arkadaslar bende tüp bebek yatırıyorum

_BERAY_

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2007
1.571
35
643
47
arkadaslar bugün start verildi tüp bebek için
dün doğum kontrol hapı içmeye basladım
benim 3 kimyasal gebeliğim var inş tüp bebek tutunur olur
sizce sansm var mı

canım hayırlı olsun tedavin bu tedaviylede yüzün gülsün inş
d. kontrol ilacını neden verdiler peki

arkadaslar bugün start verildi tüp bebek için
dün doğum kontrol hapı içmeye basladım
benim 3 kimyasal gebeliğim var inş tüp bebek tutunur olur
sizce sansm var mı

bebeğim inşallah hayırlısı olsun:) ilaçlarını kullanmaya başladığında kimyasal gebelikleri önlemek için kullandığımız iğnelerden (fragmin vb.) kullanılacak mı doktoruna sorarsın canım.öpüyorum umarım bebişine kavuşursun...hihoyyyt

cnm o tarz iğneler var mı ay çok sevindim şimdi
hangi hastanede hemşiresin

allah isteyen herkese versin inş
hepimizin yüzünü güldürsün

canım hastane ismi için özelden görüşebiliriz.cevaplayabildigim tüm sorularının zevkle cevaplandırırım.tüp bebek tedavisinden önce bir ay doğum kontrol hapı kullanmak tedaviye başlandığında tüm yumurtaların aynı anda büyümesini sağlıyor.bir nevi şimdilik baskılanmış oluyor haklısın:)

canım hakkında hayırlısı olsun ınŞallah bu tedavıyle bebıŞlerıne kavuŞursun ınŞallah...

cnm özeline mesaj attım allah razı olsun senden

bende tüp bebeğe başlayana kadar kullanmak istiyorum d.kontrol ilacını dr sölemedi ama fsh yüksek ya bende yumurtam boşuna gitmesin diye karasızım işte sende de okuyunca doğrumu yapıyorum acaba dedim

bende tüp bebeğe başlayana kadar kullanmak istiyorum d.kontrol ilacını dr sölemedi ama fsh yüksek ya bende yumurtam boşuna gitmesin diye karasızım işte sende de okuyunca doğrumu yapıyorum acaba dedim
arkadasım dr una danısmadan kullanma istersen

doktoruna danışmadan bence başlamamalısın canım.ama şunu söylemeliyim doğum kontrol haplarını yumurtalarını boşa götürmez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…