Çocuk Hastalıkları Arkadaslar bebeğimin kafası ve bacağı titriyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

okoz

"Mutluluk sadece paylaşıldığında gerçektir."
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2014
90
35
Arkadaslar bebegim henüz 1,5 aylık ve ara ara ayağı titriyor çok kısa sürede hemen geçiyor başıda titre di bugün emerken tedirgin oldum carsamba kontrolde sorucm acaba normalmi dir bu konuda bilgisi olan varmı yardimci olursaniz sevinirim

Merhaba benim de bebeğim bir aylik ve bacagi titriyor, doktora sordum ama önemli değil dedi.fakat hiç rahat değilim, çünkü sanki arttı titremeleri, siz ne yaptınız doktorunuz ne dedi,

Bebeklerin bacak/ayak titremeleri istemsşz yaptıkları içgüdüsel reflekslerdir,önemli olan sakin olup panik yapmamanız,ayaklarını ovarak rahatlamasını sağlamanızdır,zamanla azalacak dert etmeyin..

Bir de ne zaman titrediği d önemli,çişini yaparken mi,bişeye uzanmaya çalışırken mi,sizi görünce mi..olmadı bebek nörologuna gösterebilirsiniz

ya da gazı varken.ıkı doktora goturdum gecer dedi ama onun tıtremesını gorunce kotu oluyorum elimde değil

Dün yazmayı unutmuşum evet çoğu bebek gazı varsa ,erkek bebekler de özellikle çişini yaparken oluyor..dert etmeyin anne olarak insanpanik oluyor ister istemez ama geçecek inşaallah

allah esırgesın onları ya :) minnoşlar
bebekler titrermıs normalmıs dıye bılıyorum zamanla duzelır
doktora gıttıgınızde soyleyın yıne neden tıtredıgının acıklamasını yapar ıcınız rahat eder :)
benım ıcın gıdıgından mıncırın bebısın :)

Merhaba benim de bebeğim bir aylik ve bacagi titriyor, doktora sordum ama önemli değil dedi.fakat hiç rahat değilim, çünkü sanki arttı titremeleri, siz ne yaptınız doktorunuz ne dedi,

Bebeklerin bacak/ayak titremeleri istemsşz yaptıkları içgüdüsel reflekslerdir,önemli olan sakin olup panik yapmamanız,ayaklarını ovarak rahatlamasını sağlamanızdır,zamanla azalacak dert etmeyin..

allah esırgesın onları ya :) minnoşlar
bebekler titrermıs normalmıs dıye bılıyorum zamanla duzelır
doktora gıttıgınızde soyleyın yıne neden tıtredıgının acıklamasını yapar ıcınız rahat eder :)
benım ıcın gıdıgından mıncırın bebısın :)

Mesjlarinizi simdi gordum gitmedim doktora daha benim emerken uykudayken fln bacagi segiriyor gibi oluyor titriyor.Saniyeler icerisinde oluyor.Benim 3 aylik bakalim ins gecer acaba cevrenizde bole olupta sonradan gectigi oluyormu bilgilendirseler bizi ne iyi olur..

İlk zamanlar benim ikizlerdede oluyodu ama ben panik yapmadim hic bi sure sonra kendiliginden gecti dr sorma geregide duymamistim hic , bebek olur diye dusunmustum hep

Mesjlarinizi simdi gordum gitmedim doktora daha benim emerken uykudayken fln bacagi segiriyor gibi oluyor titriyor.Saniyeler icerisinde oluyor.Benim 3 aylik bakalim ins gecer acaba cevrenizde bole olupta sonradan gectigi oluyormu bilgilendirseler bizi ne iyi olur..
Merhabalar ayni sorun benim bebegimde de var uykuda emerken ayaklari titriyor 3 aylik ve hala gecmedi sizin durumunuz nasil oldu acaba?

Merhabalar ayni sorun benim bebegimde de var uykuda emerken ayaklari titriyor 3 aylik ve hala gecmedi sizin durumunuz nasil oldu acaba?

Azaldı ama yine uykuya dalarken bazen seyiriyor senin nasıl

Azaldı ama yine uykuya dalarken bazen seyiriyor senin nasıl
Benim de uykuda emerken titriyor nöbet gibi degil kasilma yok ayagini tutunca duruyor cocuk dr u 3 ay in sonunda gecmezse film cekelim dedi yarin göturecegim dr a tekrar...inşallah gecer cok üzülüyorum ya...Allah hepimizinkine şifa versin inşallah...sizinki şu anda 9 aylik sanirim dr a gittiniz mi ne söylediler size acaba? Eeg falan cekildi mi?

Benim de uykuda emerken titriyor nöbet gibi degil kasilma yok ayagini tutunca duruyor cocuk dr u 3 ay in sonunda gecmezse film cekelim dedi yarin göturecegim dr a tekrar...inşallah gecer cok üzülüyorum ya...Allah hepimizinkine şifa versin inşallah...sizinki şu anda 9 aylik sanirim dr a gittiniz mi ne söylediler size acaba? Eeg falan cekildi mi?

Ne oldu doktora götürdünüz mü? Ne dedi benim oğlum şuan 23 aylık doktora götürmedim daha

Ne oldu doktora götürdünüz mü? Ne dedi benim oğlum şuan 23 aylık doktora götürmedim daha
4. Ayda gecmezse mr cekilecek...yasadigim sehirde cocuk norolojisi uzmani olmadigi icin eskisehir e goturecegim 14 temmuz a randevu verdiler...peki sizin gelisiminde bir sıkıntı oldu mu oturma emekleme yurume konusma? Yoksa gelisimi normal olup sadece ayak titremesi mi var?

4. Ayda gecmezse mr cekilecek...yasadigim sehirde cocuk norolojisi uzmani olmadigi icin eskisehir e goturecegim 14 temmuz a randevu verdiler...peki sizin gelisiminde bir sıkıntı oldu mu oturma emekleme yurume konusma? Yoksa gelisimi normal olup sadece ayak titremesi mi var?

Cnm benim uykuya dalarken tek bacak seyiriyordu saniyelik böle nasıl desem seyirir gibi atıyordu doktora götürmedim şuan olmuyor eskisi gibi denk gelmedim kendi yatıyor emekleme oturma yürümede sıkıntı olmadı sana neden oluyordur Die solemedimi doktor neden dolayı oluyormuş insan bise çıkmaz

Arkadaşlar benim oğluma küçükken titreme vardı. Şu an 19 aylık oğlum çok şükür geçti. 4 aylıkken felan başlamıştı çok korkmustuk hemen doktora götürdüm. Çocuk norolojisine yönlendirdi. EEG usg röntgen vs. Çekildi. Çok şükür sonuçlara bişey çıkmadı. Ama doktor da kesin konuşması bize. Bu gibi vakalarda epilepsi şüphesi duyuyoruz dedi. Benden titreme olduğu an video ya almamı istedi ancak bu şekilde tabi koyabilirim dedi. Ama çok şükür ki oğlum şu an iyi titreme vs yok.

X