• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok duyulmamış erkek bebek isim önerisii lütfen 😄?

Ben araştırdığımda unisex isim diye görmüştüm. Tekrar emin olmak için chatgptye sordum o da unisex isim dedi. Ama öyle yada değil önemli değil. Ben çok memnunum isminden
ChatGPT’yi doğru kullanabilmek önemli. X ismi kız ismi mi erkek ismi mi diye aratmak yerine o ismin etimolojisine bakmak gerekiyor. Ben aradığımda bana şöyle dedi mesela. Siz memnunsanız sıkıntı yok. Yanlış bilgi olunca düzeltmek istedim.

Eklentiler

• IMG_4158.webp
    IMG_4158.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_4157.webp
    IMG_4157.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_4159.webp
    IMG_4159.webp
    35 KB · Görüntüleme: 35
Merhaba eşimle bir türlü bebeğimizin ismine karar veremedik eşim çok nadir çok duyulmamış bir isim istiyor ben bulamıyorum yardımcı olabilir misiniz? Anlamlı çok duyulmamış erkek bebek isimleri önerirmisinizz ? 😄
Barlas marsel ahlas mir arden ediz duhan yavuz biz bunlara bakmıştık bu isimleri koymadık ama ben beğeniyordum

Benim öğrencilerim oldu Emir Alp diye. Şu an 10. sınıf öğrencim var halihazırda. 😁
Biz
Bu çok duyulmamış isim koyma çabası komik değil mi artık ya. Sizin gibi çok kişi olduğu için çok duyulmamış isimlerin hepsi o yaş gruplarında gayet sık konulan isimler oluyor. Sosyal medyada, çevremde mutlaka denk geliyorum. Bu konuda bile tavsiye edilen isimlerin hepsi gayet biliniyor. Kreş yaşında çocuğu olan, birkaç organizasyon firması takip eden herkes aynı isimleri görüyor zaten.
bizde öyle düşündük sonra Cihangir koyduk 😍

Burada bir üye var ismi Dora, Nova olmazsa Dora da olur.
Anlamı da bakmıştım sanırım Kuzey Pasifik okyanusunun mercan resiflerinde yaşayan en parlak yıldız idi.

İsminizin ilk üç harfiyle eşinizin isminin ilk üç harfini birleştirin duyulmamış isim olur. Diğer türlü hepsi duyulmuş. Sizin isim uydurmanız lazım.

Ilgar, dört nala koşan at demek. Bir kaç anlamı daha var sanırım ama onlara pek vakıf değilim.
Ben çok severim bu ismi, ayrıca Türkiye'de ortalama 450 500 kişi kullanıyor. Bulup bulabileceğiniz en farkı isim olabilir.

Back
X