Neden iyi olmak itibar kaybı icin bir sebep oluyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben karşılığını bekleyeceğim, beklemtiye gireceğim iyilikleri yapmamaya çalışıyorum. Fazla zahmetw girmeyeceğim iyiliklerden kaçınmam. Devamında kendimi enayi hissedeceğim işlere girişmem. Ha karşıdaki yaptığımın kıymetini bilmez ise bunu da kendime ders alırım, mesafemi koyarım. İtibarı kaybolan ben olmam.
Burada ben iyilik yaptiktan sonra benim hakkimda yaptigi bir dusuncesel cikarim hakkinda konusmusum, o da bana iyilik yalsaydi mi demisim? karsilik vermedi vb buna dair bir anlami nasil bir yetenekle nereden cikardiniz da karsilik bekliyorsun diyorsunuz? Soyle alakasiz seyler yazip tersleyince de agresif dersiniz Allah askiniza 5 kere okuyun ya nerede "ben de onu bekledim ama yapmadi o da benim icin sunu yapsin" yaziyor nerede yaziyor?

Gercek dunyayla tanisin, eltilerle izlediginiz dizilerden cikin, hakaret eden yoruma karsi tarafi kucaklayarak yaklasacak hali yok kimsenin, ben de tavsiye verdim gocunacak nir sey yok diye dusunuyorum. Su yazilanlara ne cikarin var da oyle yaklastin diyenler normal; benim tepki olarak yazdiklarim kotu, evet mukemmel bir bakis acisi, tanri insanlari boyle yasayan insanlardan korusun. Azarlayan kim acaba yorumlari bastan duzgunce okursaniz kimin azarladigini da gorursunuz, ayrica sizin de okumaniz geri, ustelik tam olarak okumadiginiz konuya atliyorsunuz hâlâ nakliyeci demis diyorsunuz, nakliyeci bir sey demedi ancak bunu bile dogru yazildigi halde anlayamadiginiza gore ne yazik ki gelistireceginiz tek sey okuma yazmaniz degil, ben yazdiklarimda az bile dedim, sizin gibi medeniyetsiz canlilara gosterdigim tepki az bile.

Ben de yaşlilara kiyamam acikcasi normalde oyle milletin işine koşan biri de degilimdir ama boyle bir durumda kendim zor durumda kalmayacaksam ve vaktim varsa ben de arada yardimci olurdum ve sonunda boyle bir sey soylediginde bu kadar cildirmazdim yaşli der gecerim muhtemelen cunku yaptigim sey kendi icimden gelen bisey teyze beni sevsin onaylasin diye degil. Kendisi kullandigini dusunuyorsa da benim icin sikinti olmazdi.

Siz gecmiste yasadiginiz ezilmeleri dislanmalari vs atlamammissiniz belli ki ve bu teyze sizi tetiklemiş. Asiri saldirgan tutumunuz var. "Bakin ben ezilmiyorum cevap verebiliyorum" diye kendinizi kanitlamaya calisiyorsunuz burda bile. Profesyonel destek alsaniz daha iyi olurdu belki.
Bi de eltilerle ne yasadiniz bilmiyorum tutturmussunuz bi eltidir eltisi olup olmadigini bile bilmediginiz insanlara elto ustunden sallayip duruyorsunuz onu da anlamadim. 😄

Ben de yaşlilara kiyamam acikcasi boyle bir durumda kendim zor durumda kalmayacaksam ve vaktim varsa ben de arada yardimci olurdum ve sonunda boyle bir sey soylediginde bu kadar cildirmazdim yaşli der gecerim muhtemelen cunku yaptigim sey kendi icimden gelen bisey teyze beni sevsin onaylasin diye degil. Kendisi kullandigini dusunuyorsa da benim icin sikinti olmazdi.

Siz gecmiste yasadiginiz ezilmeleri dislanmalari vs atlamammissiniz belli ki ve bu teyze sizi tetiklemiş. Asiri saldirgan tutumunuz var. "Bakin ben ezilmiyorum cevap verebiliyorum" diye kendinizi kanitlamaya calisiyorsunuz burda bile. Profesyonel destek alsaniz daha iyi olurdu belki.
Bi de eltilerle ne yasadiniz bilmiyorum tutturmussunuz bi eltidir eltisi olup olmadigini bile bilmediginiz insanlara elto ustunden sallayip duruyorsunuz onu da anlamadim. 😄
Kadinin soyledigine cildirmadim, sadece kizdim ve yurt disinda tersi ornekleri cok gordugum icin kiyaslama yapip cikarim paylastim, burada daha okudugunu anlamaktan aciz yazmadigim seyleri yazmisim gibi kendi kendine triplenen bazi insanlarin cehaletine cildirmis olabilir miyim acaba :) siz cildirmiyorsaniz belki de siz de onlardan biri olabilirsiniz. Siz de yeni bastan okuma ve anlama egitimi alirsaniz sayet belki faydasi dokunabilir, aksi halde boyle kendinizden cok baskasina dertsinoz, gunluk hayatta konusamayacaginiz seyleri burads futursuzca atip tutuyorsunuz, esas eziklik bu, benim eltim yok, sitede hangi soruya baksam herkes eltosiyle kavgali burada, herkes onun hincini birilerinden aliyor, siz esas tanimadiginiz insanlara iftira atarak yazanlari savunmayin bence. Burada neden beni sevmedi diye bir soru yok, algilama seklini tartisiyorum ama buradan dem vurdugunuza gore demek ki sizin oradan yana probleminiz var, gecmis olsun

İnsanları konuda engelleyecekseniz konuyu hiç açmayın. Onbir kişiyi engellemişsiniz, hakaret yok, küfür yok argo yok eeee sebeb? Cevapları beğenmemiş, konuyu anlamamış. Konuyu anlamadım diye üye engellenir mi?

Ya da üyelere cevapları önceden verin onlar sizin paşa gönlünüze göre sizin istediğiniz cevapları yollasın.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X