- 29 Ocak 2014
- 90
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba benim de bebeğim bir aylik ve bacagi titriyor, doktora sordum ama önemli değil dedi.fakat hiç rahat değilim, çünkü sanki arttı titremeleri, siz ne yaptınız doktorunuz ne dedi,
Bebeklerin bacak/ayak titremeleri istemsşz yaptıkları içgüdüsel reflekslerdir,önemli olan sakin olup panik yapmamanız,ayaklarını ovarak rahatlamasını sağlamanızdır,zamanla azalacak dert etmeyin..
allah esırgesın onları ya :) minnoşlar
bebekler titrermıs normalmıs dıye bılıyorum zamanla duzelır
doktora gıttıgınızde soyleyın yıne neden tıtredıgının acıklamasını yapar ıcınız rahat eder :)
benım ıcın gıdıgından mıncırın bebısın :)
Merhabalar ayni sorun benim bebegimde de var uykuda emerken ayaklari titriyor 3 aylik ve hala gecmedi sizin durumunuz nasil oldu acaba?Mesjlarinizi simdi gordum gitmedim doktora daha benim emerken uykudayken fln bacagi segiriyor gibi oluyor titriyor.Saniyeler icerisinde oluyor.Benim 3 aylik bakalim ins gecer acaba cevrenizde bole olupta sonradan gectigi oluyormu bilgilendirseler bizi ne iyi olur..
Merhabalar ayni sorun benim bebegimde de var uykuda emerken ayaklari titriyor 3 aylik ve hala gecmedi sizin durumunuz nasil oldu acaba?
Benim de uykuda emerken titriyor nöbet gibi degil kasilma yok ayagini tutunca duruyor cocuk dr u 3 ay in sonunda gecmezse film cekelim dedi yarin göturecegim dr a tekrar...inşallah gecer cok üzülüyorum ya...Allah hepimizinkine şifa versin inşallah...sizinki şu anda 9 aylik sanirim dr a gittiniz mi ne söylediler size acaba? Eeg falan cekildi mi?Azaldı ama yine uykuya dalarken bazen seyiriyor senin nasıl
Benim de uykuda emerken titriyor nöbet gibi degil kasilma yok ayagini tutunca duruyor cocuk dr u 3 ay in sonunda gecmezse film cekelim dedi yarin göturecegim dr a tekrar...inşallah gecer cok üzülüyorum ya...Allah hepimizinkine şifa versin inşallah...sizinki şu anda 9 aylik sanirim dr a gittiniz mi ne söylediler size acaba? Eeg falan cekildi mi?
4. Ayda gecmezse mr cekilecek...yasadigim sehirde cocuk norolojisi uzmani olmadigi icin eskisehir e goturecegim 14 temmuz a randevu verdiler...peki sizin gelisiminde bir sıkıntı oldu mu oturma emekleme yurume konusma? Yoksa gelisimi normal olup sadece ayak titremesi mi var?Ne oldu doktora götürdünüz mü? Ne dedi benim oğlum şuan 23 aylık doktora götürmedim daha
4. Ayda gecmezse mr cekilecek...yasadigim sehirde cocuk norolojisi uzmani olmadigi icin eskisehir e goturecegim 14 temmuz a randevu verdiler...peki sizin gelisiminde bir sıkıntı oldu mu oturma emekleme yurume konusma? Yoksa gelisimi normal olup sadece ayak titremesi mi var?