Arkadaşlar bi bakarmisiniz

active123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2014
17
2
3
31
Ben 2,5 yıllık evliyim eşimin sperm lerinde düşüklük var o kadar uğraşlar rağmen , hiç korunmaya rağmenhhiç hamile kalkmadim.
1 defa aşılama yaptım benim hiç sorunum yok ama çocuğum olmuyor eşimle tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz.ama 20 yaşındayım ve çoook çocuk ister sizce yapmalıyım yoksa zamana mi..? Bırakmalısınız.

Son düzenleme:
Tatlım bizde evleneli 3 sene oldu 2-2,5 sene hiç korunmadan 2 günde bir düzenli ilişkiye karşın olmadı uzuuuun bi süre artık dedik acaba doktora mı gitsek .. Ben kendi kendime hamile kalmadan 5 kere test yaptığımı bilirim 2 3 gün adet gecikmesiyle.. Şlmdi 9 aylık bebiş var ellerinden öper teyzesi :) herşeyin zamanı var sabır dua .. İnşallah en kısa zmaanda güzel haberlerini alırız canım ..

Tatlım bizde evleneli 3 sene oldu 2-2,5 sene hiç korunmadan 2 günde bir düzenli ilişkiye karşın olmadı uzuuuun bi süre artık dedik acaba doktora mı gitsek .. Ben kendi kendime hamile kalmadan 5 kere test yaptığımı bilirim 2 3 gün adet gecikmesiyle.. Şlmdi 9 aylık bebiş var ellerinden öper teyzesi :) herşeyin zamanı var sabır dua .. İnşallah en kısa zmaanda güzel haberlerini alırız canım ..

Ayy maşallah, hayirlisiyla kucağına alırsın inşallah tatlim ama bizde bi sorun var eşimin sperm leri düşük oyüzden olmuyor işte

Bir sorun varsa zamana bırakmaya gerek yok bence :) yaşın çok genç evet, ama eşimde sorun var diyorsun bence gidin yapın tüp bebek :)

Ayy maşallah, hayirlisiyla kucağına alırsın inşallah tatlim ama bizde bi sorun var eşimin sperm leri düşük oyüzden olmuyor işte

benim eşiminde vardı doktor özellikle tavuğu yasakladı (yüksek östrojen içerdiği için) bir hap verdi içinde çinko selenyum gibi vitaminlerin olduğu bu vitaminler özellikle selenyum sperm kalitesi için önemliymiş. biz tavuğu kestik eşimde vitaminleri aksatmadı şimdi bebek bekliyoruz. birde yaşın daha genç biraz daha uğraşın olur yani olmadı tüp bebeğe falan geçersin benim düşünceme göre tabi

E="mercimeque, post: 37214778, member: 626059"]Bir sorun varsa zamana bırakmaya gerek yok bence :) yaşın çok genç evet, ama eşimde sorun var diyorsun bence gidin yapın tüp bebek :)[/QUOTE]
Canim peki yasim daha kucuk oldugu icin tup bebek yaparlar dimi !!

E="sero13, post: 37215590, member: 620955"]benim eşiminde vardı doktor özellikle tavuğu yasakladı (yüksek östrojen içerdiği için) bir hap verdi içinde çinko selenyum gibi vitaminlerin olduğu bu vitaminler özellikle selenyum sperm kalitesi için önemliymiş. biz tavuğu kestik eşimde vitaminleri aksatmadı şimdi bebek bekliyoruz. birde yaşın daha genç biraz daha uğraşın olur yani olmadı tüp bebeğe falan geçersin benim düşünceme göre tabi[/QUOTE]
Canim hayirlisiyla doğurursun inşallah ama benim tüpbebek yapmam daha mantikli eeşimin sperm lerinde çok düşüklük var.

E="mercimeque, post: 37214778, member: 626059"]Bir sorun varsa zamana bırakmaya gerek yok bence :) yaşın çok genç evet, ama eşimde sorun var diyorsun bence gidin yapın tüp bebek :)
Canim peki yasim daha kucuk oldugu icin tup bebek yaparlar dimi !![/QUOTE]

Yaşla ilgisi yok. Ben gidip konuşmuştum kötü bir hastalık ihtimalim vardı, onun ilaçları doğurganlığı etkileyebilirdi, bu ihtimalde bile (daha ilaçlara başlamamıştım bile) gel yapalım dursun lab'da, iyileşince transfer ederiz dedi doktor. Ben de 23 yaşındaydım o zamanlar.

"mercimeque, post: 37226363, member: 626059"]Canim peki yasim daha kucuk oldugu icin tup bebek yaparlar dimi !![/QUOTE]

Yaşla ilgisi yok. Ben gidip konuşmuştum kötü bir hastalık ihtimalim vardı, onun ilaçları doğurganlığı etkileyebilirdi, bu ihtimalde bile (daha ilaçlara başlamamıştım bile) gel yapalım dursun lab'da, iyileşince transfer ederiz dedi doktor. Ben de 23 yaşındaydım o zamanlar.[/QUOTE]
Anladim cnm yanlız işte mersin de yaptırmayı düşünüyorum tüp bebeği bazıları heryerde yaptirilmaz diyor bilemiyorum benimde kafam karıştı.

Back
X