- 18 Ağustos 2025
- 17
- -5
- 1
- 33
- Konu Sahibi Nazooo3525
-
Mrhb canım şöyle ilk kendisi baktı hatta doktorun dedi gibi birebir anlattı kış ve yumurtalıklarim calismiyordu masajla kaldırma yaptı sonra hazırlattığı ilacı içtim 49 cubgun hamile testı yaptımMerhaba masaj mi ilaç mı anlamadım.bilgi verirmisiniz
İnanlı canım umudunun tükendi zaman Allah karşıma çıkardı bir deneyin derim nereden yazıyorsunuz bilmiyorum ama buca İzmir'deKimmiş bu teyze ya
Denizlideyim ben ücret vs ödediniz mi bir de bu işleri hayır olsun diye mi yapıyor nasıl giden oluyor mu çokİnanlı canım umudunun tükendi zaman Allah karşıma çıkardı bir deneyin derim nereden yazıyorsunuz bilmiyorum ama buca İzmir'de
Gönlünden ne kaparsa ama ilacı başka birinden getiriryor giden geleni çok olan da çok çocuk sabi olanlarlda gördüm ordahamile kalanidaDenizlideyim ben ücret vs ödediniz mi bir de bu işleri hayır olsun diye mi yapıyor nasıl giden oluyor mu çok
Ne güzel :)Gönlünden ne kaparsa ama ilacı başka birinden getiriryor giden geleni çok olan da çok çocuk sabi olanlarlda gördüm ordahamile kalanida
Ne güzel :)
Merhaba bana da numarasını iletebilir misiniz?iattim özelden numarasıni ara bi bilmiyorum
Erkek kaynakli sikintilarda bisey yapiyomj acaba kendisiRabbim kucaginizada almayı nasip etsinben inanmadigim bir şeyi kimseyle paylaşmak bana göre değil mutlaka gidilmesi gereken bir insan
Erkek kaynakli sikintilarda bisey yapiyomj acaba kend
Canim eşimin sper canlı sayısı düşüktü teste verdiği bitkisel bir karskm vermişti eşimle birlikte için demişti bize yaradı bir Araman'da fayda Sor erkeklere bakmıyor normaldeErkek kaynakli sikintilarda bisey yapiyomj acaba kendisi
Bende 4 yıldır uğraşıyorum hamileleik için.Arayıp ne demem gerekiyor öyle herkese bakıyormu yani randevumu veriyorRabbim kucaginizada almayı nasip etsinben inanmadigim bir şeyi kimseyle paylaşmak bana göre değil mutlaka gidilmesi gereken bir insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?