Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet egemen de cok hoş bir isim ama ben özellikle kuranda gecmesini istiyorum ismin...eğer oğlum olursa koyacağım isim:EGEMEN
![]()
tesekkurler canımZahid anlamı Zühd sahibi, şüpheli şeyleri bile terkederek günahtan kaçan, Allah korkusuyla dünya nimetlerinden el çeken (kimse) muttaki
Bak burada Kuranda geçen isimler var. Bir sürü isim doya doya incele Kur'an-ı Kerim'de Geçen İsimler - İsimler, İsim Anlamları Sözlüğü, Dini, Erkek, Kız, Bebek İsimleri
'Bilal' benim favorim
Onun dışında değişik değil ama asil olduğunu düşündüğüm isimler
Ahmet-Ömer-Ali-Osman-Yusuf
yazmayı unuttum ' Sirac' mutlaka düşün derim.
1. Işık meşale, kandil, çerağ. 2. Nur saçan anlamında Rasulullah için kullanılmıştır.
ben de kurandaki hz. zekeriyya ve yahyanın hikayesinden çok etkilendiğim için oğlum olursa YAHYA koymak istiyorum.ama şimdi farklı alternatifler de düşünüyor eşim.. YAHYA- SAMET- HARUN-ESAT-SACİT... ŞİMDİLİK AKLIMIZDAKİLER BUNLAR, belki sana da fikir verir bunlar
mrhb canm öncelikle sağlıkla kucağına alırsın inşallah
kerem,eymen(her n kadar çok olsada güzel isim)
eren,mert
mete,
tesekkurler canım ...aklımdaYeni doğan çocuklar için Peygamber efendimize isim sorulduğunda, her defansında ilk önce Abdullah ismini tavsiye edermiş babasına olan özleminden dolayı. Eşim ve ben buna dayanaraktan kendi oğlumuzun isminide Abdullah koyduk.
Abdullah ismi çok güzel bence düşünmelisin![]()