Doğuma Hazırlık arkadaşlar bende çin takvimi vat tarihi eser 700 yıl önce ki hiç kimsede yanılmadı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
rica etsem,takvimi buraya koymanın imkanı var acaba ?yükleyemezsen,foto çekip falan koysan :26:

hem karışıklık olmaz,hem sen rahatlarsın,hem de herkes tanıdığı kimselere bakarak takvim tutuyo mu tutmuyo mu teyit etmiş oluruz

merhaba benım bır kızım var.. tutmadı üzüldüm şimdi eğer kızımda tersiyse bunda da eylüle kadar mı kız olacak

bu arada sormak istediğim şey ovulasyon zamanımız mı yoksa son regl tarihimiz mi önemli?

Rica etsem bana da bakar mısınız?
7 mayıs 1977 doğumluyum
ilk bebeğime 2005 temmuzda

ikinciye ise 2013 ocak ayında hamile kaldım.Daha cinsiyeti netleşmedi

Canım, 15.12.1983 doğumluyum. Bir prensesimiz var, e birde prens istiyoruz. Bu yıl hangi aylar uygun acaba erkek için. benim takvimime göre haziran temmuz birde sen bakarsan sevinirim.

canım bende merak ediyorum

Doğum tarihim 28/01/1991 hamile kaldığım yüksek ihtimalle şubat 2013 ama mart için de bakarsan mutlu olurum

Tesaduf yazinla karsilastim bana da bakabilirmin rica etsem hamile kaldigim tarih tup bebek oldugu icin. 9. .03.2013. Benim digum tarihim 26.10.1980 simdiden tesekkurler buarada pazar gunu dogmusum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…