arkadaslar bugün start verildi tüp bebek için
dün doğum kontrol hapı içmeye basladım
benim 3 kimyasal gebeliğim var inş tüp bebek tutunur olur
sizce sansm var mı
cnm o tarz iğneler var mı ay çok sevindim şimdibebeğim inşallah hayırlısı olsun:) ilaçlarını kullanmaya başladığında kimyasal gebelikleri önlemek için kullandığımız iğnelerden (fragmin vb.) kullanılacak mı doktoruna sorarsın canım.öpüyorum umarım bebişine kavuşursun...hihoyyyt
cnm anladığım kadarıyla yumurtaları baskılamak içinmiş sanırsamcanım hayırlı olsun tedavin bu tedaviylede yüzün gülsün inş
d. kontrol ilacını neden verdiler peki
cnm özeline mesaj attım allah razı olsun sendencanım hastane ismi için özelden görüşebiliriz.cevaplayabildigim tüm sorularının zevkle cevaplandırırım.tüp bebek tedavisinden önce bir ay doğum kontrol hapı kullanmak tedaviye başlandığında tüm yumurtaların aynı anda büyümesini sağlıyor.bir nevi şimdilik baskılanmış oluyor haklısın:)
inş cnm hepimiz içincanım hakkında hayırlısı olsun ınŞallah bu tedavıyle bebıŞlerıne kavuŞursun ınŞallah...
arkadasım dr una danısmadan kullanma istersenbende tüp bebeğe başlayana kadar kullanmak istiyorum d.kontrol ilacını dr sölemedi ama fsh yüksek ya bende yumurtam boşuna gitmesin diye karasızım işte sende de okuyunca doğrumu yapıyorum acaba dedim
bende tüp bebeğe başlayana kadar kullanmak istiyorum d.kontrol ilacını dr sölemedi ama fsh yüksek ya bende yumurtam boşuna gitmesin diye karasızım işte sende de okuyunca doğrumu yapıyorum acaba dedim
teşekkür ederim cnm inşhayirli olsun canim tedavin insallah olumlu sonuc alirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?