arkadaslar bi arkadasinizin esi tarafindan aldatildigini ogrenseniz ne yapardiniz

Aynen yok yok cnm karismam zaten.kork
Aynen yok yok karismam zatenn.esi mikropp ama beter birisi

Vallah siz bilirsiniz siz arkadassiniz kizla reaksiyonu nolur bilemem.karismayin dicem ama siz bilirsiniz.benim konumda en sinir oldugum sey bu serefsizin benim esimi ayartmaya calismasi kendisi gibi yapmak istiyo

Allahin isi hic belli olmaz kimi dogru yola erdirecegi. Adam insallah tovbe eder. Kadin zaten anliyordur bence. Bir insan anlamaz mi?? Anlar..

çok samimiyseniz direk söylesen inanır
ama ayda yılda görüştügün kişiyse sana inanmaz kanıtlaman lazım
en iyisi samimi degilsen karışma

Direk esinin kendisi aldattigini soyleyemem galiba.. esiyle ilgili dikkatli olmasini soylerim .. ben en yakin akrabamin esini aldattigini gozlerimle gordum .. sok yasasim resmen ama agzimi bile acmadim.. yardim etmek amacli soylense bile olan sana olur maalesef..

En yakın dostun bile olsa asla böyle bir şeyi söyleme, ne olursa olsun üzerinde kalır bu konu, kendne kötülük etmiş olursun... Onlar kavga eder eder sonra kara para aklama gibi birini kurban ederler bu kişide elbette ki sensindir. Başıma geldi gördüm yaşadım ve yaşayanlarıda gördüm. kol kırılır yen içinde kalır diyerek devam edip sana da minnet etmeyip sırt çevirirler. Sen sen ol asla ikili ilişkilere karışma. Ayrıca kadınlar hisseder , hissetmese bile bunu öğrenmesi çok uzun sürmez.

Aynen cok dogru yazmissiniz

Ne bıcım bı dönemde yasıyoruz artık ya,bana dokunmayan yılan bın yasasın dıyor herkes..Ben ne olursa olsun böyle bırseyı anında haber verırım valla..

Ne bıcım bı dönemde yasıyoruz artık ya,bana dokunmayan yılan bın yasasın dıyor herkes..Ben ne olursa olsun böyle bırseyı anında haber verırım valla..
Midem bulaniyo inanin o adami gorunce midem bulaniyo esimide kendisi gibi yapsin diye ugrasiyo resmen alcak RABBIM REZIL ETSIN BOYLE SEREFSIZLERI INSALLAH

Karışmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…