- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
Gidis gelisimiz olan insanlar ama bida olsun istemem.vallah esim diyo tencere kapak misaliler bende son olaylarda ole oldugunu gordum ama belkide kiz mecbur dayanmaya birsuru sebebi vardir.amacim birseyi kanitlamak degil.o adama nefretim var cunki benim esimi de yoldan cikarmaya calisiyo alcakarkadaşın değilmiş birşeyin değilmiş ne kafaya takıyorsun ki
dediğin gibi tencere kapaksalar ne yapsan inandıramazsın zaten
Gidis gelisimiz olan insanlar ama bida olsun istemem.vallah esim diyo tencere kapak misaliler bende son olaylarda ole oldugunu gordum ama belkide kiz mecbur dayanmaya birsuru sebebi vardir.amacim birseyi kanitlamak degil.o adama nefretim var cunki benim esimi de yoldan cikarmaya calisiyo alcak
tamam arkadaşlarımız bazıları canlarımız ama ben karışmazdım öğrendiğinde başını yaslayacak bir omuz verirdim ama yuvasının dağılmasına ben neden olmazdım. sonra iyi olurlar sen kötü sen olursunOncelikle onun adina cok uzgunum ama karismama karari aldim.cunki bu arkadasin esiyle kafa yapisi cahiliyyet olarak tencere kapak oldugunu gordum.arkadas diyorumda arkadasim degil ama iyi bi insan zannetdiyim birisi.hakkinda hayirlisi olsun.esi cok yalanci bitek bunu biliyorum aldatiyo gunde biriyle yazik cok uzuluyorum kizin adina.buarada eslerimiz is arkadasi ordan tanisiyoruz.Rabbim bole mikrop eslerden mikrop insanlardan korusun cumlemizi ailelerimizI.
Ne sinir oluyorum icimde bide hamileyim.ALLAHA HAVALE EDIYORUM.Yuce Rabbim yuvami esimi yavrumuzu korusun insallah.cok berbat birisi adeta mikrop...eşinde sevmiyorsa ne diye görüşüyor o ahlaksızla
konuşmasın görüşmesin
Yok yok canim yuvasini dagitmaya sebep Allah korusunn ben bisey solemem tabikide.ama o adam yazin benim yuvami dagitiyodu esimi kendisi gibi yapmak icin ne ugras veriyomus ah ah.Allah goruyo ya ...tamam arkadaşlarımız bazıları canlarımız ama ben karışmazdım öğrendiğinde başını yaslayacak bir omuz verirdim ama yuvasının dağılmasına ben neden olmazdım. sonra iyi olurlar sen kötü sen olursun
Aynen vebalini almam tabiki bize ne diyoruz kendileri bilir.ama benim yuvamI yikiyodu o ahlaksiz adam Allah korusunne yazıkki bir arkadaşım değil birçok arkadaşımın aldatıldığına şahit oldum ve hiçbirisine bişey söyleyemedim çoğu ya hamile yada kaçarak evlenmişti vebalini alamadım.
Allah korusunnn Allah yuvalarimizi korusun insallahgeçen eşimin bi arkadaşını yolda gördük adam çok değişmiş zayıflamış bakım yapmış falan bende eşime dedim x abiye nolmuş bu kadar zayıflamış hasta filanmıyok sorunları var dedi ne gibi dedim eşiyle dedi..hımm tamam kesin aldatıyo demi eşini dedim nasıl bildin dedi. Bi erkek 2 şekilde zayıflar ya diyet yaparak yada aşık olarak dedim... hasta demiştin dedi o senin agzını aramak içindi dedim adam evli 2 çocuklu eşinden soğumuş şuan başka bi kadına aşıkmış değişimin nedeni belli oldu..Allah ıslah etsin
en iyisi solememek bisey demiycem zaten kiz tavirlandi bana ayip etdi zaten cocukluguna veriyorumaldatıyo değilde bi arkadaşıma sevgilisinin kameralı. sohbet sitelerine girdiğini ordan birilerinin adresini eklediğini söyledim, sonra ne oldu bilmiyorum ne ben açtım konuyu ne o, şimdi evliler
not: arkadaşım istemişti sevgilisinin mail adresine girmemi, bambaşka bişeye bakarken neler gördüm, bilgiyi de paylaştım
Cok zor etraf bole mikrop adamlarla kayniyo RABBIMIZ YUVAMIZI KORUSUN INSALLAHamin insan bu olaylara şahit oldukça eşine yüzde yüz güvenemiyorben eşime güveniyorum ama bi yanılma payı bıraktım yinede. sonrasında hayal kırıklığına uğramamak adına
en iyisi solememek bisey demiycem zaten kiz tavirlandi bana ayip etdi zaten cocukluguna veriyorum
Aman kendileri bilir.Rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip eder insallah bende hamisim buarada.bosverdim cnm esimI kendisi gibi yapmaya ugrasiyo iste bunu dusunduyum an intikam duygum geliyo ama kiza kiyamam gunah yapamamÇok yakın arkadaşımsa gidip çat diye söylerim. Patır patır. Onla beraber düşerim hatta peşine. Ama yakın arkadaşım değilse gizlice kanıt gönderirim. Herkes bunu bilmek ister çünkü. Kimden öğrendiği önemli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?