Can'ım çok sağol beni rahatlattın gercekten bende öyle yapıcam artık doğuma kadar raporlarla falan atlatıcaz inşallah bu günleri hatta heyet raporu almayı düşünüyorum bakalım alabilirsemCanim merhaba cok gecmis olsun. Bende ayni durumu yasadim ve yazmak istedim. Ben hamileligin en basindan beri kanama yasadim. Ilk aylar dusuk tehlikesi 5.aydan itibaren de erken dogum tehlikesi yasadim. Sabahlari 200mg progestan. Aksamlari 100mg progestan ve haftada iki kez 2doz yine progestan igne kullaniyodum. Surekli hastane de yattim. Evde wc haric hic kalkmadim ve isi mecburen raporlarla idare edip 32.haftada izine ayrildim. Sana tavsiyem ilk olarak psikoloji vok onemli.kendini asla strese sokma. Moralin hep yuksek olsun. Bol bol dinlen ve mumkunse hic yerinden kalkma. Beslenmene ve uykuna dikkat et cnm. Zor bi surec ama atlatacaksin insallah. Bak teyzesi benim kizim 2 yasinda simdi :)) Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah![]()
Bu arada Prensese de maşallah inşallah ben ve benim gibi sıkıntı yaşayanlarda sağ salim alırız bebişlerimizi kucağımıza