Arkadaslar beta hcg degerime bakarmisiniz lutfen cok heycanliyim...

celikel

Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2014
88
8
18
35
Kırklareli
Kizlar adetime 3 gun kala onkomed hizli gebelik testi ile bu aksam 6 gibi test yaptim ve 2 dk icinde acik cizgi cikti hemen acile gittik kanda baktilar 31.31 ciki dokor negatif degil deildi pozitifmi diye heycandan soramadim sizce nasil degerim....

Kizlar adetime 3 gun kala onkomed hizli gebelik testi ile bu aksam 6 gibi test yaptim ve 2 dk icinde acik cizgi cikti hemen acile gittik kanda baktilar 31.31 ciki dokor negatif degil deildi pozitifmi diye heycandan soramadim sizce nasil degerim....

Ben de gittim bugun acile kanda pozitif cıktı ama doktor kesn birsey demedi binımde 38 cıktı 2 gun sonra tekrar gidicm

Bende adetim gectikten 5 gn snra yaptrdim 0.05 cikti dun idrar yapdm silik çıktı bgn kan verdim 58.93 cikti bende heyecanlıyım bikac gune bdaha yaptrcam

Ayy ne mutlu doktorun negatif değil demesi bile ne heyecandır :emir_bebek::emir_bebek:

Bende bu klomenle takipteyim dediğin markayı alayım bakayım adeti beklemek zorunda kalmadan yaparım.

Adete 3 gün kala değeriniz gayet güzel hayırlı olsun, iki günde ikiye katlaması lazım tekrar kan verin

Back
X