Arkadaslar ben embriyo transferi yaptırdım ama hiç dinlenmedim aranızda benim gibi davranan varmı

Canım.transfer den sonra kendim araba kullandım anneme gittim orda durdum biraz sonra evime geçtim yine tek başına asansör bozuktu 6 kat çıktım hiç dinlenmedim.
Ilerleyen günlerde de fazla dikkat etmedim ama pozitif olma ihtimalini bende düşünmedim.ama veren Allah
Ins senin sonucun da pozitif olur canım
Canım çok teşekkür ediyorum darısı benim başıma allah devamı ni getirsin inşallah ama yinede öyle altı kat falan cikma dikkat et

İşim gereği dinlenemedim evde de aynısı benim gibi transfer olup da gebe kalmış arkadaşlar varmı aranızda lütfen yazın benim 5 inci günümdeyim daha
Ben varim canım:) ertesi gun calismaya basladim... yalniz her hareketime dikkat ettim cok yormamaya calostim kendimi ,hizli hareket etmedim, yukariya uzanmadim, agir kaldirmadim yani bilinen korumalari hep yaptim ama çalıştım... ki dr um rapora gerek yok hareket etmen lazim demişti... sukur hamileyim

Ben varim canım:) ertesi gun calismaya basladim... yalniz her hareketime dikkat ettim cok yormamaya calostim kendimi ,hizli hareket etmedim, yukariya uzanmadim, agir kaldirmadim yani bilinen korumalari hep yaptim ama çalıştım... ki dr um rapora gerek yok hareket etmen lazim demişti... sukur hamileyim
Çok sevindim hayırlı ugurlu olsun bebişiniz sağlıkla mutlulukla kucağınıza alırsınız umarım

Ay çok sevindim aynı yız nerdeyse bende üç günde bir iğne vuruluyorum birde günlük ilaçlarım var ama belirti ile ilgili hiç bir şeyim yok mide bulantısı dışında oda ilaçlardan dolayi bişey sorcam senin transfer oldumu yoksa hazırlık iğnesimi
Yok bitanem yanlış anlattım sanırım daha başımdayım ben. İğne kullanıyorum yumurtaları geliştirmek için. Daha 4 gündür iğne yapıyorum cok basındayım anlicagın. İlk denemem olacak daha. Önceden 2 kez dış gebelik geçirdim. 2 negatif aşılamam var canım.
Senşn ilk deneme mi?

Arkadaslar merhabalar Nasılsıniz test sonucumu bu gün aldım maalesef negatif çıktı 3 tane embriyo tutma mış ikinci denemem idi üzüldüm ama sağlık olsun umarım sizden hayırlı haberleri alırım

Arkadaslar merhabalar Nasılsıniz test sonucumu bu gün aldım maalesef negatif çıktı 3 tane embriyo tutma mış ikinci denemem idi üzüldüm ama sağlık olsun umarım sizden hayırlı haberleri alırım
test icin daha.erken degilmiydi canim kacinci gunun bugun. Allah buyuktur. hakkinda hayirlisi olsun

Saol bitanem 12 gün oldu doktorun dediği günde yaptırdım 0.1 olmasi n düşügü şu anki değerim 20 lerde olması gerekliydi doktor 100 yüz tutmamis dedi

Acaba varmıdır sonradan beta değerleri yükselen ben yorumlarda gördüm ama onlar normal gebe kalanlar bizimki tüp bebk geç döllenme diye bişeyi olmaz zaten döllenme olarak yapılıyor biraz bari yüksek ciksaydi umut ederdim yerler de şu n ki değerler

Back
X