Arkadaşlar bana bir yorum yazınnnn lütfennnnnn :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi news
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

news

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2012
21
0
36
Çanakkale
arkadaşlar günde 2 tane klomen kullandım ancak yumurtalarım büyümüyordu bugün doktora gittim son kez yumrutalarımın büyüyüp büyümediğine bakıcaktı.maalesef yumurtalarım 11 mm de kalmış ama doktor öyle birşey söylediki etkisindeyim hala.ŞURDA BİRŞEY VAR AMA BELKİ BİR SÜPRİZ OLABİLİR DEDİ :))))))))))))))))))))))))))))hiç başına böyle birşey gelen var mı acaba :)

canım umarım güzel bir süprizdir ama yine de çok ümtlenme sonrasında çok üzülüyor insan.bildiğim kadarıile 11 çok düşük benim 19-20 mm faln olmuştu en son günde ama yine de tutmadı.sonuçta takip yaplıyorsa gün gün bakmıştır doktor.ondan başka daha büyük bir yumurtan oluşup çatlamış olsaydı ve döllenseydi ultrasonda daha önceki günlerde bakarken görürdü diye düşünüyorum.
Ama yine de allahtan umut kesilmez.allah ol deyince olur.inşallah senin de öyledir.

haklısın canım benim ama ne biliym birden böyle umutlanıverdim bunu duymak bile yetti.ay allahım inşallah isteyen herkese en kısa sürede nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…