Çok duyulmamış erkek bebek isim önerisii lütfen 😄?

Chatgpt bunu dedi :-)

• “Nova” Latincede dişil sıfattır, bu doğru.
  • Ama modern dünyada Nova bir unisex isimdir, yalnızca “kadın ismi” saymak hatalı olur.
  • Oğlunuza Nova ismini koymak “yanlış” değildir, bu tamamen kültürel tercih meselesidir.
  • İsteyen çocuğuna "Lütfiye" de koyabilir, bu estetik ve dilsel değil, kişisel bir karardır.
Modern dünyada delinin biri bir kuyuya taş atmış, 40 akıllı çıkaramamış diye bunu doğru mu kabul edeceğiz yav agshhsha. Erkek isim tavsiyesi istenmiş, ben de bunun bir erkek ismi olmadığını söyledim. Kişisel tercih tabii ki, isterse Nisa koysun. Nisa da Arapçada kadın demek. Modern dünya da moda olmaz inşallah 😬

Ilgar, dört nala koşan at demek. Bir kaç anlamı daha var sanırım ama onlara pek vakıf değilim.
Ben çok severim bu ismi, ayrıca Türkiye'de ortalama 450 500 kişi kullanıyor. Bulup bulabileceğiniz en farkı isim olabilir.
biri benim arkadasim :))

Ay bi de duyulmamış isim koymak isteyen görünce aklıma şey gelir yıllar önce Nurgül Yeşilçay daha hamile filan değilken ropörtajda soruluyor çocuğunuz olursa ismi ne olsun diye o da ben anlamlı isim sevmiyorum böyle kip küp olsun çocuğumun ismi diyor kadının oğlunun ismi osman nejat hahahshs

Bi tanıdığım kızına dua ismini koydu dümdüz dua. Bi arkadaşımın da oğlunun ismi semir. Ben enerjiye inanıyorum anlamını geç bazı isimler karakterist mesela furkan çok yaramaz erkek çocuğu vs atlas ismi de moda ama kötü bence titan ismi dünyayı sırtında taşıyor yeter imdat diye bile isim gördüm ya da çile. Benim oğlumun adı deniz olacak ben erkek çocuklarına böyle isimleri seviyorum deniz rüzgar poyraz doruk barış kızlarda da doğa cemre ırmak inci nehir gökçe gülce kızım olsaydı gülce ya da Eylül olacaktı nasip olmadı. Savaşlı dövüşlü isimleri de sevmiyorum göktuğ alper mücahit vs

Türkmen Erkek isimlerini yazicam seç beğen al. Ama tabu Türkiye de çok değişik kaçabilir.
Serdar, Tirkeş, Meylis, Mämmet, Maksat, Jeppar, Ihlas, Rövşen, Selim, Bayram, Tahir, Kerem, Merdan, Nurali, Nurahmet, Orazmuhammet, Parahat, Anna, Vepa, Perhat, Begenç, Guvanç,

Eğer hiç duyulmamış istiyorsanız eşimin ismi tam olarak oyle bir isim🤣oltan guzel bir isim aslında ama insanlar hic anlamiyor. Oğlumuzun adi da karan o da yeni moda olmaya başlayan eskiden hiç duyulmamış bir isim

Ha bu arada benim ilk kez bi arkadaşımın arkadaşında duyduğum isim Arsal dı değişik isim

Oğlumun adı Ali Agâh ben çok severek koydum ismini çok bilinen bir isim değil fikir olsun diye yazmak istedim.

Bana sade ve klasik isimler hitap ediyor ama öneri olarak söyleyeyim, komşumuzun eşinin adı Atlıhan

Back
X