• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar bana yarDim Edin isin icinden cikamiyorum !

ashiq_kiz

Guru
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2010
313
47
318
Fransa
Iyi gunler gonul dostlarim benim derdim basimdan buyuk.Ben 15 yasinda iken asik oldum.Sevgilimde bana birseyler belli etmiyordu o siralar sonra kuzenime sormus beni aramizi yapabilirmisin diye kuzenimde bana birsey soylemedi neden bilmiyorum..Ben sevgilimin kiz kardesiyle arkadasim birgun bize gelmislerdi kardesi bana acti konuyu abim seni seviyor dedi o siradada kuzenim va yanimda ha evet dedi dogru soylemisti..( bu arada kuzenimde sevgilimin kuzeni oluyor amcasinin oglu oluyor ama benim sevgilimle hic bir bagim yok cunku enistemin yegeni oluyor ) ben ogrenince cok sastim biraz bekledim ve kabul ettim hersey guzel gitti bizimde fransaya donmemiz gerekiyordu turkiyede yaz tatilimiz bitmisti.Fransaya donduk biz sevgilimle tanistik ve birbirimizi cok sevdik taki Turkiyeden baan tehtit mesajlari gelene kadar kufur mesajlari mustafayi birak diye hic aldirmadim ilk onceleri sonra baktim hergun geliyordu bende kuzenimden suphelendim cunku ilk bastan beri desteklemiyordu herneyse sesimi cikarmadim boyle iki ay surdu sonra dayim aradi oda ogrenmis mustafayla konustugumu bana kizdi onu birak dedi dayim istemiyordu kimden duydun degince kuzenin soyledi dedi bende anladim ki ne oluyorsaydi kuzenimin yuzundeydi herkese anlatmis artik herkes biliyor ben bu durumdan sikayetci degilim cunku cok ciddiyiz sevgilimle evlenmeyi dusunuyoruz okulumu bitirdikten sonra. iki senedir kustur kuzenimle ben konusmuyordum oda bana.Iki hafta once sevgilim olanlara dayanamamis ve gitmis arkadasca konusmus niye boyle yapiyorsun diye sonra kuzenimde yalanlarla konustugunu anlayainca mustafa baslamiz ona kizmaya ve agir konusmus kuzenimde alinmis annesine yalan dolan mustafa beni dovdu bana kufur etti demis teyzemde oluyor annesi. teyzemde annemi aradi bak kizina soyle sustursun sevgilisini diye yalan yalan konusmasin diye halbuki kzii suclu sevgilim sadece beni kolluyordu..sonra annemle cok agir tartistik anem istemiyorum onunla konusmani dedi oysaki yein ederim ben aptal degilim yalanci biriylemi evlenecegim ben hislerime guveniyorum ve eminmki yanilmiyorum ortada buyuk iftira var ve herkes kuzenime inaniyor ama beni dinleyen yok mustafa iki senedir beni hic inciltmedi ve hep beni dusunur yemin ederim sidmi ben neyapayim arkadaslar aileden hic kimse desteklemiyor ve ben sevgilimi cok seviyorum ondan boyle bir iftira yuzunden ayrilmak istemiyorum sucu bile yok ! bana yol gosterin ne olur cevaplarinizi bekliyorum..:59:

Canım sakın ayrılma annene benmi önemliyim kız kardeşin ve onun çocuğumu önemli de mustafa annenemi saygısızlık yapmış babanamı hiç yada dayınamı hiç kimseye yapmamaış annene mustafayla konış eger içine sinmezse bırakacam ama bırakırsamda dayanamam de çok kötüyüm falan de ama bırakma bu şekilde ayrılırsan onu hiç unutamazsın herşey dahada kötüye gider

Aile rızası alın mutlaka zaten ortada aile rırazı almamanı gerktirecek bi durum yokki canım

Canım sakın ayrılma annene benmi önemliyim kız kardeşin ve onun çocuğumu önemli de mustafa annenemi saygısızlık yapmış babanamı hiç yada dayınamı hiç kimseye yapmamaış annene mustafayla konış eger içine sinmezse bırakacam ama bırakırsamda dayanamam de çok kötüyüm falan de ama bırakma bu şekilde ayrılırsan onu hiç unutamazsın herşey dahada kötüye gider

Dedigin gibi zaten anlayamadigim konu buya canim annem teyzeme ve yegenine guveniyor ben ne desem bos istemiyorya mustafayla konusmami baktik zaten iki sene boyle gitti mustafa en iyisi ayrildik diyelim herkese dedi boylece seni slkmazlar bana niye gelmiyor diyor yani cok dusunen birisi annemle kac kez konustum vermeyecek gibi ailem hic kimse istemiyor buyuk iftira var ortada ve kanitlayamiyoruz neden desen herkes bir cesit konusuyor bak mesela gecenlerde teyzem anneme birsey demis annemde ben varken dediklerini ortaya surdu bu seferde yok ben boyle birsey demedim nerden cikardin dedi annem burada anlamaliydi ki yalan konusuyirdu ama iste canim simdi ayrilma diyorsun degilmi sence bir aptallik yaparmiyim ailemi takmamakla cunku elimizden ne geliyorsa yaptik ve bize inanmadilar

anladğm kadaryla yaşlar küçük.seviyosan arkasnda dur canım ama aile rızasını almaya bakın..

Seviyorum canim hemde nasil bir bilsen biliyorum ki hayat toz pembe degil bu yuzden kafam karisik ya ortada buyuk bu iftira var herkes buna inanmis gidiyor sevgilimde sucsuz ayrilsam sebeb bile yokki her iki tarafi dusunuyorum ve ne yapacagimi bilemedim:5:

Aile rızası alın mutlaka zaten ortada aile rırazı almamanı gerktirecek bi durum yokki canım

Dediklerimize inanmiyorlar ki tatlim nasil onay verecekler ki imksansiz konusanlarda yalan konusunca dahada batiyoruz en dibine bizde kendimizi savunamiyoruz mesela musatfa gitsedde kuzenimle konussa hemen durumu degistirecek dovdu diyecek elimiz kolumuz bagli:14:

Back
X