• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar bana bilgi verin

nurcan306

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2010
7.145
6
0
İstanbul
arkadaşlar komşum bebek doğurdu dün çok uzun zamandır istediği bir mucizeydi fakat bebeği okmeydanı hastanesin kldırmışlar doğumda annesinden mikrop kapmış meğer kadının rahimde azbir iltehap vamış oda doğumda bulaşmış bebek kilo verince anlamış doktorlar test yapmışlar başına böle bişi gelen varmı arkadaşım ağlayıp duruyo bebeği ölecek diye

bşey olmaz cnm ALLAHın izniyle benım teyzemde enfeksiyon vardı hıçbırşey olmadı çoçuğuna çok şükür bebekler hassas oldugu için mikrop kapmaya musaittır ALLAh sag salım kucagında emzırmeyı nasıp eder ınşallah

bşey olmaz cnm ALLAHın izniyle benım teyzemde enfeksiyon vardı hıçbırşey olmadı çoçuğuna çok şükür bebekler hassas oldugu için mikrop kapmaya musaittır ALLAh sag salım kucagında emzırmeyı nasıp eder ınşallah

amin inşallah şimdi arkadş evde bebeği bırakmamışlar çok korkuyoruz 16 yıldan sonra ilkdefa anne oldu ve asla çocuğun olmaz diyordu doktorlar inşallah bu mucize bebişe bişi olmaz çok sağol

canım hiç endişelenmesin arkadaşın benim yiğenimde yeni doğdu aynı şekilde enfeksiyon kapmış 3-4 gün küvezde kaldı tedavisi orda yapıldı çok şükür şimdi çıktı gayet iyi hiç bir problem yok yaniii

canım hiç endişelenmesin arkadaşın benim yiğenimde yeni doğdu aynı şekilde enfeksiyon kapmış 3-4 gün küvezde kaldı tedavisi orda yapıldı çok şükür şimdi çıktı gayet iyi hiç bir problem yok yaniii

çok sağol canım bakalım küveze ldılar inşallah çıkar bian önce sağlıkla

Back
X