Doğuma Hazırlık arkadaşlar bende çin takvimi vat tarihi eser 700 yıl önce ki hiç kimsede yanılmadı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Papatya kozmetik banada rica etsem bakarmısın 10 Mayıs 1982 doğumluyum. İlk çoçuğumda sat 20 Ekim 2008 yılında hamile kaldım. Şimdi ise satım 8 Ocak 2013 Cevaplarsan sevinirim

Canım lutfen kactır yazıyorum aradamı kaynıyorum bılmıyorum banada bakarmısın 12.03.1990 (benım doğum tarıhım) mart ayında hamıle kaldım

Takvim ne yazık ki yanılabiliyor arkadaşlar. Hem çin takvimi hem de bu takvim kızım olacağını söylüyordu. Erkek bebek geliyormuş. Ben de hep kıza koşullamıştım kendimi. Demek ki çok bakmamak lazımmış...

gayb alemini hiçkimsenin bilemeyeceğini, artniyetsiz yapılan bu işin aslında çok tehlikeli olduğunu hatırlatmak istedim

Canım lutfen kactır yazıyorum aradamı kaynıyorum bılmıyorum banada bakarmısın 12.03.1990 (benım doğum tarıhım) mart ayında hamıle kaldım

canım benim şimdi martın 12 önce ise kızın olacak ama 12den sonraysa oğlun olacak neden dersen martın 12doğduğun gün 23 den 24 geçiyoz o yüzden buda son adet i bilmen lazım marın başları ise kız hayatım ok

istersen bi doğum tarihini ver ben bakayım bu yanılmadı kimsede çünkü internetteki değil bu tarihi ese sakalnmış bişey canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…