• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar bana fikir verin lütfen!

cvcvcv

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2010
32
0
86
Denizli
arkadaşlar lütfen bana destek veya fikir verin . Kayınpederim vefat etti ve kayın validem yakın bir köyde yanlız kalamayacağını evinide kapatmayacağını söylüyor ve bende hamileyim sizin başınıza böyle bişey gelse orada yaşamaya mahkum edilseniz napardınız?ben mi kötü düşünüyorum lütfen bana fikir verin(eşim evin tek oğlu)

Hımmm..
Çok zor cidden..
Eeeee siz köye gitseniz işiniz gücünüz ne olacak?
Siz ve eşiniz köyde ne iş yapacaksınız,geçiminizi nasıl sağlayacaksınız?

Büyükler başımızın tacıboshayallersmile
Ama ben bile gitmeyi göze almazdım..
Size gelsin,istediği zamanda gitsin evine.Neticede tek başınada bırakamazsınız dimi,bunu düşünmüyorsunuz yani?

Evini kapatmak zorunda ya da yalnız yaşamaya alışacak.Sizlerde ara sıra gidip ilgilenirsiniz.
Ben olsam işimi gücümü bırakıp köye yerleşmezdim,hemde sorun kayınvaldenin yalnız kalamaması.Hiç bozamam düzenimi..

Ben bekarim soylediklerim ne kadar yararli olur bilemem ama etraftan edindigim tecrubelere gore konusacagim.
Senin hamile bir sekilde koyde yasaman cok zor.Zaten hamilelik hassasiyeti var birde bildigin ortamdan bambaska bir yere..
Nasil bir koy?Esinin isine mani olmayacakmi??Ayrica sen cocugunu orada buyutursen nasil bir gelecek saglayabilirsinki?
Cevremdeki yalniz kalamayan kayinvalideler eger evlerini kapatmak istemiyorlarsa cogunlukla ogullarinin yaninda yasiyor
Ve evlerine yazdan yaza gidiyorlar..Yani boyle bisey mumkun degil mi?Sizde kalsa ama arada evinede gitse?
Cunku senin duzenini bozup bir koyde yasaman fikri hic akillica degil..
Annedir tabiki yalniz kalmasin zaten dusuncelerinde bu yonde benim anladigim kadariyla.Yani yaninda yasasa problem yaratmayacaksin?
Esinle konussan boyle bir yol deneseniz zaman zaman hatta sizinle gitse kalsa evinde..
Zaten sonradan alisir belki evi kapatmak bile isteyebilir.Benim fikrim bu yani..Bu arada Allah rahmet eylesin geride kalanlara uzun omurler versin Rabbim insallah

Yalnız kalmamak için o kadar düzeninizi bozup onunla yasamayamı gitmenizi istiyor vayyy bu ne rahatlık??
Ona mı hizmet edeceksiniz hamile halinizle dinlenecekmisiniz?
madem yalnız kalamıyor yanınıza gelsin (can sıkıntısı da gider )

kusura bakmasın ama düzenimi bozmazdım.
ve derdim ''anne ya gel bizimle burada yaşa. istediğin zaman köye git gel. yada yalnız yaşamaya alış'
eşime de asla taviz vermedim. evin tek oğlu ama tek çocuk mu?
annelere bakmak hep erkek çocuklara yani gelinlere mi düşer.?

köy dediğim okadar uzak değil yaşadığım şehrinbi mhahallesi gibi 3km uzaklık 1.çocuğuma o bakıyor şuan 2.ye hamileyim ve çalışıyorum daha çok yeni cenazemiz ben evimi kapatmam diyor
görümcelerim destekliyor görümcelere gelince çok yuvalarına uçtular bile gerçi okul açıldı haklılar ama bnm ruhum çok sıkılıyor bu hamiile halimle bişey söylemek istemiyorum yanlış anlaşılmaktan korkuyorum

Bencil olmak bu zamanda!!!
Bunu bilir bunu söylerim ben!
Bakınız kayınvalide nasıl isteklerini söylüyor!
Tabii bizim bir arzumuz,düzenimiz olamaz zaten!

köy dediğim okadar uzak değil yaşadığım şehrinbi mhahallesi gibi 3km uzaklık 1.çocuğuma o bakıyor şuan 2.ye hamileyim ve çalışıyorum daha çok yeni cenazemiz ben evimi kapatmam diyor
görümcelerim destekliyor görümcelere gelince çok yuvalarına uçtular bile gerçi okul açıldı haklılar ama bnm ruhum çok sıkılıyor bu hamiile halimle bişey söylemek istemiyorum yanlış anlaşılmaktan korkuyorum

Çocuğunuz neden orada kalıyor?
Madem ilk çocuğunuza kendiniz bakamıyorsunuz neden 2. defa hamile kaldınız ki?

ben elimden geldiğince bakarım ona beimde bi yatağım bi düzenim vardı şimdi ise hiç bişeyim

hayır gündüzleri köy uzak değil akşamları çocuğumuzu alıp evimize gideriz daha kreşe verilcek yaşta değil

Çocuğunuz neden orada kalıyor?
Madem ilk çocuğunuza kendiniz bakamıyorsunuz neden 2. defa hamile kaldınız ki?

hayır gündüzleri kalıyordu çalıştığım için hiçbirgece bırakmadım sadece suan annemde köy uzak değil akşamları çocuğumuzu alıp evimize gidedik daha kreşe verilcek yaşta değil

Büyükler başımızın tacıboshayallersmile
Ama ben bile gitmeyi göze almazdım..
Size gelsin,istediği zamanda gitsin evine.Neticede tek başınada bırakamazsınız dimi,bunu düşünmüyorsunuz yani?

Bence de. Yalnız kalmak istemeyen insan istediği zaman gelir evime, istediği zamanda kendi evine gider. Keyif onun.

Ama tutup da kendi düzenimi bozamam, kusura bakmasın.

tüm arkadaşlar benim gibi düşünüyomuş tşler kendimi suçluyodum hep eşim annesine çok düşkün bakalım hayırlısı doğuma kadar sabır

bende bişeyler yazayım dedim kayınvalıdenle konuş hem şuan hamilesin hemde bi düzeniniz var en mantıklısı onun size istedigi zaman gelip gitmesi sıkma canını hamile halinle herşey olacagına varır

benim bir akrabada böyle.kocası öldü kadında evimi kapatamam dedi ama oğlunada gel yanımda otur demedi
yani senin kaynananın yaptığı büyük bencillik
arkadaşların dediği gibi anne istediğin zaman gel git buraya ama bende kendi düzenimi bozamam orada yaşayamam de

k.valide düzenini bozup ev kapatmayacak, sen 2 çocukla ev mi kapatacaksın?
sen de gidemeyeceğini,onun istediği zaman istediği kadar kalacağını söyle..

Bizimde köyümüz var yakın ve arada da gideriz ama en fazla insan 3-5 gün kalabiliyor şehir yaşamına alışık biri için sadece akşamları iş çıkışı dahi gitseniz çok sıkıcı.Bencede sizin düzeninize o uysun hiç yumuşamayın.Bizde de tersi durum var gelinimiz bize yakın bi yerlere taşınmaya çalışıyor annem çok ciddi ve mesafeli kabul etmiyor o da gelemiyor.Bu zamanda millet köyden kente gelmeye çalışırken siz alışık bile değilken asla gitmeyin

Back
X