• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar benim test günüm 4 ocak dı ama dayanamayıp bugün idrar testi yaptım sonuc

ben bugun ıyıce kafayı yeme noktasına gelmısım demekkı.erkenden apır sapır belırtı hıssettıgıme göre kaydirigubbakcemile3 allah sonumuzu hayr etsın

bak bende cok zor bekledim ama mecburuz dk bi bildigi vardır idrarda cıkmaya biliyor beklemek zor ama ne yapcan bak bende zor bekledim dk dedigi gün yaptım 450 cıktı ikiz dedi, sonra 2 gün tekrar yaptırdım 950 cıktı bu sefer dk 3üde tutmus dedi ama yine beklemedeyim dk ocak 10 cagırdı kalp atıslarına bakacaz dedi simdide onu bekliyorum hic heyecan yapma hep beklicez baska care yok hic düsünme unutmaya calıs inan öyle dada cabuk gecıyor vakit:nazar:

bak bendede oldu cok sancım vardı kasıgımda belımde bunlar iyi sonuc oluyor tahlil yaptırmadan 2 gün once sabahları mide bulantısıyla uyandım icime dogdu sanki simdide devam ediyor bulantı as ermeye basladım darısı sizlere insallah

ben de bugun tahlil yaptım sonuc negetif tabii esim cok kızdı.ben bugune kadar negatif hıc dusunmemıstım agır bı yuzlesme oldu tamamen umutsuz dıılım ama ınsan yınede uzuluyo pazar kan tahlılı vermeyı dusunuorum 10.gun oluyo.ins bosuna umutlanmıorumdur..............

Back
X