Besbucuk aylik ikiz bebeklerim ve sekiz yasinda bir cocugu daha olan bi anneim.bebeklerime kendim bakmaya calisiyorum.annem kvdemde yardimci oluyolar.sorunum su allah razi olsungenim gidenim cok fazla bazen zor yetisiyorum esim yorgun geldigi icin cok fazla bana yardim etmiyor.koca yaz bebeklerim kucuk diye hicbiryere cikmadim gibi bisey.esimin surekli internette erkeklerin oynadigi bi oyunu var burdanda telefonda internet ortaminda tanistigi iki arkadasi var ayri yerlerde bunnlar haftasonu bize misagir olacaklarmis.biri evli eainide getirecekmis.guya otelde kalacaklarmis gece ama yemegi kahvaltisi kendi islerimi zor yetistiriyorum bebeklerim oldugundan beri eve hapsoldum bebekler agliyolr yetistiremiyorum isleri esime biraz tepki gosterdim halimi gormuyomuun diye yanlismi yaptim sizce birse bu insanlari tanimiyorumarkad aslar sizlerle derdimi paylasmistim.devamindaki gelismelerdede soyle.misafirler geldi karikoca olanlar.diger uzaktan gelecek olan o gun ortaliktan kayboldu ve hala tele cvp vermiyor.diger karikoca iyi cikti otelde kaldilar aksam yemegine disari ciktik ertesi gun kahvaltiya geldiler.bigece oncesi ev islerimi yetistiremedigim icin kvdem geldi.geldi amaaaa yetistiremedigim icin sinirim bozuktu.durumumu anlattim.esim aksamlari gec gelir cocuklar oldugundan beri cocukluyum diye biyere goturmedi ama kendi kavesinden baligindan hic mahrum kalmadi.buyaz cok bunaldigimi biliyorlao gecede saat onbiri gecti cocuklar mizikliyolar kvdemluyutmaya calisiyoruz.bak anne dedim benim bu donemde kocamin destegine ihtiyacim var iste hep boyle gec geliyo cocuklar ilgisiz kaliyorlar dedim.tabi oglunu korumaya gecti ben hungur hungur agliyorum.oglumun eve gec gelmr sebebini arastirdinmi dedi ne demek istiyosun sen dedim.senin oglunun gonlunu yapmak icin daha napabilirim dedum.cok begenmiyosa cocuklarimin ihtiyacini karsilar ceker gider dedim.sonra oglu geldi oglum oglum goturdu bunu evine.haftasonu birlikte biyere gitmemiz gerekiyordu kvlerle gittik ama surat bir karis konusmadi benimle bende konusmadim.oglm evinle ilgilen diyecegine sevindi hanim.normalde hergun arardi aramiyor bende aramiyorum bilmiyorum bu isin sonu nolacak.yani kisacasi oglumun her dedigini yapacaksin senin hicbir hakkin yok demeye getirdi.ben bu insanlari tanimiyorum etmiyorum diyorum nolucak komsunu nasil agirliyosan ole agirla dedi
Son düzenleme: