arkadaşlar bana akıl verin adetim 4 gün gecikti ovulasyon testi pozitif çıktı

kızlar kalbım duracak inanın hala inanamiorum çifç çizgi çıktı şimdi ben hamile miyim allahım çok şükür çok şükür
Hayırlı uğurlu olsun canım Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah

Hayırlı uğurlu olsun canım Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
amin canım benim allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah tarif edilemıyecek kadar güzel bir duygu allah hepımızden razı olsun Allah sizede hayırlı evlatlar versin inşallah

kızlar kalbım duracak inanın hala inanamiorum çifç çizgi çıktı şimdi ben hamile miyim allahım çok şükür çok şükür
Cok sevindim canim insallah saglikli bi gebelik gecirirsin

Tebrik ederim
Boşuna kendinizi üzdünüz o kadar biz size dedik :)
Sağlıkla büyütün bebeğinizi

Takip ettim her mesajı heyecanla okudum vallahi ama sonunda çok sevindimmm allah hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin hayırlı olsun canım

Tebrik ederim
Boşuna kendinizi üzdünüz o kadar biz size dedik :)
Sağlıkla büyütün bebeğinizi
evet ya hiç beklemiyordum midem bulandgi halde sırtım çok agrıdıgı halde karnım agrıdıgı halde bide adetim geçıktıgı halde hala beklemıordum o kdr ki umudumu kesmiştim ama herşeyden umut kesilirde allahtan kesilmezmiş koskoca 1 yıl bekledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…