• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar beni biraz rahatlatsanız

sczn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2011
315
8
46
İstanbul
annemin omzunda 50 kuruş büyüklüğünde çok uçuk pembe renkli bir daire var. kabarıklık şişlik filan yok sadece renk değişimi var aciltten farklı. önceleri çok küçük olduğunu zamanla büyüdüğünü söylüyor. doktora gitmesini söylüyorum önemsemiyor. bu durumla karşılaşan varmı bilgi verecek bir arkadaşımız olursa çok sevinirim. en azından içim rahatlasın aklıma herşey geliyor

Geçmiş olsun. Ne olduğuna anlam veremedim ama doktora gitsin annen yine de, bir şey çıkmaz inşallah.

Canım geçmiş olsun.Annen doktora gitmeyi kesinle kabul etmiyorsa,o lekenin bir fotografını çekip bir cilt doktorunu göstermelisin.Sağlıkla ilgili olan her konu gibi bu da önemli ihmale gelmez bir konu.Kayınpederim cilt doktoru olduğu için biliyorum ki ihmale gelmez böyle şeyler.

Aklıma allah korusun cilt kanseri geliyor ama yara gibi bişey değil kitle yok filan bayadırda var ama artık sıkıntı yapmaya başladım. çok açık renkli bir leke inş da basit bişeydir.

canım öncelikle geçmiş olsun benim annemin yüzünde vardı benzer bir leke önce küçüktü sonra giderek büyüdü doktora gitti krem falan vermişlerdi ama geçmedi en son bi doktora gitti o yaranın kenarından iğneyle bir sıvı enjekte etmiş büyümesi durdu rengide açıldı ama geçmedi bence doktoramutlaka gitmeli

canım doktor değilim olsam da burdan teşhis koyacak halim yok için rahat etsin diye yazıyorum.
belki
basit bir egzama ya da gül hastalığı gibi bişey olabilir. benim de olmuştu aynı tarif ettiğin gibi. bir merhemle bir haftada geçer. o yüzden içiniz rahat olarak gidin doktora ama mutlaka gidin bi baksın.
ne olur ne olmaz. sağlık bu.

bnm anneminde kolunda başta kçk pembe hafif kabarık bişi vardı..zmnla brz daha büyüdü sivilce gibi duruyo ama hiç geçmiyo..kaç yıldır var hiç sallamıyo oda doktor fln..

Yanımda olsa kolundan tutup götürcem ama başka şehirde. çok sağolun sabahtan beri internetteyim ordanda bir çok fikir edindim. Inş önemsizdir. Yarın için doktordan randevu aldım babama dedim götür inş caymazlar yarın giderler. Allah hepimizin anasına babasına uzun ömür versin. Onlardan başka kimsem yok. Abimler var ama yok gibiler. çok şükür eşim çocuğum var ama anne baba gibi kimse olmaz onların arkamda olması bile yetiyor.

Back
X