Aynen yok yok cnm karismam zaten.korksamimiyetine göre değişir. mesela kardeşim yerine koyduğum arkadaşlarım vardır onlardan birinin aldatıldığını öğrensem 1 dakika bile düşünmez söylerdim. çünkü hem böyle bir durum benim başıma gelse aynı davranışı onlardan da bekleyeceğim için hem de çok yakın arkadaş olduğumuz için olayın sonunda kabağın benim başımda patlamayacağını bildiğim için. ama eğer samimiyetim yoksa bence söylemek bana düşmez. eşi bir şekilde durumdan sıyrılır sonra olay benim başıma patlar, aile içi işlere niye karışıyorsuna kadar gider. sanırım siz de çok samimi değilmişsiniz o yüzden bence hiç bulaşmayın bu olaya.
Aynen yok yok karismam zatenn.esi mikropp ama beter birisisamimiyetine göre değişir. mesela kardeşim yerine koyduğum arkadaşlarım vardır onlardan birinin aldatıldığını öğrensem 1 dakika bile düşünmez söylerdim. çünkü hem böyle bir durum benim başıma gelse aynı davranışı onlardan da bekleyeceğim için hem de çok yakın arkadaş olduğumuz için olayın sonunda kabağın benim başımda patlamayacağını bildiğim için. ama eğer samimiyetim yoksa bence söylemek bana düşmez. eşi bir şekilde durumdan sıyrılır sonra olay benim başıma patlar, aile içi işlere niye karışıyorsuna kadar gider. sanırım siz de çok samimi değilmişsiniz o yüzden bence hiç bulaşmayın bu olaya.
Vallah siz bilirsiniz siz arkadassiniz kizla reaksiyonu nolur bilemem.karismayin dicem ama siz bilirsiniz.benim konumda en sinir oldugum sey bu serefsizin benim esimi ayartmaya calismasi kendisi gibi yapmak istiyoaynı olay şuan benimde başımda eşlerimiz arkadaş ve bende kızla arkadaşım ben adamın aldattığını öğrendim kendide itiraf etmiş zaten eşime ben kıza sölemek istiyorum ama sonuçta ben kötü olcam biliyoum hiç karışmamalımı ne yapılmalı
Ima etdim kibarca yuvani koru gozunu ac esini dogru yola getir diye ama kiz bakdim tavirlandi bana.vallah tovbe etmesi mumkun durmuyor kimseyi takmadan devam ediyo.insallah Rabbim islah etsin kurtarsin ama bilgececim kinamiyorum ki.uzuluyorum kizi cok seviyorum ama uzuluyorum kinamakla hiic ilgisi yok inanin ayrica bende tovbe hasa kinamak fln Allah korusun dilimden dua dusmeyen biriyi. Korkarim ole seylerden
Insallah iyi olurAllahin isi hic belli olmaz kimi dogru yola erdirecegi. Adam insallah tovbe eder. Kadin zaten anliyordur bence. Bir insan anlamaz mi?? Anlar..
Aynen cok dogru yazmissinizEn yakın dostun bile olsa asla böyle bir şeyi söyleme, ne olursa olsun üzerinde kalır bu konu, kendne kötülük etmiş olursun... Onlar kavga eder eder sonra kara para aklama gibi birini kurban ederler bu kişide elbette ki sensindir. Başıma geldi gördüm yaşadım ve yaşayanlarıda gördüm. kol kırılır yen içinde kalır diyerek devam edip sana da minnet etmeyip sırt çevirirler. Sen sen ol asla ikili ilişkilere karışma. Ayrıca kadınlar hisseder , hissetmese bile bunu öğrenmesi çok uzun sürmez.
Midem bulaniyo inanin o adami gorunce midem bulaniyo esimide kendisi gibi yapsin diye ugrasiyo resmen alcak RABBIM REZIL ETSIN BOYLE SEREFSIZLERI INSALLAHNe bıcım bı dönemde yasıyoruz artık ya,bana dokunmayan yılan bın yasasın dıyor herkes..Ben ne olursa olsun böyle bırseyı anında haber verırım valla..
Karışmam.Oncelikle onun adina cok uzgunum ama karismama karari aldim.cunki bu arkadasin esiyle kafa yapisi cahiliyyet olarak tencere kapak oldugunu gordum.arkadas diyorumda arkadasim degil ama iyi bi insan zannetdiyim birisi.hakkinda hayirlisi olsun.esi cok yalanci bitek bunu biliyorum aldatiyo gunde biriyle yazik cok uzuluyorum kizin adina.buarada eslerimiz is arkadasi ordan tanisiyoruz.Rabbim bole mikrop eslerden mikrop insanlardan korusun cumlemizi ailelerimizI.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?