arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz?

sonbaharyaGmurlari

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
1.022
342
83
Konya
28 yaşındayım makyaj yapmayı pek bilmem ama artık kendime yavaş yavaş bakmam lazım diye düşünüyorum.neyse bugün bir kız ark. ile beraber bir dükkana gittik makyaj malzemeleri satan bir yere.rimel far ruj allık far felan aldım.şimdi daha önceden de almıştım böyle etiket gibi bişi oluyordu ilk senin açtığın belli oluyordu.işte ondan yoktu hiçbirinde rimelde de diğerlerinde de şimdi bir de rimeli kaşıma sürücem kalemi gözüme en çok onlar tedirgin etti beni bu normal mi? hepsinde olmaz mı?
bir de makyajınızı nasıl siliyorsunuz? ıslak mendille silmek zararlı olur mu?:17:

Bakim makyajdan ibaret midir sadece? Ben makyaj yapmayip bakimli olanlara fazlasiyla imreniyorum, cok dogal ve guzel olduklarini düsünüyorum. Etiket konusunu bilmem ama makyaj temizleme mendilleri var onlardan kullanabilirsin. Ya da makyaj temizleme suyu+pamuk kullanabilirsin. ;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

28 yaşındayım makyaj yapmayı pek bilmem ama artık kendime yavaş yavaş bakmam lazım diye düşünüyorum.neyse bugün bir kız ark. ile beraber bir dükkana gittik makyaj malzemeleri satan bir yere.rimel far ruj allık far felan aldım.şimdi daha önceden de almıştım böyle etiket gibi bişi oluyordu ilk senin açtığın belli oluyordu.işte ondan yoktu hiçbirinde rimelde de diğerlerinde de şimdi bir de rimeli kaşıma sürücem kalemi gözüme en çok onlar tedirgin etti beni bu normal mi? hepsinde olmaz mı?
bir de makyajınızı nasıl siliyorsunuz? ıslak mendille silmek zararlı olur mu?:17:

Canım ben makyaj nerdeyse hic yapmam sadece kalem Yada eyeliner kullanırım ikisini aynı anda bile kullanmam doğal güzellikten yanayım. Bakımlı olmak icin makyaja gerek yok eger yapmayı sevmiyorsan. Ha eger diyorsan ki yapmak istiyorum o zaman makyaj temizleme sutu mutlaka almalısın yoksa cildin cok bozulur Lorealin ki guzel mesela. Ayrıca bence hepsinin bi jelatini olmalı ne o oyle sana tester vermişler gibi

koruma bandı neden yokki tester ürünü gibi anlaadım genelde oluyor bütün makyaj ürünü satan yerlerde. sadece testerler da olmuyor. makyajını silmek için temizleme sütü kullanabilirsin. bir de tonik alıp sildikten sonra tonikleyip nemlendirici sürersen cildin daha temiz kalır.kullandığım tonik inanılmaz kurutuyor cildimi.vücudum zaten kuru olduğu için sildikten sonra hemen krem sürüyorum. akşamm uyumadan önce mutlaka temizlemelisin zamanla çukurlar oluşuyor gözenekler buyuyor çünkü hadi kolay gelsin :)

cildimi acıbadem sütüyle gözlerimi dermologica göz temizliyicisiyle temizliyorum.. acıbadem sütünün makyaj temizleme mendilleri de var.çok üşeniyorsam onunla temizliyorum.tavsiye ederim:128:

Canim herkadin makyaj yapmayi bilmeli zor bisey degil sende ogrenirsinn ama makyaj kadini daha bakimli daha gosterisli yapiyor guzel olan cok daha guzel normal kadinida oldugundan daha guzel yapiyor eger dogru yapilirsa arti cilt bakiminada dikkat edersen muhtesemmm olur makyajsizda tadi cikmiyoki suslenmeyin benim adima hos guzel bi kadinim herkes oyle diyo yapma makyaj ihtiyacin yok diyor ama makyajsizda tadi cikmiyo

Rimeli kaşınıza mı sürüceksiniz ? Yanlış anladım herhalde.
Öncelikle tüm ürünlerde koruma bandı olmalı, nasıl bir yerden aldınız ona da bağlı olabilir tabi, ben genelde gratisten alırım makyaj malzemelerimi hep koruma bantları oluyor,ilk ben cıkarıyorum.
Makyaj temizleme konusuna gelince, göz makyajımı diadermine çift fazlı temizleyiciyle çıkarıyorum memnunum, yüzümü de komili bebe sabunla yıkıyorum, sonra da rosense gül suyuyla tonikliyorum
ama makyaj temizleme mendilleri var onlardan da kullanabilirsiniz, yüzünüz için normal ıslak mendilleri kullanmanızı önermiyorum
makyaj cıkarmaya yönelik üretilmiş mendilleri kullanırsanız daha saglıklı olur bence
iyi günler..

Back
X