• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar bana sövmeyin lütfen 🤭 Samimiyetine inanmali miyim?

Ki benim eski esim 1.90 boyunda genis omuzlu biriydi. Rus alman hertürlü kadin gecmis elinden. Wooow dersin ama aylarca yillarca cinsellik olmadan yapabiliyordu. Bencildi kendi isi yapilsim ama kendisi oksamaya bile zahmet etmesin istiyordu.
Yakisikli adamlar iyi sevisemiyor zaten ya. Çünkü buna ihtiyaçlari yok :) yormamislar kasmamislar kendilerini hic. En sevisken erkekler az ya da cok bi şekilde kelleşmiş erkeklerdir hic sekmez

Sanki 20 Tane adamdan bahsettik

2 Tanesinden bahsettik ve birini görmedim bile ama yinede siz bilirsiniz tabii

yahu görmedim bile diyorsun adamla sexting yapıyorsun?
doğru yazdım inşallah🙈
bi dur bi sakinleş yeni boşandın daha.
ne istediğine karar ver her sana ilgi gösteren sana yazan adamı değerlendirmeye alma.
birileri seni seçince o birilerinde hayatı anlamını bulacaksın demek değil.
sen seç.

Benim eski esim keldi de. Bu sizin teoriyi cürütür 😀
Her kel iyi seviscek diye bisey yok tabiki. Iyi sevişenler kellerden cikio :) iyi sevişmeyenlerse genelde yakisiklilardan. Sizin es iyi sevişmeyen yakisikli mi ona cevap verin? =D hem kel olduğundan çok yakışıklıdır belki ondan kaybediodur?

Baktın ,sevdin ,affettin,cinsel çekim duydun peki sonrası ne olacak ???
Gerek var mı cinsellik konusunda seni tatmin edemeyecek bi adamın nazını kaprisini çekmeye bence değmez 🙃
Aşkın temeli de cinsel çekim dersek ,eninde sonunda sana yetmeyecek ,gönder gitsin

Konu sahibini ve cinsel hayatını, anneligini canhıraş bir sekilde savunanlardan yorum bekliyorum. Rahibe mi olsun diyenlerden özellikle?

Konuya yorumum, sallayın, sıradaki gelsin!
Kimse konu sahibi çok iyi bi annedir demedi ki. Ne bilelim anneligini. Anneligini ne karistiriosunuz dedik. Ve katiliorum bence de siradaki gelsin bunlarla cacık olmaz.

Arkadaslar ayni yerde calistigim ve aramizda birseyler gecen Beyefendi ile alakali kafami kurcalayan birsey var yine...

Biz onunla tanisiyorken bazen 1-2 Hafta arayip sormadigi oluyordu. Konusmaya calistigim zaman hep herseyin yolunda olduguna ikna ederdi. Artik vazgecmistim hatta ondan.

Son birkac Haftadir pesimde kosmuyor, sürünüyor resmen. Hep oyaladim, hatta dalga gectim bana yaptiklarinin intikami olarak, ektim, beni unut diye mesaj attim. Resmen köpek cektim. Bugün sonunda bir 15 Dakika konusma imkani verdim.

Beni kaybetmek istemedigini söyledi. Korkuyorum. Samimiyetine inanabilirmiyim acaba sadece hirsmi yapti? Siz olsaydiniz napardiniz?
Dengesiz olduğunu anlamanız için yeterli…

Her kel iyi seviscek diye bisey yok tabiki. Iyi sevişenler kellerden cikio :) iyi sevişmeyenlerse genelde yakisiklilardan. Sizin es iyi sevişmeyen yakisikli mi ona cevap verin? =D hem kel olduğundan çok yakışıklıdır belki ondan kaybediodur?

Yani evlendigime göre yakisikli buluyordum. Ben genel olarak cok boylu babayigit adamlardan hoslaniyorum zaten. Karakter olarak ama tembel ve bencildi. Cinsel acidan da maalesef. Birde sizin dediginiz kellerden deniyecegim diye saka yapmak geldi icimden ama bazi Forum üyeleri beni linc ederler 😀

konu sahibi sorunlarınızı çözdünüz , hepsi bitti sırada adama taktik yapması mı kaldı ?

Kimse konu sahibi çok iyi bi annedir demedi ki. Ne bilelim anneligini. Anneligini ne karistiriosunuz dedik. Ve katiliorum bence de siradaki gelsin bunlarla cacık olmaz.
Anneligini şöyle karistiriyorum çünkü annenin haleti ruhiyesi çocuklara da yansır. Düşünsenize, kafası sürekli başka yerlerde olan bir anneniz olduğunu. Yoksa tabii ki bilemeyiz ama bazi şeyleri tahmin etmek içinde müneccim olmaya gerek yok bence.

Arkadaslar ayni yerde calistigim ve aramizda birseyler gecen Beyefendi ile alakali kafami kurcalayan birsey var yine...

Biz onunla tanisiyorken bazen 1-2 Hafta arayip sormadigi oluyordu. Konusmaya calistigim zaman hep herseyin yolunda olduguna ikna ederdi. Artik vazgecmistim hatta ondan.

Son birkac Haftadir pesimde kosmuyor, sürünüyor resmen. Hep oyaladim, hatta dalga gectim bana yaptiklarinin intikami olarak, ektim, beni unut diye mesaj attim. Resmen köpek cektim. Bugün sonunda bir 15 Dakika konusma imkani verdim.

Beni kaybetmek istemedigini söyledi. Korkuyorum. Samimiyetine inanabilirmiyim acaba sadece hirsmi yapti? Siz olsaydiniz napardiniz?
Hiç sevmedım bu kısıyı .Iyı bırıne benzemıyor .Deger veren bastan verır degerı

Hiç sevmedım bu kısıyı .Iyı bırıne benzemıyor .Deger veren bastan verır degerı
Kendisi bastan beri deger verdigini iddia ediyor zaten... ama aradaki iletisim kopukluklari. Günler hatta haftalar süren iletisimsizlikler. Baska türlü acikliyamiyorum bunu. Bence ona olan ilgim hosuna gidiyordu. O ilgiyi geri kazanmak icin hirs yapti.

Kendisi bastan beri deger verdigini iddia ediyor zaten... ama aradaki iletisim kopukluklari. Günler hatta haftalar süren iletisimsizlikler. Baska türlü acikliyamiyorum bunu. Bence ona olan ilgim hosuna gidiyordu. O ilgiyi geri kazanmak icin hirs yapti.
Benceboşver.Olsa baştan olurdu

Yani evlendigime göre yakisikli buluyordum. Ben genel olarak cok boylu babayigit adamlardan hoslaniyorum zaten. Karakter olarak ama tembel ve bencildi. Cinsel acidan da maalesef. Birde sizin dediginiz kellerden deniyecegim diye saka yapmak geldi icimden ama bazi Forum üyeleri beni linc ederler 😀
Ben de boylu poslu severim kel deyince aklina tiknaz kel kelmesin ahahha. Yani önleri hafif dökülmüş tepesi hafif açılmış, manav keli degil ahahah.

Back
X