Doğuma Hazırlık arkadaşlar bende çin takvimi vat tarihi eser 700 yıl önce ki hiç kimsede yanılmadı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ben beş veya altı haftalıkken doktora gitmiştim.keseyi gördük bebek yok zaten henüz oluşmamış 10 gün sonra tekrar gel demişti.moralini bozma tekrar gittiğinde kalp atışlarını duyarsın inşaallah...

ay inşallah zaten kız çocukları gec canlanıyormuş benimkide kız çıkıyo peki bulantın varmı arkadaşım ben hiç bir şey hissetmiyorum

canım bu benim ikinci hamileliğim.4 yaşında kızım var allah bağışlasın.ilkinde hamile olduğumu bile anlamamıştım ne bulantı ne bişey.ama bunda ilk üç ay bulantım oldu iki kilo verdim.şimdi normale döndüm allaha şükür.ama pek iştahım yok ve yediğim hiç bişeyden tat alamıyorum.

doktor kız dedi ama ben nedense çok istediğimden midir ya da öyle hissetttiğimden mi bilemiyorum erkekmiş gibime geliyor.hatta son kontrolde doktoruma da sordum acaba pipisi küçükte görünmedi mi diye:)o da güldü ve detaylı bakarız dedi:) işimiz şaka tabii sağlıklı sıhhatli ve hayırlı evlat olsun da cinsiyet önemli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…