Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk arkadaşlar bana yardım edermisiniz lütfen çok kararsız kaldım

kitana1981

Guru
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2013
24
1
286
Şanlıurfa
mrb arkadaşlar
benim çok kıvırcık saçlarım var şikayet ettiğimden değil ama artık değişiklik istiyorum. oyüzdende peruk almaya karar verdim özel günlerde takmak için ama hangisini alacağıma bir türlü karar veremedim arkadaşlrıma sormaya utanıyorum sonuçta peruğa toplumumuzda pekte iyi gözle bakılmıyor ama saçlarımıda düzleştirmek çok zor başka çarem yok herneyse seçtiklerim bunlar 2 ve 3. saçımın rengine çok uyuyor fiyatlarıda iyi 1 ve 4. de kaliteli gözüküyo karar veremedim bir türlü lütfen bana yardım edin şimdiden teşekkürler
$$(KGrHqN,!k0FClQoqm9JBQ2zROz6C!~~60_12.webp $$T2eC16N,!zQE9s3srYOoBRLENvI3qg~~60_12.webp $612906001_o.webp

Eklentiler

• $$T2eC16hHJHoE9n3KhV7(BRS7irc62w~~60_12.webp
    $$T2eC16hHJHoE9n3KhV7(BRS7irc62w~~60_12.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 118
bence 4 numara doğala yakın duruyor
neden saçlarına brezilya fönü yaptırmıyorsun 6 ay kalıcı diyorlar yıkasanda bozlmuyormuş...

brezilya fönünü çok dudum araştırdım koaförler çok pahalıya söyledi 4oo dedi biri 450 dedi biri bende evde yapayım dedim eczacıya sordum en iyisi 1 ay dayanır dedi o yüzden vazgeçtim bu arada 4 ile 2 de kararsızdım zaten ve hala kararsızım:)

2 numaranın rengi 4 numaraya göre sanki daha açık kahve tonları
sen bilirsin ama 4 doğal duruyor ben olsam 4 numarayı alır 2 numaradaki gibi kehkülerini kestiri öyle kullanırdım:))
hem ikisindede aklın kalmamış olur..

tşkler güzel fikir yazdım kenara:)) banada 4 ün peruk olduğu daha çok belli ediyormuş gibi geldi çünkü çoook bakımlı görünüyo ve benim saçlarım hiçbir zaman bu kadar bakımlı gözükmedi her zaman uçları kırıktır:( ama peruk bi nebzede olsa düz e uzun saç hevesimi almamı sağlıyacak:)

Back
X