adına tez vakıtte kucagına almayı nasıp etsın rabbim
Konu sahibi huuu huuuuu karariniz aynimi burda meraktan catlamis bir uye var
Yarin ilk idrarla yaparsin artik fotosunu istiyoruzkararım kesin
hayhay efendim saat 5 te kalkarımYarin ilk idrarla yaparsin artik fotosunu istiyoruz
Valla ben olsam kalkardim hersey pozitif icinhayhay efendim saat 5 te kalkarım
CCoksabirli bende kalkardm uyuyamazdm da yaniValla ben olsam kalkardim hersey pozitif icin
Aynen valla sakin bir hamişle karsi karsiyayizNormalde 12. Gunu varsa
CCoksabirli bende kalkardm uyuyamazdm da yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?