arkadaslar bi arkadasinizin esi tarafindan aldatildigini ogrenseniz ne yapardiniz

arkadaşın değilmiş birşeyin değilmiş ne kafaya takıyorsun ki

dediğin gibi tencere kapaksalar ne yapsan inandıramazsın zaten

arkadaşın değilmiş birşeyin değilmiş ne kafaya takıyorsun ki

dediğin gibi tencere kapaksalar ne yapsan inandıramazsın zaten
Gidis gelisimiz olan insanlar ama bida olsun istemem.vallah esim diyo tencere kapak misaliler bende son olaylarda ole oldugunu gordum ama belkide kiz mecbur dayanmaya birsuru sebebi vardir.amacim birseyi kanitlamak degil.o adama nefretim var cunki benim esimi de yoldan cikarmaya calisiyo alcak

eşinde sevmiyorsa ne diye görüşüyor o ahlaksızla

konuşmasın görüşmesin

tamam arkadaşlarımız bazıları canlarımız ama ben karışmazdım öğrendiğinde başını yaslayacak bir omuz verirdim ama yuvasının dağılmasına ben neden olmazdım. sonra iyi olurlar sen kötü sen olursun

Yok yok canim yuvasini dagitmaya sebep Allah korusunn ben bisey solemem tabikide.ama o adam yazin benim yuvami dagitiyodu esimi kendisi gibi yapmak icin ne ugras veriyomus ah ah.Allah goruyo ya ...

ne yazıkki bir arkadaşım değil birçok arkadaşımın aldatıldığına şahit oldum ve hiçbirisine bişey söyleyemedim çoğu ya hamile yada kaçarak evlenmişti vebalini alamadım.
Aynen vebalini almam tabiki bize ne diyoruz kendileri bilir.ama benim yuvamI yikiyodu o ahlaksiz adam Allah korusun

aldatıyo değilde bi arkadaşıma sevgilisinin kameralı. sohbet sitelerine girdiğini ordan birilerinin adresini eklediğini söyledim, sonra ne oldu bilmiyorum ne ben açtım konuyu ne o, şimdi evliler

not: arkadaşım istemişti sevgilisinin mail adresine girmemi, bambaşka bişeye bakarken neler gördüm, bilgiyi de paylaştım

geçen eşimin bi arkadaşını yolda gördük adam çok değişmiş zayıflamış bakım yapmış falan bende eşime dedim x abiye nolmuş bu kadar zayıflamış hasta filanmı yok sorunları var dedi ne gibi dedim eşiyle dedi..hımm tamam kesin aldatıyo demi eşini dedim nasıl bildin dedi. Bi erkek 2 şekilde zayıflar ya diyet yaparak yada aşık olarak dedim... hasta demiştin dedi o senin agzını aramak içindi dedim adam evli 2 çocuklu eşinden soğumuş şuan başka bi kadına aşıkmış değişimin nedeni belli oldu..Allah ıslah etsin

Allah korusunnn Allah yuvalarimizi korusun insallah

en iyisi solememek bisey demiycem zaten kiz tavirlandi bana ayip etdi zaten cocukluguna veriyorum

amin insan bu olaylara şahit oldukça eşine yüzde yüz güvenemiyor ben eşime güveniyorum ama bi yanılma payı bıraktım yinede. sonrasında hayal kırıklığına uğramamak adına

Çok yakın arkadaşımsa gidip çat diye söylerim. Patır patır. Onla beraber düşerim hatta peşine. Ama yakın arkadaşım değilse gizlice kanıt gönderirim. Herkes bunu bilmek ister çünkü. Kimden öğrendiği önemli değil

Aman kendileri bilir.Rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip eder insallah bende hamisim buarada.bosverdim cnm esimI kendisi gibi yapmaya ugrasiyo iste bunu dusunduyum an intikam duygum geliyo ama kiza kiyamam gunah yapamam

samimiyetine göre değişir. mesela kardeşim yerine koyduğum arkadaşlarım vardır onlardan birinin aldatıldığını öğrensem 1 dakika bile düşünmez söylerdim. çünkü hem böyle bir durum benim başıma gelse aynı davranışı onlardan da bekleyeceğim için hem de çok yakın arkadaş olduğumuz için olayın sonunda kabağın benim başımda patlamayacağını bildiğim için. ama eğer samimiyetim yoksa bence söylemek bana düşmez. eşi bir şekilde durumdan sıyrılır sonra olay benim başıma patlar, aile içi işlere niye karışıyorsuna kadar gider. sanırım siz de çok samimi değilmişsiniz o yüzden bence hiç bulaşmayın bu olaya.

aynı olay şuan benimde başımda eşlerimiz arkadaş ve bende kızla arkadaşım ben adamın aldattığını öğrendim kendide itiraf etmiş zaten eşime ben kıza sölemek istiyorum ama sonuçta ben kötü olcam biliyoum hiç karışmamalımı ne yapılmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…