• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar bana sövmeyin lütfen 🤭 Samimiyetine inanmali miyim?

Nasıl uçurdun Katip? O senin ustalığın bence. Uçmayan bir kuş için Avrupa vatandaşlığını teptim :KK70::KK70:
Hiç uçmuyor değildi, hatta epey iyi uçuyordu, çocuklardan sonra öyle oldu. Anca toparladık, ama şöyle de birşey vardı, ayda bir bile yapsak tam orgazm oluyordum, yarım kalmıyordum hiç. Bi kere yarım kaldım, onda da artık son damla oldu ağzıma geleni saydım, 1 hafta surat yaptım, kavga ettik. Ondan sonra ufak ufak adımlar atmaya başladı, şimdi çok iyi, eski haline geri döndü.

Hiç uçmuyor değildi, hatta epey iyi uçuyordu, çocuklardan sonra öyle oldu. Anca toparladık, ama şöyle de birşey vardı, ayda bir bile yapsak tam orgazm oluyordum, yarım kalmıyordum hiç. Bi kere yarım kaldım, onda da artık son damla oldu ağzıma geleni saydım, 1 hafta surat yaptım, kavga ettik. Ondan sonra ufak ufak adımlar atmaya başladı, şimdi çok iyi, eski haline geri döndü.
Seninki hakaret sevio demek ki. Dirty talk niyetine mi aldi ki.
+Edepsiz seyler söyle bana
- uyuz! Bencil pislik!

+ ohh bebeğim..
:KK70:
Şaka bi yana bazisi hatunu kaçırcam korkusuna ne güzel yola geliyo. Triple calisio aslinda bu erkek milleti.

Back
X