Arkadaslar bi bakar mıyızz? :(

çok acımasızsınız kızlar sizin x'iniz y'niz yok diye mi bu saldırı cık cık :33:
konu sahibesi ciddi cevaplar duyup kafa bulmak istemiş heralde ama siz hevesini kursağında bırakmışsınız :24:

Bence Z yi seç, hatta V yi de unutma. Düşündüm de C de olabilir bak. Böyle böyle lise bitmeden alfabeyi tamamlarsın:52:

bi derdim var arkadaslar kac gündür kimseye anlatamıyorum size danısıyım dedim :/

simdi benim okuldan bi cıktıgım vardı. buna x diyelim :D cıktıgım derken 1 gün filan cıkmıstım, sıkılıp ayrılmıstım :S iste arkadasımın bi arkadası ona da y diyelim:D. benden hoslanıyodu o da teklif etmisti hatta. bi iki gün gecti filan teklifi kabul ettim. iste telden konusuyoduk, bulusuyoduk filan ben buna karsı bi seyler hissetmeye basladım. sonra araya x girdi yine kafamı karıstırdı yanii. ben y'den ayrıldım x'le yine cıktım :/ bu sefer ona da karsı bi seyler hissetmeye basladım, cok degisik bi sey daha once hic karsılasmadım. bi-iki hafta filan gecti gene sıkılmaya basladım :D:D ben ayrılcakken x benden ayrılmıstı. hic üzülmemistim. bu olaylar da 3 ay filan olmustu, yani baya oldu. benim aklım hala y'de kaldı. bunun cıktıgı varmıs bi de seviyo filan. ne biliyim durduk yere üzülüyorum, aglıyorum cok kotu oluyorrum :( ne yapmalıyım ya, sizce soylemeli miyim ona? yardım.............

Bence z,alfa,beta'da falan da dene şansını.

Bakarsın denklem çözülür.:ssz:

Back
X