• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaslar bi bakarmisiniz

Kokina15

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2016
1.445
952
123
Besbucuk aylik ikiz bebeklerim ve sekiz yasinda bir cocugu daha olan bi anneim.bebeklerime kendim bakmaya calisiyorum.annem kvdemde yardimci oluyolar.sorunum su allah razi olsungenim gidenim cok fazla bazen zor yetisiyorum esim yorgun geldigi icin cok fazla bana yardim etmiyor.koca yaz bebeklerim kucuk diye hicbiryere cikmadim gibi bisey.esimin surekli internette erkeklerin oynadigi bi oyunu var burdanda telefonda internet ortaminda tanistigi iki arkadasi var ayri yerlerde bunnlar haftasonu bize misagir olacaklarmis.biri evli eainide getirecekmis.guya otelde kalacaklarmis gece ama yemegi kahvaltisi kendi islerimi zor yetistiriyorum bebeklerim oldugundan beri eve hapsoldum bebekler agliyolr yetistiremiyorum isleri esime biraz tepki gosterdim halimi gormuyomuun diye yanlismi yaptim sizce birse bu insanlari tanimiyorumarkad aslar sizlerle derdimi paylasmistim.devamindaki gelismelerdede soyle.misafirler geldi karikoca olanlar.diger uzaktan gelecek olan o gun ortaliktan kayboldu ve hala tele cvp vermiyor.diger karikoca iyi cikti otelde kaldilar aksam yemegine disari ciktik ertesi gun kahvaltiya geldiler.bigece oncesi ev islerimi yetistiremedigim icin kvdem geldi.geldi amaaaa yetistiremedigim icin sinirim bozuktu.durumumu anlattim.esim aksamlari gec gelir cocuklar oldugundan beri cocukluyum diye biyere goturmedi ama kendi kavesinden baligindan hic mahrum kalmadi.buyaz cok bunaldigimi biliyorlao gecede saat onbiri gecti cocuklar mizikliyolar kvdemluyutmaya calisiyoruz.bak anne dedim benim bu donemde kocamin destegine ihtiyacim var iste hep boyle gec geliyo cocuklar ilgisiz kaliyorlar dedim.tabi oglunu korumaya gecti ben hungur hungur agliyorum.oglumun eve gec gelmr sebebini arastirdinmi dedi ne demek istiyosun sen dedim.senin oglunun gonlunu yapmak icin daha napabilirim dedum.cok begenmiyosa cocuklarimin ihtiyacini karsilar ceker gider dedim.sonra oglu geldi oglum oglum goturdu bunu evine.haftasonu birlikte biyere gitmemiz gerekiyordu kvlerle gittik ama surat bir karis konusmadi benimle bende konusmadim.oglm evinle ilgilen diyecegine sevindi hanim.normalde hergun arardi aramiyor bende aramiyorum bilmiyorum bu isin sonu nolacak.yani kisacasi oglumun her dedigini yapacaksin senin hicbir hakkin yok demeye getirdi.ben bu insanlari tanimiyorum etmiyorum diyorum nolucak komsunu nasil agirliyosan ole agirla dedi

Son düzenleme:
Eşinin netten hiç tanımadığı adamları tutup da evine davet etmesi son derece yanlış. Senin yorulmanı da geçtim hırlı mı hırsız mı belli olmayan tipler ne gerek var eve davet etmeye?

Sosyal medya sosyal medyada kalmalı diyorum

Esinize de maasallah yani tanimadiginiz adamlara bi de eve mi cagiriyor.Bi de kucuk cocuklariniz kendisi yapcaksa hizmetlerini cagirsin . Elin adamlariyla ugrascagina karisina biraz yardim etsin gezdirsin

Pes yani pess! Ben tanıdık gelince kalmalı, bi sinir geliyor. Çünkü ben kimsede kalmaya gitmiyorum. Otelde kalıyorum, paramla gezip tozuyorum.
İnsanlar rahat!! Bir de saf mıdır nedir eşin, nasıl güvenir de kapılarını açar tanımadığı bir aileye?

Tepki göstermekle kalma kesinlikle kabul etmeyeceğimçni söyle. işte sen eşim geç geliyor yorgundur diye bi şey düşürmemeye çalışırsın adam da seni böyle süpermen sanar üstüne bi de başkalarına hizmet ettirmeye kalkar.

Sonuna kadar haklısın bence sakın kabul etme, güvenilir insanlar olmayabilirler

Eşiniz sizi hiç düşunmüyor belliki ama nette oyun üzerinden tanıştikların hırlı mı hırsız mı kısmına katılmıyorum.
Bizde bir oyun oynuyoruz eşimle 3 senedir bir grubumuz var aile gibiyiz çok yakin olabiliyor insan ben onları yabanci olarak görmuyorum

farklı şey söyleyim ,ben internet cafe de çalıştım,orda oyun oynayan insanların aralarında güzel bir iletişim oluyor ,tanıdığımda var öyle evine davet eden hiç bir sıkıntı olmadı ,hala görüşüyorlar ,böyle bir gelip gitme olayları var ,burda sorun evin müsait olmayışı eşiniz sizin o kadar işinizin arasında tutup misafir getirmesi sıkıntı ,bence tanışın sizde kimle görüştüğünü bilin ,eve çaya ,kahveye gelsinler yemek uğraşamam diyin en azından kısa süre olsa bakın kim kim değil,zaten ortamı gören aklı selım ınsan fazla oturmak ıstemez sanırım

Besbucuk aylik ikiz bebeklerim ve sekiz yasinda bir cocugu daha olan bi anneim.bebeklerime kendim bakmaya calisiyorum.annem kvdemde yardimci oluyolar.sorunum su allah razi olsungenim gidenim cok fazla bazen zor yetisiyorum esim yorgun geldigi icin cok fazla bana yardim etmiyor.koca yaz bebeklerim kucuk diye hicbiryere cikmadim gibi bisey.esimin surekli internette erkeklerin oynadigi bi oyunu var burdanda telefonda internet ortaminda tanistigi iki arkadasi var ayri yerlerde bunnlar haftasonu bize misagir olacaklarmis.biri evli eainide getirecekmis.guya otelde kalacaklarmis gece ama yemegi kahvaltisi kendi islerimi zor yetistiriyorum bebeklerim oldugundan beri eve hapsoldum bebekler agliyolr yetistiremiyorum isleri esime biraz tepki gosterdim halimi gormuyomuun diye yanlismi yaptim sizce birse bu insanlari tanimiyorum
Cok yanlış bana gôre yabancı insanların evinize gelmesi.gitsin dışarıda görüşsun buzamanda tanımadıgını eve almak iyicesareinsan tanıdıklarını alamıyor ne ilur ne olmaaz.

Esinize de maasallah yani tanimadiginiz adamlara bi de eve mi cagiriyor.Bi de kucuk cocuklariniz kendisi yapcaksa hizmetlerini cagirsin . Elin adamlariyla ugrascagina karisina biraz yardim etsin gezdirsin
Aksamdan beri agliyorum yaptigi cok gucume gitti.halimi gore gore.koca yaz bizi biyere goturmedi cocuklar kucuk diyr ama bu konularda bencildir.bize kim gelirse hep biseyler yedirip icirmek ister belki iyi niyetli dusunuyodur ama ben yrtisemuyorum.cocuklar ziyan zebil oluyor.milleti memnun etme derdine.aksamdan beri agladigimi goruyo sadece yuzume bakiyo agliyorum diye patlarsam cok fena olcak diye korkuyorum

Aksamdan beri agliyorum yaptigi cok gucume gitti.halimi gore gore.koca yaz bizi biyere goturmedi cocuklar kucuk diyr ama bu konularda bencildir.bize kim gelirse hep biseyler yedirip icirmek ister belki iyi niyetli dusunuyodur ama ben yrtisemuyorum.cocuklar ziyan zebil oluyor.milleti memnun etme derdine.aksamdan beri agladigimi goruyo sadece yuzume bakiyo agliyorum diye patlarsam cok fena olcak diye korkuyorum
Neden ağlıyorsunuz?
Neden bu kadar pasif kalıyorsunuz?
Kocanızdan neden bu kadar korkuyorsunuz?
Yahu kendinizi değil çocuklarınızı düşünün !
Eşinize net ve keskin bir şekilde internette tanıştığın o insanlar bu eve gelmeyecek git nerde buluşuyorsan buluş deyin
Ayrıca bir bebeğe bakmak zor ve yıpratıcı iken siz ikizlere bakıp yoruluyorsunuz üstüne ev işleri, yemek, 8 yaşında ki evladınız..
Üstüne de kocanızın şımarıklarını mı çekiyorsunuz ?

Bütün yaz sizi Eve hapsetmiş 3 çocuğunun anasını gezdirmemiş beyefendi yardım bile etmeye tenezzül etmiyor bir de arkadaşlarına hizmet mi ettirecekmiş ?!
Yazıklar olsun eşinize.. lütfen böyle sessiz kalmayın yazık değil mi size bütün gün evde çocuklarla..
Bu adam ne zannediyor kendini. O padişah siz hizmetçi çocuk doğurun evi temizleyin hizmetçilik yapın diye almış herhalde sizi. Sinir oldum ya İnsan karısını çocuklarını gezdirmeyip arkadaş deliliği yapar mı. Birde hizmet mi bekler karısından pişkin pişkin
Lütfen kocanızla açık açık konuşun. Sizin psikolojinizi düşünmesini söyleyin artık yeter deyin. Bana yardım edeceksen et ben çocuklara bakıyorum gezmeyede ihtiyacım var ailecek kendimede zaman ayırmaya ihtiyacım var yetişemiyorum deyin
Sorunlarınızı halletmeye çalışın ama geri adım atmayın taviz vermeyin lütfen

eşinizdeki cesarete hayran kaldım. internette tanıştığı adamı insan karısının yanına getiremez kolay kolay bence

Yok artik adam kafayi yemis internetten oyunda tanistigin adami eve cagirmak nedir hirli mi hirsiz mu sapik mi
Hayir yani internet ortaminda herkes melek herkes iyi aile cocugu kimse ben kotuyum demezki sen karini colugunu cocugunu hic mi sakinmiyosun be adam devir herkesten suphe edilecek devir
Hadi evi ogrense esin yokken kapiya dayansalar neler okuyoruz duyuyoruz olacak is degil
Sende konussana adaaaamm adaam kafayimi yedin hadi sen tanistin eve getirmek beni muhattap etmek nedir elin adamiyla desene

Back
X